Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
FtBall 2014-08-18 13:33
Tikrai naudingas išradimas. Bet ne man - aš jau pripratau atpjaut sviesto riekeles, uždėt ant duonos ar batono, o tada eit pasidaryt arbatos.
obuglas 2014-08-18 14:33
Aš naudoju kitą būdą: su peiliu "priskutu" sviesto ant peilio, ir labai lengvai užsitepa. Net lengviau su šituo superduper peiliu.
p.s. ir šiaip reiktų tepti padėjus ant stalo ne laikant už kampo
FtBall 2014-08-18 14:41
Man labiau kliūna jog jie batoną vadina duona.
Splius 2014-08-18 15:31
O man labai kliuna,kad tamsta bulka vadinate batonu...
FtBall 2014-08-18 15:39
žodynas nežino apie bulką, tačiau žino apie batoną.
sub 2014-08-18 16:43
Balta duona - batonas, juoda duona - normali duona. Bent jau yra tekę susidurti, dar ir Klaipėdos karšte esu taip girdėjęs ir pats asmeniškai susidūręs, kai paprašius atneštio baltos duonos ir tą padarius, buvau pasiųstas dar karta su tikslaiis nurodymais kas yra kas.
sabotan 2014-08-18 18:50
Pas juos tamsios duonos nera todel jiem batonas ir yra duona. O del sviesto tai as ipratau ir kieta pjaustiti plonai nereik sitos nesamones
punktyras 2014-08-18 19:19
„SviestuAukštyn“? Up turi ne vien reikšmę viršun. Gal pagal prasmę geriau tiktų „Sviestelk“?
immortallt 2014-08-18 22:27
O aš įpratau, kad duoną valgau ne dažniau mėnesyje kartą, o sviestą ant duonos gal kartą metuose tepu. Ir aš pasigyriau savo valgymo ypatumais. Galvojau, čia įdomi diskusija verda
slawcka 2014-08-19 00:23
saunuolis, as ir stengiuosi ribotis nuo sito blogio, deja nesigauna..
Talkatif 2014-08-19 22:27
Parėmiau juos kickstarteryje. Super sumanymas.
Bulka/batonas su kefyru yra homosovietikus maistas. Civilizuotam maisto pasaulyje yra tamsi ir balta duonos bei pyragai. Pataupykite porą mėnesių ir kokioj Prismoj nusipirkite jų ką tik iškeptos, dar šiltos itališkos duonos. Baltos ir tamsios. Prigriebkite pesto brangesnio, gero ne akcijinio tyro alyvuogių aliejaus, mocarela sūrio mažais rutuliukais skystyje. Namie gerai išsigaląskite didžiausią peilį. Nusipirktą duoną suraikykite kokių 2,5 cm pločio riekėm, paskrudinkite orkaitėje. Užtepkite pesto ir ragaukite. Pasipjaustykite naminių pomidorų, sugnaibykite mocarelą gabaliukais. Sumeskite tai į lėkštę. Pabarstykite druska ir šviežiai maltais pipirais. Jei turite, užplėšykite šviežio baziliko. Ir gausiai užpilkite alyvuogių aliejaus. Valgykite su balta duona, kurią tiesiog atsiplėškite iš kepalo. Dažykite į aliejų ir megaukitės. O jei tai jūsų marazmatizmo nepramuš, tai vis tiek šiek tiek gomurį praplėtę paliksit.
sub 2014-08-20 11:22
Skaniai susiskaitė o kaip ragausis pasakysiu
kionig 2014-08-20 17:51
Nu tik jau nevaryk demagogijų apie tą blogį.. Kartais acto negarini? O gal Himalajų druskos mėgėjas esi ar tiesiog veganas/vegetaras?
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
"SviestuAukštyn": australai išrado unikalų peilį šaltam sviestui tepti (Video)