Italas kontraversiškus termobranduolinius reaktorius ruošiasi gaminti JAV (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hmz 2011-12-14 10:46
Patentavimas viso labo patvirtina išradėjo autorystę ir prioritetą, o ne tai, kad išradimas apskritai veikia. Pavyzdžiui, Lietuvoje vienas išminčius su Ūkio ministerijos parama užpatentavo "gravitacinį variklį" (jo demonstracija žurnalistams buvo epic fail), JAV buvo užpatentuotas skraidymo aparatas pagal biblinio pranašo Ezekielio kliedesius, Rusijoje - "bioenergetinis" gydymas ikonomis.
enternald 2011-12-14 21:16
Gera mintis. Aš irgi noriu užpatentuoti energetinį gydymą. Į užpakalį trifazį pajungti, kad pacientas atsigautų. Patentai neužtikrina, kad daiktas veikia.
blizzard 2011-12-14 22:02
Kažin kas man sakė jog turi būti įrodymai kaip tas daiktas veikia, tik tada galima jį patentuoti.. taigi kaip suprantu kaip tik todėl tas žmogelis jo ir nepatentuoja , nes įrodymų jokių nėra.. Beje tas tinklalapis neatrodo labai jau rimtas, tiesiog technologijos.lt tipo tinklalapis talpinantis įdomią informaciją..
technologas 2012-03-14 06:51
Užklausus Floridos radiacijos inspektoriui, pasirodo Rossi neturi jokios gamyklos JAV, be to, kad jo aparate nevyksta branduolinės reakcijos, dėl to ir radiacijos nėra. Kaput. End of story. Priešingai nei jis šnekėjo kelis metus, jokių branduolinių reakcijų nevyksta, liko minios stebuklo troškusių gerbėjų.