[Pigiau nebūna!] 13 dalių kokybiškas virtuvės reikmenų rinkinys tik už 25€. Ribotas kiekis  ()

Labai gera kaina

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

13 dalių virtuvės reikmenų rinkinys

49,99€ -25€ 49,99€

24,99€

Imu!

iš Kinijos

51%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: įvairių spalvų rinkiniai parduodami už ypatingai žemas kainas ir Cafago garantuojamas saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą. Jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Kuo pasižymi šis 13 dalių virtuvės reikmenų rinkinys?

  • Nelipni danga. Pagaminti iš aukštos kokybės geležies ir padengti akmens mase, indų rinkiniai užtikrina tolygų šilumos paskirstymą ir lengvą maisto paruošimą. Turėdami pieno puodą, sriubos puodą, keptuvę ir troškintuvą - turėsite viską, ko reikia pagaminti skaniai pavalgyti savo šeimai ir draugams.
  • Įvairūs indai. Virtuvės rinkinius sudaro pieno puodas (7 * 16 cm), sriubos puodas (7 * 18 cm), keptuvė (4 * 22 cm), troškintuvas (8 * 22 cm), 3 stikliniai dangčiai ir šeši įrankiai (27,5 cm), kurių dydis puikiai tinka jūsų gaminimo poreikiams.
  • Gera kokybė. Virtuvės reikmenys yra atsparūs įbrėžimams, lengvai valomi ir turi nepridegančią dangą, dėl kurios maisto gaminimas ir apvertimas yra labai patogus.
  • Stilingas. Suteikite savo virtuvei spalvų purslų su mėlynos/raudonos/violetinės spalvos indų rinkiniu. Nelipnūs indai yra ne tik funkcionalūs, bet ir stilingi, ryškių spalvų, kurie pagyvins jūsų virtuvę.
  • Patogios rankenos. Rankenos sukurtos taip, kad būtų ergonomiškos ir išliktų vėsios, todėl yra patogios ir saugios, su karščiui atspariomis ir neslystančiomis savybėmis.

Apibendrinus, fantastiškai geros kainos ir kokybės rinkinys. Lietuvoje vos vienas puodas tiek kainuoja, o čia net 13 dalių rinkinys! Paskubėkite pasinaudoti puikia proga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()