Net 390€ pigiau, nei Aliexpress monstrinis elektrinis dviratis: 1500W, 45km/h greitis, vienu įkrovimu 100km ir tobulas lietuvio įvertinimas - „po važinėjimo esu sužavėtas“ (Video, „LAOTIE FX150“ atsiliepimai)  (3)

Net 390€ pigiau, nei Aliexpress

Galioja iki 2022-04-11

Iš Čekijos

4.9 įvertinimas ir puikūs atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

Iškart atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu „LAOTIE FX150“ el. dviračiai yra parduodami už super žemas kainas. Pigiau jau niekur nerasite.

Ir svarbu tai, kad jie parduodami iš EU sandėlio, tad pristatymas į Lietuvą yra saugus bei greitas.

Kuo gali pasigirti šis monstrinis elektrinis dviratis?

„LAOTIE FX150“ specifikacijos trumpai

  • Galia: bešepetėlinis 1500W el. variklis, 48V, 12A valdiklis; įveikia 40° įkalnes
  • Baterija: išimama 48V 12.8Ah, įkroviklis 48V 2.5A, pilnai įkrauna per 6-7 val.; vienu įkrovimu iki 100km; apsaugos nuo trumpo jungimo, perkrovos, įtampos, srovės ir kt.
  • Greitis: iki 45 km/h
  • Važiavimo režimai: vien žmogaus jėga; vien elektros varikliu; 50+50 būdu - tada 5 važiavimo režimai, didinant/mažinant variklio pagalbos lygį
  • Pavaros: 27-ios Shimano pavaros
  • Ratai: stori, CHAOYANG 26x4.0 colių
  • Stabdžiai: Zoom hidrauliniai + EABS
  • Amortizatoriai: priekyje ir gale
  • Ekranas: LCD - rodo greitį, nuvažiuotą atstumą, pasirinktą režimą, baterijos įkrovos lygį
  • Dydis, svoris: sulankstomas; įprastoje padėtyje - 198 x 110 x 85-105cm (sėdynės aukštis reguliuojamas); sulankstytas - 100 x 105 x 45cm; sveria 27kg
  • Atsparumas vandeniui ir dulkėms: IP54
  • Papildomos savybės: rėmas pagamintas iš 6061 aliuminio lydinio - atlaiko iki 200 kg, atsparus korozijai; žibintai; tinkamas 165-210cm ūgio žmonėms; CE sertifikatas

Iš specifikacijų galite greitai suprasti, kad čia labai rimtas žvėris.

Super galingas, talpios baterijos, tvirtas, puikūs stabdžiai bei amortizatoriai, Shimano pavarų sistema, nuvažiuojamas atstumas bei greitis. Superinis el. dviratis kelionėms po miestą ir už jo ribų.

Ką apie „LAOTIE FX150“ sako pirkėjai?

Peržiūrėjome „LAOTIE FX150“ atsiliepimus ir pirkėjai duoda net 4.9 balų įvertinimą. Ir štai kokį puikų atsiliepimą paliko pirkėjas iš Lietuvos:

Elektrinis dviratis gautas pagal Free Trial programą. Pristatytas iš Čekijos į Lietuvą per 6 dienas. Kurjeris atvežė į namus. Supakuotas tvirtoje kartoninėje dėžėje. Komplekte instrukcija, akumuliatoriaus įkroviklis, įrankiai dviračio galutiniam surinkimui ir reguliavimui, speciali spyna prirakinti dviratį prie stovo. Dviratis beveik pilnai surinktas. Reikia įstatyti priekinį ratą, prieš tai išsukus transportavimo varžtą iš šakių. Uždėti ir priveržti vairą. Pritvirtinti priekinio rato apsauginį sparną ir apšvietimo žibintą. Pripusti padangas iki 20 psi arba 1.4 baro. Susireguliuoti sėdynės aukštį. Viską paprasta ir patogu padaryti. Akumuliatorius išimamas, rėme užfiksuojamas ir užrakinamas spyna. Įkrauti akumuliatorių galima išimtą iš dviračio ir neišimtą. Įkrovimo lizdas patogiai pasiekiamas. Transportuojant ir saugant/nevažinėjant, dviratį galima sulenkti per specialų šarnyrą, kad užimtų mažiau vietos. Mano galva, šarnyras tvirtas ir lengvai bei patikimai užfiksuojamas, kad važiuojant neatsidarytų. Tokie įspūdžiai iš apžiūros. Pas mus žiema, daug sniego. Keliai padengti suspaustu ir suledėjusiu sniegu. Bet vis tiek labai norisi išbandyti važiuojant. Padangos plačios, 10cm pločio, protektorius grubus. Ant sniego ir ledo dviratis laikosi pakankamai stabiliai. Važiavimo režimai, akumuliatoriaus įkrovimo lygis ir greitis rodomi skystų kristalų ekrane ant vairo. Įjungus PAS 0 režimą, dviračiu važiuojama kaip įprasta. Minami pedalai ir priklausomai nuo kelio perjungiami bėgiai, kurių yra 27. Įjungus PAS 1 – PAS 4 režimus, dviratis varomas elektrinio motoro. Važiavimo greitis priklauso nuo pasirinkto PAS lygio ir greičio droselio padėties. PAS 1 - PAS 4 režimuose, pradėjus minti pedalus, pradeda suktis ir motoras. Tai turbūt turi padėti įveikiant stačias įkalnes. Aš neturėjęs elektrinio dviračio, todėl tokia ypatybė kiek suglumino. Nori lėtai padaryti posūkį, atleidi greičio droselį ir netyčia pamini pedalus ir dviratis greitėja. Nuvažiavus kelis kilometrus esu sužavėtas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Štai dar keletas „LAOTIE FX150“ el. dviračio nuotraukų ir vaizdo įrašų:

„LAOTIE FX150“ išsami techninė apžvalga, su greičio limito nuėmimo instrukcija:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(9)
(4)

Komentarai (3)