Išmanioji rankinė įkraus mobilius įrenginius ir turės USB jungtį  (2)

„Leoht“ rankinėje ne tik lengvai tilps planšetinis kompiuteris ir išmanusis telefonas, bet esant poreikiui, ji galės taip pat juos įkrauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dauguma žmonių paklaustų apie didžiausią mobiliųjų įrenginių trūkumą, ko gero nurodys, kad tai yra baterijos veikimo trukmė. Didelė moterų dalis dažnai sunkiai greitai kažką randa savo rankinėje. Kas jungia šias dvi problemas? Atsakymas – rankinė „Leoht“. Rankinukas aprūpintas nuo 6000 mAh iki 10 000 mAh talpos akumuliatoriumi, kurio dėka galima įkrauti išmaniuosius telefonus ar planšetinius kompiuterius bet kurioje vietoje. „Leoht“ viduje – LED diodų apšvietimo sistema, kurios dėka visas rankinės turinys puikiai matomas bet kokiomis sąlygomis. Atsižvelgiant į tai, kad rankinė, prijungta prie elektros energijos šaltinio atrodytų mažai elegantiška, joje panaudota bevielio indukcinio įkrovimo sistema – norint papildyti jos energiją užtenka padėti ją ant specialaus pagrindo.

Be funkcijų griežtai susijusių su technologijomis, „Leoht“ taip pat turi pasleptą kišenę, į kurią galima įdėti vetingus daiktus. Tarp kitko, rankinė turi USB jungtį.

Šiuo metu įrenginys yra prototipo fazėje – iki rudenį numatytos premjeros kūrėjai dar nori sumažinti jo svorį. Rankinukas rinkoje pasirodys trijų skirtingų modelių ir kainuos apie 300-350 dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)