Paskutiniai vienetai super geros kainos plakiklių iš Ispanijos: aukščiausia kokybė ir tobulas 5.0 pirkėjų įvertinimas - „Dirba kaip profesionalus įrankis, galingas, kainos kokybės santykis puikus, 10 balų“ („MELLERWARE“ atsiliepimai)  (1)

Super gera AliExpress kaina

Iš Ispanijos

Paskutiniai vienetai

Puikūs pirkėjų atsiliepimai

Idealiai tinka padažų, košių, trintų sriubų ir kt. gamybai

Kompaktiškas ir galingas, su greičių reguliavimu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

Trumpai

  • Panaudojimas: puikiai tinka padažų, košių, trintų sriubų, kokteilių ir kt. gamybai
  • Jungiamas: jungiamas į 220V el. tinklą
  • Galingumas: net 1000W galios
  • Veikimo režimai: reguliuojama galia nuo minimalios iki maksimalios, yra Turbo režimas
  • Medžiaga: nerūdijančio plieno korpusas, laikymo dalis plastikinė
  • Savybės: LED indikatorius, 1,36 kg svorio, 5 x 5 x 42,5 cm dydžio, CE ir RoHS sertifikatai
  • Priedai: papildomai pridedamas 600ml gėrimų/maisto produktų matavimo indelis, BPA free

Iškart verta pastebėti, kad „MELLERWARE“ plakikliai yra itin gerų kainų ir dabar parduodami iš Ispanijos sandėlio, kas Aliexpress yra tikra retenybė.

Šis galingas ir maksimalios kokybės plakiklis puikiai pravers visiems, kurie nori pasigaminti ypatingai skanių patiekalų ir tą padaryti maksimaliai greitai ir patogiai.

Prietaiso galingumas matuojamas vatais (W). Specialistai pataria rinktis virš 100W, kai gaminsite retai ir plaksite skystą masę (kiaušinius, blynų tešlą). Jei naudojate gana dažnai ir norite didesnių galimybių, rinkitės bent jau nuo 400W, o dar geriau 600W galingumo plakiklį. Taip sutaupysite ne tik laiką, jėgas, bet ir nervus.

Tad šis 1000W plakiklis skirtas skystos ir tirštesnės konsistencijos maisto plakimui, maišymui. Pavyzdžiui: kiaušiniams; blynų tešlai; pyragų, bandelių, vaflių ir panašiai tešlai; pienui; kokteiliams; sriuboms; ir kt.

„MELLERWARE“ – nepamainomas pagalbininkas virtuvėje ir už puikią kainą.

Atsiliepimai:

Fantastiškas daiktas. Galingas, nerūdijančio plieno korpuso, reguliuojamos plakimo galios ir įspūdingai geros kainos - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Išbandytas praktiškai ir galiu drąsiai sakyti, kad veikia kaip profesionalus trintuvas. Puiki kokybė. 10 balų - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Labai galingas prietaisas. Puiku, kad galima reguliuoti galią, atsižvelgiant į trinamų maisto produktų savybes. Naudojant ilgai, korpusas šiek tiek įšyla, bet viskas normos ribose. Taip ir turi būti. Esu labai patenkintas. Puikus kainos ir kokybės santykis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)