[Kainos didės!] Iš Vokietijos paskutiniai ergonominių darbo kėdžių ir automobilinių šaldytuvų vienetai už kainas, kokių daugiau nebus  ()

Iš Vokietijos

Galioja iki 2022-03-31

Ribotas kiekis

1) „Office Chair“ - ergonominė darbo kėdė, reguliuojamas aukštis, atlenkiama, atlaiko 136 kg ir kt.

2) „Car Refrigerator“ - portabilus automobilinis šaldytuvas, 15L talpos, šaldo iki -20℃ ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekantys Rinkos naujienas tikriausiai jau pastebėjo, kad pastaruoju metu parduotuvių pasiūlymų gerokai sumažėjo ir priežastys yra gana paprastos.

Besitęsianti lustų krizė, nuolatinis žaliavų brangimas ir dabar dar visam pasauliui situaciją bloginantis karas.

Iš parduotuvių jau gauname pranešimų, kad visi šie esminiai faktoriai atsilieps galutinėms produktų kainoms ir ateityje prekės brangs. 

Šiuo metu parduotuvės dar turi prekių likučių, tad jas išparduoda už senąsias kainas, tačiau daugumoje naujų prekių partijų jau atsispindės visai kitos kainos.

Tad rekomenduojame nedelsti ir naudotis proga, kol dar toji galimybė yra.

Taip pat sekite mūsų Rinkos naujienas. Atsiradus realiai geriems pasiūlymas, juos skelbsime čia ir Kinijos turgelio Facebook paskyroje.

   
Rekordinė kaina!

„Office Chair“ - ergonominė darbo kėdė

204,36 € -128,37€ 204,36 €

75,99 €

Imu!

iš Vokietijos

63%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

„Office Chair“ - tai labai geros kainos ir kokybės ergonominė darbo kėdė, su reguliuojamu aukščiu, atlenkiamu atlošu, atlaiko iki 136 kg apkrovas ir kt.

Kėdė puikiai tinka darbuojantiems prie kompiuterio ir atliekant kitą sėdimą darbą.

Čia reguliuojamas kaklo atramos aukštis; pačios kėdės aukštis; rankų atlošai paminkštinti ir atlenkiami; taip pat nugaros atlošas atlenkiamas iki 107° laipsnių ir kėdėje galima netgi snūstelėti.

Kėdė pilnai kvėpuojanti ir paminkštinta, tad patogu sėdėti. Paties atlošo formą kiek primena S formą ir taip geriau prisitaiko prie natūralios stuburo formos. Sėdėjimo padėtis išlieka natūrali, mažiausiai apkrauta.

Kėdė pasisuka 360° kampu, kas irgi labai pravartu.

Yra 5 tvirti ratukai. Kėdės metalo rėmas atlaiko iki 136 kg apkrovas. Rimtas produktas už labai gerą kainą.

   
Rekordinė kaina!

„Car Refrigerator“ - portabilus automobilinis šaldytuvas

335,99 € -208€ 335,99 €

127,99 €

Imu!

iš Vokietijos

62%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

„Car Refrigerator“ - yra portabilus automobilinis šaldytuvas. Puikus daiktas keliaujantiems, žvejams, medžiotojams, mėgstantiems leisti laiką gamtoje, iškylauti ir pan.

„Car Refrigerator“ yra 15L talpos, tad čia telpa, pavyzdžiui, 20 skardinių Coca-Cola (310ml), 12 butelių vandens (550ml) ar 6 buteliai vyno (750ml), bei galima pridėti vaisių, daržovių, mėsos, kito maisto ir t.t. 

Vidiniai šaldytuvo išmatavimai yra 350 * 246 * 186mm. Išorės: 570 * 320 * 260mm. Šaldymo kameros sienelių storis 40mm. Pats šaldytuvas sveria apie 9,5 kg.

„Car Refrigerator“ palaiko iki -20℃ temperatūrą. Ji pilnai valdoma su ant korpuso esančiais mygtukais ir visa informacija pateikiama  LED informaciniame ekranėlyje.

Galingumas siekia 45W, šaldymo metu darbinis garsas būna iki 45dB, maitinamas prijungus prie automobilio cigarečių pridegiklio, apsauga nuo įtampos pokyčių. Gali ilgai išlaikyti žemą temperatūrą ir be maitinimo. Naudingas daiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()