[Vokietija] Turbūt pigiausias robotas rinkoje! Nuostabi kaina ir galimybės. Ribotas kiekis (Video, „Vactidy T6“)  ()

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios siurblio savybės ir galimybės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Vactidy T6“ robotas dulkių siurblys

219,99€ -99,10€ 219,99€

120,89 €

Imu!

iš Vokietijos

mažiausia kaina

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiais metais rinkoje pasirodę „Vactidy T6“ robotai yra parduodami už ypatingai žemą kainą. Taip pigiai niekur nerasite. Lietuvoje jie kur kas brangesni. Taip pat Cafago garantuoja greitą ir saugų pristatymą į Lietuvą.

Kuo gi pasižymi „Vactidy T6“ robotai?

Kaip ir užsiminėme, „Vactidy T6“ yra tik šiais metais pristatytas naujausias modelis ir jau spėjęs sulaukti daugybės pirkėjų pagyrų. Jis yra itin populiarus Amazon parduotuvėje.

Ir Cafago šiuos robotus dabar parduoda už mažiausią kainą rinkoje bei tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad pasiūlymas toks, kad tiesiog negalima pražiopsoti.

Kalbant apie paties roboto galimybes, tai čia verta atkreipti dėmesį į tokius dalykus:

Galingas ir lengvas siurbimas. Su iki 2000 Pa maksimaliu režimu, „Vactidy T6“ robotas dulkių siurblys gali lengvai surinkti dulkes, šiukšles ir gyvūnų plaukus nuo kietų grindų ir plonų bei vidutinio storio kilimų, todėl valymas bus itin efektyvus. 3 siurbimo galios lygiai (1000-1500-2000Pa), pritaikyti visiems šeimos reguliaraus valymo poreikiams.

Plonas ir tylus. Robotas yra kompaktiško dizaino, jo aukštis yra tik 7,35 cm, plius 360 laipsnių universalus priekinis ratas, todėl galima efektyviai išvalyti tas sunkiai pasiekiamas vietas po lova, sofa ir spinta. Tik 60dB žemas triukšmas jūsų netrukdys, todėl galite ir toliau dirbti savo darbą.

Įvairūs valymo režimai. „Vactidy T6“ siūlo 4 valymo režimus, įskaitant automatinį valymą, valymą konkrečioje vietoje, kraštų valymą ir kambario valymą. Naudodami „Vactidy“ programėlę laisvai perjunkite skirtingus režimus ir galios lygius. Iš anksto nustatykite darbo laiką, kad jūsų T6 robotas pradėtų kasdieninį valymą.

3 taškų kruopštus valymas. Robotas siurblys turi 2 besisukančius automatinius šoninio šlavimo šepečius (papildomai pridedami 2 atsargiai, iš viso gausite 4 vnt.), kurie išplečia siurbimo pasiekiamumą ir taip sukasi, kad sugautų nešvarumus ir šiukšles kilimuose ir ant kietų grindų. O ritininis šepetys gali giliai išvalyti ir surinkti atliekas nuo visų tipų grindų. 

Verta pažymėti, kad čia turime HEPA filtrą, tad maksimaliai sulaikomos ir mažiausios dalelės. Pakuotėje pridedamas ir dar vienas papildomas HEPA filtras, tad iš viso gausite 2 vnt.

Keli būdai valdyti robotą. Nustatykite savo roboto dulkių siurblio tvarkaraščius ir valymo režimus naudodami Vactidy App, suderinamas robotas su Alexa arba Google Assistant balso asistentais, kad sutaupytumėte laiko ir energijos! Su nuotolinio valdymo pultu „Vactidy T6“ robotas taip pat labai draugiškas vyresniems asmenims ir išvengia Bluetooth ar WIFI ryšio problemų.

Saugus ir nenutrūkstamas valymas. Jautrūs susidūrimo ir kritimo jutikliai neleidžia robotui atsitrenkti į baldus ir nuvirsti žemyn, tinka įvairioms namų aplinkoms. Be to, „Vactidy T6“ robotas gali įveikti iki 15° pakilimus, todėl jis gali dirbti ant įvairių paviršių be papildomos priežiūros.

Ilgas veikimo laikas ir automatinis įkrovimas. 2500 mAh akumuliatoriaus talpa užtikrina ilgą veikimo laiką: iki 100 minučių tyliuoju režimu; 80 min. standartiniu režimu ir 60 min. maksimaliu režimu. Kai akumuliatorius išsikrauna mažiau nei 15 % arba baigiamas valymas, robotas dulkių siurblys automatiškai grįš į įkrovimo stotelę ir įsikraus baterija.

Apibendrinus, puikiai bazinius poreikius atitinkantis robotas dulkių siurblys. Plonas, tad išvalys ten, kur nepasiekia storesni kolegos, su reikiamais jutikliais, itin patogiu valdymu bei APP, įvairiais valymo režimais, užtektinu galios rezervu ir kt. privalumais už stulbinamai žemą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: