Ypatingai retas pasiūlymas iš EU: puikiai pirkėjų vertinama pompa, išorinė baterija ir žibintuvėlis viename - „tokį daiktą privalo turėti kiekvienas“ (Video, „BIKIGHT“ atsiliepimai)  ()

Puiki kaina ir iš Čekijos

Labai retai iš EU būna toks pasiūlymas

Galioja iki 2022-05-30

Kompaktiškas ir daugiafunkcis įrenginys

Itin perkamas ir gerai vertinamas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„BIKIGHT“ pompa, išorinė baterija ir LED žibintuvėlis

49,99€ -18,13€ 49,99€

31,30€

Imu!

iš Čekijos

už 0,57€ į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Šiuo metu šią labai geros kainos ir itin pirkėjų gerai vertinamą pompą galima įsigyti tiesiai iš Čekijos sandėlio.

Tai labai retas atvejis, nes įprastai tokie daiktai parduodami tik iš Kinijos. Tad paskubėkite pasinaudoti proga ir įsigyti naudingą įrenginį.

„BIKIGHT“ yra įsigiję daugybė pirkėjų: iš įvairių šalių, tame tarpe ir Lietuvos. Duoda aukštą 4.8 balų įvertinimą ir puikiai atsiliepia:

Iš EU sandėlio atvyko labai greitai. Dar greičiau nei galvojau. Puikiai supakuota, viskas savo vietose. Įrenginys atrodo ir veikia puikiai. Pilnai atitinka aprašymą. Kokybė labai gera. Puikus kainos ir kokybės santykis. Itin naudingas ir pravartus daiktas automobilyje. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Dirba taip, kaip ir tikėjausi. Pavyko pripūsti dviračio padangas iki 4 barų. Jokių problemų. Labai kokybiškas daiktas. Gal tik kiek triukšmingai dirba, bet toleruotina. Geras kainos ir kokybės santykis - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Trumpai

  • Panaudojimas: pripūsti įvairių transporto priemonių padangoms (SUV irgi), pripučiamiems čiužiniams, irklentėms, kamuoliams, žaislams ir kt. Yra žibintuvėlis. Galima naudoti kaip išorinę bateriją.
  • Galingumas: 80W
  • Baterija: 4000mAh; 5V/2A
  • Valdymas: ant korpuso yra valdymo mygtukai, informacinis LCD ekranas
  • Slėgio rodmenys: KPA, BAR, PSI, KG/c㎡
  • Maksimalus slėgis: 150PSI, 10.3BAR, 990KPA, 10.5KG/c㎡
  • Savybės:  tik 120 x 78 x 50 mm; 380 gr.; yra USB jungtis telefonų ir kt. įrenginių įkrovimui; integruotas LED žibintuvėlis; automatiškai sustoja putęs orą, kai pasiekia nurodytą slėgio ribą; į pakuotę įeina 3 skirtingi antgaliai.

„BIKIGHT“ yra kompaktiškas ir labai naudingas įrenginys. Čia ir pompa, ir LED žibintuvėlis, ir išorinė baterija viename įrenginyje.

Greitas priputimas, aukšto slėgio palaikymas, galima pripūsti ir stambesnių transporto priemonių padangas.

Išties pravartus dalykas visiems. Pasinaudokite proga, kol „BIKIGHT“ parduodami iš Čekijos. Tai yra reta galimybė pirkėjų giriamą daiktą įsigyti iš EU sandėlio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()