[ŽT] „Daugiau nei 20 smūgių. Sėkmingai suluošino Rusijos karo mašiną.“ Ekspertams net atvipo žandikaulis  ()

Ukraina sugebėjo smogti į Rusijos silpnąją vietą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant Vašingtono nuogąstavimų, Ukrainos strateginiai smūgiai Rusijos naftos perdirbimo gamykloms pasirodė esantys veiksmingas būdas apriboti Rusijos karinius pajėgumus, nedarant didelio poveikio pasaulinėms energetikos rinkoms. Ukraina sėkmingai suluošino Rusijos karo mašiną, praneša „Euromaidan Press“.

[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
2154 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kaip rašoma straipsnyje, nuo spalio mėnesio Ukraina sudavė daugiau kaip 20 smūgių svarbiausiems Rusijos naftos objektams, gerokai sutrikdydama jų veiklą ir nutraukdama Rusijos kariuomenei itin svarbių degalų tiekimą, kartu sumažindama Kremliaus pajamas iš eksporto. Tokie veiksmai atitinka Ukrainos ir jos Vakarų sąjungininkių nustatytus tikslus, kuriais siekiama sumažinti Rusijos logistines ir finansines galimybes palaikyti savo karines pastangas.

 

Ekspertų teigimu, Ukrainos strategijos išskirtinumas – taikinys yra naftos perdirbimo gamyklos, o ne žaliavinės naftos telkiniai ar naftotiekiai – užtikrina, kad nors Rusijos gebėjimas perdirbti žalią naftą į tinkamus naudoti produktus yra apribotas, bendras naftos tiekimas lieka nepaveiktas. Toks požiūris padeda išvengti platesnio poveikio pasaulinėms energijos rinkoms, tačiau vis tiek smarkiai apriboja Rusijos karines operacijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(334)
(6)
(328)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()