[Puiki kaina!] Mini LED projektorius tik 65€. Nuostabių savybių ir tarnaus daugybę metų („GX 300“)  ()

Puiki kaina!

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Šaunios savybės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„GX 300“

(modelis: WYSIWYG)

135,99€ -71€ 135,99€

64,99€

Imu!

iš Kinijos

53% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu Cafago šiuos puikių galimybių vaizdo projektorius parduoda už ypatingai žemą kainą.

Taip pat Cafago garantuoją greitą ir saugų pristatymą į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai. Projektorių kiekis ribotas.

Kuo gi pasižymi „GX 300“ vaizdo projektorius?

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti svarbiausias savybes ir šis projektorius pristatomas, kaip ypatingai gero kainos ir kokybės santykio produktas. Ir peržvelgus specifikacijas, iš tiesų galima tam pritarti.

Elektroninis fokusavimas. Šis mini projektorius turi elektroninio fokusavimo technologiją, todėl jis yra patogesnis nei senesni modeliai su rankiniu fokusavimu. Naudodami nuotolinio valdymo pultą galite reguliuoti fokusavimą per atstumą, užtikrindami patogią žiūrėjimo patirtį ir aiškią vaizdo kokybę.

Full HD 720P projektorius. Su dideliu kontrasto santykiu 2000:1 ir naujausia LCD ekrano technologija, projektorius pateikia aiškius ir detalius vaizdus be suspaudimo. Pažangus LED šviesos šaltinis užtikrina, kad jūsų akys nepavargs net ir po ilgų žiūrėjimo seansų. Apskritai, LED šaltinis švies daugiau kaip 30 000 valandų. Tad net jei projektorius veiks 7/24 režimu, to užteks beveik 3,5 metų. Įspūdinga!

Su pažangia aušinimo sistema ir triukšmo mažinimo technologija, projektorius veikia esant žemam 35 dB triukšmo lygiui. Dėl nešiojamojo dizaino jį lengva pernešti ir jis tinka įvairioms programoms, įskaitant namų kiną, žaidimus, vaizdo įrašus, TV laidas, nuotraukas, sportą ir kt. 230 colių ekrane mėgaukites vaizdu su šeima ir draugais.

Platus suderinamumas. LCD projektorius palaiko HDMI/USB/AV/3,5 mm garso išvesties sąsajas ir yra suderinamas su išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu, asmeniniu kompiuteriu, televizoriumi, nešiojamuoju kompiuteriu, USB, PS4/PS5/Xbox, DVD grotuvais, TV priedėliais ir kt. tiekiamas su 1,5 m didelės raiškos HDMI kabeliu.

WiFi 5G+2.4GHz ir BT 5.0. WiFi projektorius palaiko dviejų juostų WiFi ryšį, todėl užtikrina greitą ir stabilų didelės raiškos filmų, aukštos kokybės muzikos ir žaidimų veikimą. Naudodami BT 5.0 galite lengvai prijungti ausines, garsiakalbius ar kitus garso įrenginius, sukurdami įtraukiantį garso ir vaizdo potyrį.

Išmaniojo telefono ekranas. Naudodami belaidę ekrano projekciją galite lengvai bendrinti didelį išmaniojo telefono ekraną tame pačiame tinkle.

5W garsiakalbis. Mažame projektoriuje yra 4 omų 5 W garsiakalbis, kuris sukuria puikius garso efektus ir pagerina jūsų žiūrėjimo patirtį.

Pusiau uždaras optinis variklis. Pusiau uždaras optinis variklis žymiai sumažina dulkių dalelių patekimą, o nuimamas dulkių tinklas palengvina valymą.

Nešiojamas dizainas. Išmanusis projektorius yra kompaktiškas ir lengvas, todėl jį lengva nešiotis. Dėl elegantiško ir modernaus dizaino jis stilingai papildys bet kurį kambarį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: