Iš Prancūzijos internetą drebinantis ir vos €11 tekainuojantis magiškasis skraidantis kamuolys: kas čia per daiktas ir ką jis sugeba? (Video, „Flynova Pro“)  ()

Kas gi yra tas „Flynova Pro“ magiškasis skraidantis kamuolys, kuris drebina internetą? Kaip jis veikia? Kokius triukus su juo galima atlikti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iškart atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu Aliexpress „Flynova Pro“ yra parduodami už geriausią kainą ir iš Prancūzijos sandėlio juos į Lietuvą atsiųs itin greitai.

Štai Amazon parduotuvėje lygiai tie patys modeliai su siuntimo išlaidomis į Lietuvą kainuoja net 47 eurus.

Tuo pačiu atkreipiame dėmesį, kad Aliexpress „Flynova Pro“ iškart galite drauge įsigyti ir su Magic Stick lazdele, kas leis atlikti dar daugiau triukų.

Tiesa, žaislą siūlanti parduotuvė yra įsikūrusi neseniai, tad nelabai aišku, kiek operatyviai ir patikimai vykdo užsakymus, bet kaina nėra didelė, tad galima ir surizikuoti. Garantuotas pasiūlymo variantas yra iš Wiibuying, bet iš jos brangiau ir deja, iš Kinijos sandėlio. 

Kas yra „Flynova Pro“ ir ką su juo galima nuveikti?

Šis šaunus žaislas tiesiog drebina internetą ir Youtube galite rasti daugybę šio įdomaus laisvalaikio praleidimo žaislo vaizdo įrašų - kurie, tiesą sakant, jau peržiūrėti virš milijono kartų.

Štai pati populiariausia „Flynova Pro“ apžvalga, kuri peržiūrėta daugiau kaip 845 000 kartų ir jos autorius itin džiaugiasi šiuo žaislu ir tvirtina, kad tai „yra puiki dovana vaikams, ypač artėjančių Kalėdų proga“:

„Flynova“ - jaunų, talentingų ir ambicingų inžinierių bei dizainerių komanda, kuri mano mano, kad gyvenime turi būti tobulas balansas tarp darbo, draugystės ir pramogų. 

Ši kompanija kuria įvairius smagius žaislus ir, turbūt, daugiausiai dėmesio sulaukė būtent „Flynova Pro“, kuriame balanso idėja kaip niekad gerai atsispindi.

„Flynova Pro“ galime vadinti magišku skraidančiu kamuoliu, skraidančiu spineriu, ar dronu su paslėptu pavaros mechanizmu. Esminis dalykas yra tas, kad šis žaislas tiesiogine to žodžio prasme skraido.

Ir ne tik skraido, bet ir su juo galima atlikti daugybę įvairių triukų, mėgautis šauniomis RGB LED šviesomis ir nesibaiminti, kad jam nukritus kas nors nutiks.

„Flynova Pro“ visi mechanizmai ir per 25 min. įkraunama baterija yra apsaugoti išorinio, vidutiniškai lankstaus plastiko korpusu. 

Ir kaip matyti iš daugybės vaizdo įrašų Youtube, „Flynova Pro“ kuo puikiausiai atlaiko visus smūgius ir kritimus. Apžvalgininkai drąsiai tvirtina, kad „Flynova Pro“ yra tvirtas žaislas.

Su „Flynova Pro“ galima atlikti įvairių triukų. Tereikia paspausti maitinimo mygtuką, kiek pakratyti rutulį, taip jis aktyvuojamas, ir jau galima pramogauti.

„Flynova Pro“ galima tiesiog mėtyti vienas kitam į rankas ir bandyti pagauti. „Flynova Pro“ skrenda ir kyla įvairiomis kryptis.

Šaunu ir tai, kad „Flynova Pro“ geba grįžti atgal į rankas. Tereikia jį iš rankų išleisti 30 laipsnių kampu. Viduje įdiegta elektronika automatiškai reaguoja į tai, kokiu kampu išleidžiamas „Flynova Pro“, tad jis atitinkamai ir skrenda.

„Flynova Pro“ galima mėtyti įvairiomis kryptimis, kontroliuoti jį savo kūnu - švelniai spardyti kaip kamuolį, mušinėti ant peties ir pan. - o su drauge įsigyta lazdele išbandyti dar daugiau įvairių triukų.

„Flynova Pro“ galima drąsiai naudoti tiek lauke, tiek ir patalpų viduje. Jis sveria tik 27 gr. ir yra visiškai saugus naudoti. Vienu baterijos įkrovimu galima pramogauti 30 min. ir rezultatas išties šaunus, kai pati baterija per C-tipo jungtį įkraunama vos per 25 min.

Šis „Flynova Pro“ žaislas yra smagus būdas praleisti laiką aktyviai. Ir tą galima daryti tiesiog savo kambaryje. Su draugais tai daryti bus tik dar smagiau. 

Štai pats smagiausias ir geriausiai pademonstruojantis visas „Flynova Pro“ galimybes vaizdo įrašas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()