Akyse tirpstantis fantastiškas pasiūlymas! Lubų ventiliatoriai su reguliuojamais vėdinimo ir LED apšvietimo režimais - idealus daiktas vasaros karščiams  ()

Labai geros kainos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Reguliuojami vėdinimo ir švietimo režimai

Nuotolinio valdymo pultelis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Lubų ventiliatorius su LED apšvietimu

78,98€ -49,23€ 78,98€

29,75€

Imu!

iš Kinijos

63%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: Cafago šiuo metu išparduoda puikaus dizaino, kokybės ir funkcionalumo lubų ventiliatorius su LED apšvietimu. Garantuojamas greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą.

Kaina nuostabiai žema, o funkcionalumas ypatingai geras. Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti esmines savybes ir specifikacijas.

Ir toks daiktas yra net labai naudingas. Ypatingai atsižvelgiant į vis karštesnes ir karštesnes vasaras Lietuvoje. 

Turėdami tokį šaunų lubų ventiliatorių galėsite atsivėsinti ir tuo pačiu dar apšviesti kambarį, nes jis turi integruotą LED lempą.

Viskas patogiai valdoma su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu.

Metalo ir kokybiško plastiko ventiliatoriai turi 5 mentis, kas užtikrina kokybišką vėjo pūtimą.  3 greičių reguliuojamas vėjas užtikrina puikią oro cirkuliaciją. 1/2/4 valandos išjungimo funkcija atitiks jūsų skirtingo naudojimo laiko poreikius.

48W galios prietaisas siūlo 3 spalvų šviesą: baltą, natūralią ir šiltą, nuo 3000K iki 6500K. Visi nustatymai įsimenami išjungiant šviesas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl spalvos ir ryškumas išlieka nepakitę kitą kartą juos naudojant.

Nuostabu yra tai, kad šis ventiliatorius-šviestuvas prisukamas kaip pati įprasčiausia E27 lemputė. Tad jokių laidų vedžiojimo, komplikuoto montavimo. Išėmėt iš pakuotės, prisukot ir viskas - jau galite naudotis.

Be to, žemo profilio lubų ventiliatorius naudoja rotacinį montavimo pagrindą, o ne tradicinį kryžminį, taip pat dauguma funkcinių įvertinimų buvo surinkti, todėl jį daug lengviau montuoti. Tuo pačiu lengva nuimti ir išvalyti.

Taigi, toks lubų ventiliatorius su LED apšvietimu idealiai tinka bet kuriame namų kambaryje. Ypač ten, kur dažniausiai mėgstate pailsėti ar tiesiog daugiausiai būnate.

Tai yra stilingas ir funkcionalus poilsiaviečių, turistus priimančių gyvenamųjų plotų nuomotojų pasirinkimas, puikus daiktas biuruose ir kt.

Labai stilingai, moderniai atrodantis ir itin funkcionalus lubų ventiliatorius su LED apšvietimu. Ir itin praktiškas daiktas, kuris pravers atėjus vasaros karščiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()