Tokio dalyko turbūt dar nematėte - Youtube sensacija tapęs magiškasis skraidantis kamuolys ir į garsą reaguojančios RGB LED juostos (Video, „Flynova Pro“)  (1)

Specialūs kuponai

Ribotas kiekis

1) „Flynova Pro“ magiškasis skraidantis kamuolys - RGB šviesos, pats grįžta į rankas, virš 1 mln. Youtube peržiūrų;

2) RGB LED juostos - valdomos APP, reaguoja į garsą, įvairūs modeliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Flynova Pro“ magiškasis skraidantis kamuolys - RGB šviesos, pats grįžta į rankas

„Flynova Pro“ yra neįtikėtinai populiarus žaislas. Youtube galite rasti daugybę šio įdomaus laisvalaikio praleidimo žaislo vaizdo įrašų - kurie, tiesą sakant, jau peržiūrėti virš milijono kartų.

Tai yra inžinierių sukonstruotas smagus ir tvirtas skraidantis žaislas, kuris maitinamas įkraunama 200mAh talpos baterija.

„Flynova Pro“ tiesiogine to žodžio prasme skraido. Su juo galima atlikti daugybę įvairių triukų. Papildomai įsigijus Magic Stick lazdelę tų triukų variantų padaugėja dar labiau. Ir netgi šis skraidantis kamuolys sugrįžta į rankas.

Taip pat „Flynova Pro“ palaiko RGB šviesas, tad skrisdamas jis atrodo dar šauniau.

„Flynova Pro“ yra puiki dovana vaikams. Tvirtas ir smagus žaislas, kuris pagaliau vaikus privers pajudėti. O ir suaugusiems su „Flynova Pro“ galima žaisti pačius įvairiausius žaidimus. Smagus ir super populiarus žaislas:

RGB LED juostos - valdomos APP, reaguoja į garsą, įvairūs modeliai

Labai šaunų šių LED juostų vaizdo įrašą rasite pačioje Wiibuying parduotuvėje.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje yra ganėtinai daug įvairių variantų. Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti visų jų specifikacijas.

Tad galima rinktis nuo 32 iki 40 LED'ų turinčias juostas arba 3D tipo.

Visos jos turi C-tipo jungtis: tik vienos yra maitinamos ir papildomai turima įkraunama baterija, o kitos turi būti nuolat prijungtos prie maitinimo šaltinio.

Tad čia belieka pasirinkti, kaip asmeniškai patogiau. Jei tokias LED juostas naudosite stacionariai, prie įrenginių, kurie turi USB jungtis, tada patogiau įsigyti tokias LED juostas, o jei norėsite jas naudoti automobilyje ar tiesiog kažkur nusinešti, tada geriau su įkraunama baterija.

Visos šios LED juostos palaiko RGB kintančias šviesas. Yra integruoti mikrofonai ir tos šviesos kinta nuo garso.

Šviesų intensyvumas (4 lygiai), greitis (5 lygiai) ir kiti parametrai yra valdomi su programėle, kurioje yra ir specialūs švietimo režimai: Zestful music ir Scene. Šaunios LED juostos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)