Filmo siužetas priklausys nuo žiūrovų reakcijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

neatspesi 2011-03-18 12:56
Ar tai galima priskirti "Augmented Reality" (išplėstoji realybė?) ? Kuo toliau, tuo labiau artėjame prie "Matricos" idėjos..
nondescript 2011-03-18 13:04
Super! Taip ir maniau, kad viskas pasisuks šita linkme anksčiau ar vėliau sulauksim filmų, kuriuose patys žiūrovai galės tapti filmo "personažais".
zamzungas 2011-03-18 14:21
Gal pagaliau pavyks išsisukti nuo eilinių ir nuspėjamų holivudiškų filmų siužeto posukių, aišku jeigu tik tas apartas teisingai interpretuos žmogaus reakciją.
KeeperMustDie 2011-03-18 14:37
em, games?
kestutisz 2011-03-18 15:45
Na taip, jei filmo biudžete neužteko pinigų vienai gerai siužeto linijai, tai tikrai užteks keliolikai (ir kurių daugumos žiūrovas savo pasirinkimu net nematys) :)
Anonymous 2011-03-18 15:58
- Hey, ar matei tą naują filmą, kur vakar premjera buvo? - Jo, labai patiko. - Man irgi, ypatingai ta scena kur jis išspyrė duris ir vusus išaudė. - Kokia scena? Sorry, kažkokie vėjai mano nuomone
nondescript 2011-03-18 16:19
Jo, su kompiuteriniais žaidimais galima būtų rasti sąsajų, bet nepamirškim, kad dauguma žaidimų yra linijiniai, ir jei net pasitaiko vienas kitas "open world", retai kada pabaiga priklauso nuo tavo pasirinkimų (tu arba "pereini" žaidimą, arba ne), beto kompiuterinė grafika vis dar atsilieka nuo filmuotos medžiagos (spėju dėl to daug žaidimų kūrėjų pereis prie papildytos realybės). Tuo tarpu filmai leistų daryti pasirinkimus, nuo kurių priklausytu filmo pabaiga ir pagrindinio personažo "likimas", arba tiesiog pereiti nuo vieno personažo prie kito, ir viską stebėti jų akimis. Jau dabar yra galimybė pasižiūrėti kai kuriuos klipus 360 laipsnių kampu: http://www.technologijos.lt/n/technolog ... 66&l=2&p=1
Nightkid3 2011-03-18 16:56
Sakyciau atvirksciai, isplecia virtualia realybe o ne realybe kaip augmented reality
neatspesi 2011-03-18 19:27
Iš dalies tai taip, bet iš kitos pusės - tave perkialia į personažą, kuris priklausomai nuo Tavo realios reakcijos reaguoja ir kažką daro
nondescript 2011-03-18 19:47
Bet tai nepapildo realybės, realybė lieka nepasikeitusi.
mobilunkas 2011-03-18 20:59
O kaip aptart toki filma su draugais? O jei organizmo reakcija bus tokia kad filme bus parinktas pats iskrypeliskiausias variantas is visu galimu? kaip kitiem prisipazint apie tai? :d
neatspesi 2011-03-18 21:11
Tai kodėl tuomet "Augmented reality" yra tokie dalykai, kaip išmaniuosiuose telefonuose esančios programos, kurios pavyzdžiui nukreipus kamerą į tam tikrą vietą, tarkim, parodo pastatą kuris ten ankščiau stovėjo ? Juk tai ir vadinama "Augmented reality", juk šiuo atveju, kokį pavyzdį pateikiau relaybė irgi lieka nepakitusi, nors terminas taikomas toks. Juk ir technologijos.lt rašė ankščiau apie tokius dalykus
KeeperMustDie 2011-03-18 21:22
Siaip yac pastaruoju metu pradejo populiareti tokie zaidimai kur pabaiga(ir ne tik) priklauso butent nuo padarytu pasirinkimu. Skirtumas, kad siuo atveju tu darai pasirinkimus, o ne kazkokia aparatura padaro juos uz tave, pirmas variantas man atrodo geresnis, visgi antrasis variantas galbut butu pateikiantis daugiau maloniu staigmenu. Taip pat, kompiuteriniai zaidimai privercia zaideja isijausti i personaza, nes tu turi nuolatos ji valdyti, manau tai didelis pranasumas pries tiesiog paziurejima i filma is personazo akiu. Taipogi nelabai supratau, kaip ketinama toki dalyka naudoti placiai - nelabai isivaizduoju kad zmogus prisedes ziureti filmo namuose noretu uzsideti visokiu davikliu, o kino saleje toki filma taipogi butu sunku paziureti, nebent butu sprendziama pagal daugumos ziurovu duomenys.
nondescript 2011-03-18 21:59
Taip, dėl to tu teisus. Manau geriausias variantas būtų, jei filmai leistu stebeti vaizdą 360 laipsnių kampu, ta prasme, galėtum lasvai sukiotis ir dairytis į visas puses to pilnai pakaktų, nes jei leistų priimti sprendimus, filmai prarastų intrigą. Dėl kino teatru, anksčiau ir 3d vaizdą vienu metu galėjo stebėti tik vienas žmogus, bet technologijos nestovi vietoj. Sugalvos ką nors.
DJ_LFS 2011-03-18 23:00
nesamone totali, tarkim tada bus animacinis filmas vaikams, o vaikai bus is kokios internatines mokyklos tai privers visa filma pasisukti pornografijos ir smurtu keliais ir taip suzalos vaikus kurie dar taip nesvankiai nemasto... zodziu slamstas
KeeperMustDie 2011-03-19 00:01
Neskaitant to, kad visiskai neteisingai supratai apie ka cia rasoma, man pasirode labai idomu is kur tokios isvados(paryskinta auksciau) . Paaiskinu - niekas nieko nesius, ideja tokia - tu ziuri filma, jame yra keli skirtingi siuzeto posukiai ir kelios skirtingos pabaigos, priklausomai nuo tavo nuotaikos tau automatiskai parenkamos tam tikros scenos ir atitinkama pabaiga. Pagalvojau dar apie viena privaluma tokio dalyko - jeigu filmas gautusi geras, tai ji galima butu netrukus paziureti dar karta. Su dabartiniais filmais - paziuri ir po 2 metu tik uzsimirsta detales, tik tuomet galima svarstyti apie ziurejima dar karta, o tokio tipo filmai suteiktu gan idomias galimybes, kai ziuri filma ir kelis kartus is eiles jis susiklosto vis kitaip.
Xdmin 2011-03-19 12:50
O jei tarkim paziuri tik puse filmo, kita diena bandai vel atsukti iki buvusios vietos, bet tavo nuotaika jau kita, ir matai visai ne tai ka matei vakar? O antra kart ziureti filma, tik tam, kad pamatyti kaip pakito pora detaliu ir pasikeite muzika... Na nebent tikrai labai geras filmas, bet velgi, ji ziuresi ne tam, kad pamatytum kas pasikeite.
Tir4elis 2011-03-22 13:23
Na jau ne.. Žaidimai žaidimais, ten gal ir neblogas reikalas, bet filmus tai tik sugadintu.. Kaip tokį filmą pažiūrėt kelis kartus vienodai, kaip paskui patikusias vietas paanalizuot? Gi čia dabar visiškas bukinimas gaunasi. Vienokia savijauta - vieną matai, kitokia - kitą variantą matai.. Kaip kažkokią konkrečią mintį režisieriui tada vartotojui perduot jei vartotojas nusuks bene paprasčiausiu keliu ir nieko gero iš filmo negaus..
SuperHP 2011-03-22 13:36
Viena karta paziureti toki filma gal ir butu idomu, bet tokios technologijos sekme priklauso nuo ziurovu. Turbut bilietai i tokius filmus butu dar brangesni uz 3D filmu seansus. Na, net ir 3D ne visiems patiko.