Gaukite VISOMS prekėms visiškai nemokamą siuntimą: superinė pasiūla ir naujausi telefonai beveik 100€ pigiau - štai ką siūlo AIG Hekka Shipping Spree parduotuvė  ()

Mūsų skaitytojams prisistato AIG Hekka Shipping Spree platforma - internetinė parduotuvė, kurioje parduoda gausybė originalios produkcijos ir visos prekės siunčiamos NEMOKAMAI.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Hekka.com yra tiesiogiai su vartotojais dirbanti internetinė parduotuvė.

Siekdama gerinti klientų aptarnavimą bei patenkinti visus klientų lūkesčius, „Hekka“ siūlo vartotojams daugybę įvairiausių ir puikiai visame pasaulyje žinomų kompanijų produktus.

Taro kurių: plataus vartojimo elektronikos produktus, mados ir drabužių produktus, sveikatos ir grožio prekes, žaislus, sporto įrangą, automobilių priedus ir kt.

Ir Hekka.com parduodamos prekės už itin geras kainas.

Štai, pavyzdžiui, naujausias Poco X4 Pro 5G išmanusis telefonas kainuoja tik €228. 

Tuo tarpu Lietuvoje analogiškas modelis kainuoja net €310. Tad kainų skirtumas didžiulis.

Negana to, Hekka.com garantuoja visoms prekėms visiškai nemokamą siuntimą. Ir greitą siuntimą - vidutiniškai per 7-20 d.d.

Taip pat sutvarkyti visi muito mokesčiai, tad belieka išsirinkti norimą daiktą, sumokėti reikiamą sumą ir greitai gauti užsakytą prekę.

Hekka.com taip pat garantuoja prekių kokybę. Jei kas nors ne taip, grąžinami pinigai arba išsiunčiama nauja prekė. Suteikiama ir garantija. 

Daugiau informacijos rasite oficialioje Hekka.com svetainėje.

Dabar kaip tik vyksta pavasarinis išpardavimas, tad rekomenduojame pasidairyti po jų pasiūlą ir tikrai rasite ką nors įdomaus sau ar savo artimiesiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()