Fantastiškos kainos perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams: „nerealus daikčiukas. Galiu žiūrėti filmą bet kur, o galinė kamera parkavimuisi kažkas WOW. Žmona sužavėta“ (Video, „iMars 2 DIN“ atsiliepimai)  (1)

Puiki kaina

Labai riboto laiko pasiūlymas

Iš Čekijos

Su galine kamera - automobilio parkavimui

Android 8.0; WiFi; Bluetooth 4.0; GPS; FM ir t.t.

Masiškai perkama ir puikiai vertinama pirkėjų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„iMars 2 DIN“ Android multimedijos sistema automobiliams

155,17€ -85,07€ 155,17€

70,10€

Imu!

iš Čekijos

55%​ nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-10 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

„iMars 2 DIN“ - fantastiškai geros kainos ir galimybių Android multimedijos sistema automobiliams.

Ir dabar ji parduodama tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. 

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes pasiūlymo laikas labai ribotas.

„iMars 2 DIN“ parduotuvėje Banggood yra perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams: tūkstančiai pirkimų bei atsiliepimų ir net 4.9 balų įvertinimas. Žvėriška statistika.

Šiuos įrenginius jau yra įsigiję ir daugybė pirkėjų iš Lietuvos, kurie išvien duoda maksimalų įvertinimą ir atsiliepia puikiai.

Štai pora išsamesnių ir geriausiai nuotaikas atspindinčių pirkėjų atsiliepimų:

Nerealus daikčiukas, automobilis iškart atgijo. Galiu žiūrėti filmą bet kur, o galinė kamera parkavimuisi kažkas WOW. Super paprastas sistemos sumontavimas. Yra pilna Video instrukcijų, kaip tą padaryti. Kiek baiminausi, kad nepavyks, nes niekad pats to nedariau, bet pavyko iš pirmo karto :) Puikus daiktas. Didelis ekranas, labai patogu žiūrėti Youtube ar kokį filmą/serialą. GPS navigacijai didelis ekranas yra pliusas. Su telefonu poruojasi momentaliai ir duomenis perduoda greitai. Tiesiog superinis daiktas. Rekomenduoju kiekvienam - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Turbūt geriausias daiktas, kokį tik esu įsigijęs savo automobiliui. Nerealus kainos ir kokybės santykis. Puikiai pagaminta multimedijos sistema. Ir čia originalūs Android, tad gauname visas jų suteikiamas galimybes. Jei tik reikia kokios programėlės, galima ją atsisiųsti ir programėlių parduotuvės. Belaidžiai ryšiai, puikios poravimo su kitais įrenginiais galimybės, FM, Video, GPS ir t.t. O galinė kamera išvis fantastiškas bonusas. Parkavimosi metu labai pravartus dalykas. Tiesiog ekrane matau tai, kas dedasi automobilio gale. Ir ekrane nubrėžiamos linijos, dėl ko labai patogu tiksliai pastatyti automobilį. Tiesiog, automobilio parkavimasis tapo vaikų žaidimu. Vien dėl to mano žmona sakė, kad pirktų šį įrenginį :). Superinis, rekomenduojam - 1 foto, 2 foto.

Apibendrinus, super naudingas dalykas automobiliui. „iMars 2 DIN“ iškart automobiliui suteikia naujų galimybių. Ir toks funkcionalus įrenginys šiuo metu parduodamas už puikią kainą.

Šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti esmines „iMars 2 DIN“ savybes, kurias jau ir pirkėjai paminėjo savo išsamiuose atsiliepimuose.

Dar verta paminėti, kad „iMars 2 DIN“ suderinamas su Android ir iOS įrenginiais. GPS yra integruotas.

Palaikomas WiFi ir Bleutooth 4.0. Integruotas mikrofonas, tad turime ir pilną belaidį pokalbių palaikymą. FM dažniai: 87.5M-108M.

1GB RAM+16GB ROM; procesorius NuoWeiDa (4-rių branduolių 1.16GHz); palaikomos įvairios kalbos (anglų, rusų, vokiečių, ispanų ir kt.); gali dirbti nuo -20 ℃ iki +60 ℃, ir kt.

Žemiau dar keletas „iMars 2 DIN“ nuotraukų ir vaizdo įrašas:

Štai šiame vaizdo įraše parodoma, kaip automobilyje sumontuoti multimedijos įrangą.

Daugiau naudingų Video rasite Banggood parduotuvėje, paspaudę šią nuorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai (1)