[Mega pasiūlymas!] Plaukų kirpimo mašinėlės tik 5,59€ - puiki kokybė ir galimybės  (1)

Nuostabiai žema kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puikus funkcionalumas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Plaukų kirpimo mašinėlė

(4 skirtingi antgaliai, USB įkrovimo laidas)

10,99€ -5,40€ 10,99€

nuo 5,59€

Imu!

iš Kinijos

50%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu Cafago šias plaukų kirpimo mašinėles parduoda už tiesiog beprotiškai žemas kainas. Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Visi mokesčiai jau sutvarkyti.

Galite rinktis iš skirtingų spalvų modelių. Dizainas labai gražus ir čia jau skonio reikalas, kam kuris modelis atrodo gražiau. Visų jų komplektacijos yra identiškos.

Drauge su plaukų kirpimo mašinėlėmis atkeliauja 4 skirtingo dydžio ir lengvai keičiami antgaliai (1,5 mm, 2 mm, 3 mm, ir 4 mm), valymo šepetėlis, USB įkrovimo laidas ir naudojimosi instrukcija.

Metalo korpuso mašinėlė aprūpinta 5W galios varikliu. 6000–7000 aps./min, galingas variklis, plieninė pjovimo galvutė ir nerūdijančio plieno ašmenys, ergonomiškas dizainas, šaunu ir tai, kad pjovimo galvutė yra nuimama. Galima plauti ir po tekančiu vandeniu, mašinėlė atspari vandeniui.

Su įmontuota įkraunama 400 mAh ličio jonų baterija. Gamintojas pabrėžia, kad mašinėlė pasižymi mažomis energijos sąnaudomis. Įkraunama vos per 2 valandas ir belaidžiu būdu veikia iki 30 minučių. Beje, mašinėlę galima naudoti ir įkrovimo metu.

Ši mašinėlė puikiai tinka pasiimti su savimi, kad ir kur keliautumėte. Kompaktiška ir patogi naudoti. Puikiai tinka žmonėms, kurie nori sutaupyti pinigų kirpimui, kurie nori patys patogiai apsikirpti įvairaus tipo plaukus ir barzdas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)