[Ribotas kiekis] Išmaniosios svarstyklės tik 19€. Daugybė matuojamų rodiklių ir netgi APP  ()

Puiki kaina

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Daugybė matuojamų rodiklių

APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Pretfy“ išmaniosios svarstyklės

29,99€ -11,40€ 29,99€

18,59€

Imu!

iš Kinijos

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: funkcionalios „Pretfy“ išmaniosios svarstyklės parduodamos už ypatingai gerą kainą. Taip pat garantuojamas saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą.

„Pretfy“ svarstyklės ne tik geros kainos, bet ir suteikiamų galimybių.

Šiais laikais tikrai nepakanka vien tik sekti savo svorį. Norint pasiekti gerų fizinės veiklos rezultatų, koreguoti svorį taip, kad nepakenktume sveikatai - reikia stebėti ir kitus kūno rezultatus. „Pretfy“ leis tą daryti greitai, patogiai ir išsamiai.

Svarstyklės yra su neslystančiomis kojelėmis ir turi integruotus jutiklius bei elektrodus. Taip, tokio tipo svarstyklės paleidžia per žmogaus kūną labai nedidelį elektros impulsą.

Baimintis tikrai neverta. Jūs to jokiais būdais nepajusite, o štai svarstyklės sugebės itin tiksliai išmatuoti jūsų kūno parametrus. Dabar visos funkcionalios bei išmanios svarstyklės naudoja tokį matavimo principą. Jis užtikrina itin didelį tikslumą.

Gamintojas garantuoja maksimalią įrenginio kokybę ir matavimų tikslumą. Esminiai duomenys rodomi LCD ekrane, o išsami statistika pateikiama APP. Tereikia Bluetooth ryšiu svarstykles suporuoti su telefonu ir jame įdiegtoje programėlėje matysite tokius rezultatus, kaip: svorį, KMI, kūno riebalų ir kūno vandens procentinį kiekį, visceralinių riebalų kiekį, raumenų masę, kaulų masę ir kt. Kaip už tokią kainą, tiesiog įspūdingas funkcionalumas.

Tokios svarstyklės yra labai šaunus dalykas sportuojantiems, norintiems užsiauginti didesnį kiekį raumenų masės ar numesti svorio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: