Fantastiškas 8 in 1 jungčių šakotuvas suteiks visiškai naujų galių: „Puiki kaina, puiki kokybė, puikus veikimas. 10 balų. Rekomenduoju“ („Bakeey 8-in-1“ atsiliepimai)  ()

Super gera kaina

Galioja iki 2022-02-28

Iš Čekijos sandėlio

Puikūs pirkėjų įvertinimai

8 in 1 įrenginys su esminėmis jungtimis ir suderinamas su įvairiais įrenginiais


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

Ką apie „Bakeey 8-in-1“ sako pirkėjai?

Peržiūrėjome pirkėjų atsiliepimus ir vertinimai yra patys geriausi. Pirkėjai iš Lietuvos trumpai pakomentuoja - „Veikia“. Kitų šalių pirkėjai kiek iškalbingesni:

Ekstremaliai greitas pristatymas. Iš Čekijos į Vengriją vos per 2 dienas. Produktas puikios kokybės. Sklandžiai dirba su HP nešiojamu kompiuteriu ir Oneplus 8T telefonu. Interneto jungtis palaiko iki 100Mbps - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Veikia puikiai. Kortelių nuskaitymas yra maždaug tokio greičio, kokio galite tikitės iš modernaus adapterio. Iš tikrųjų geras greitis. Interneto ryšys yra stabilus ir be greičio kritimų ar trukdžių. USB 3.1 prievadai veikia, bet gal yra šiek tiek per daug arti vienas kito, tačiau šiaip neturėtų kilti problemų. HDMI ekrano išvestis yra puiki ir lengvai prijungiama, jokio duomenų užlaikymo. Galiu patvirtinti, kad jis atitinka Thunderbolt 3 standartus. Puiki kaina, puiki kokybė, puikus veikimas. 10 iš 10-ies. Rekomenduoju

Kuo pasižymi „Bakeey 8-in-1“ ir kodėl jo reikia?

Anksčiau nešiojami kompiuteriai turėjo galybę įvairiausių jungčių. Mados keičiasi.

Dabar tokie kompiuteriai vis plonesni, vis lengvesni ir dėl to turi vis mažiau jungčių. Tiesiog nelieka vietos tokioms jungtims, kaip: USB-A, HDMI ir kai kada net Type-C ar RJ45 (interneto).

O šių jungčių tikrai reikia. Štai čia ir pagelbės šis puikus „Bakeey 8-in-1“ įrenginys.

Super puikus dalykas, kad 8 jungtis viename įrenginyje turintis „Bakeey 8-in-1“ užtikrina iki 87W greitąjį PD įkrovimą.

Tai ypač naudinga tiems, kurių įrenginiuose tėra viena USB-C jungtis. Su „Bakeey 8-in-1“ neprarasite tos reikalingos C-jungties ir besidarbuodami galėsite greitai įkrauti įrenginius bei tuo pačiu perduoti reikiamus duomenis. Užtikrinamas labai greitas duomenų perkėlimas - iki 5 Gbps.

„Bakeey 8-in-1“ suderinamas su gausybe įrenginių. Žemiau lentelėje pateikiami garsiausi kompanijų bei nešiojamų kompiuterių/planšečių/išmaniųjų telefonų modeliai, kurie suderinami su „Bakeey 8-in-1“, tačiau jis suderinamas ir su kitais įrenginiais.

„Bakeey 8-in-1“ šakotuvas yra kompaktiškas, aliuminio korpuso. Patogu pasiimti su savimi į kelionę.

USB 3.1 jungtis leis patogiai prijungti reikiamus įrenginius, kaip: PC pelę, klaviatūrą ir kt.

USB - C suderinama su Thunderbolt 3. Svarbu, kad Jūsų įrenginys palaikytų USB3.0/3.1.

Dėka HDMI (4K/2K) jungties galima prijungti UHD (4K) monitorius, kas taip pat labai pravartu, ir turėti UHD (3840x2160 @ 30Hz) ir 1080P/720P raišką.

Čia turime ir PD 87W greitąjį įkrovimą, TF/SD kortelių skaitytuvą bei RJ45 interneto jungtį su maksimaliu 100Mbps greičiu. Puikus įrenginys.

.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()