„9.9 Banggood Anniversary“ išpardavimas! Iš kojų verčiantys gimtadienio pasiūlymai, kurių negalima praleisti  ()

Puikiai žinoma, patikima ir pirkėjų mėgiama Banggood elektronikos parduotuvė skelbia apie artėjantį gimtadienį ir ta proga paruoštus stulbinamus siurprizus bei pasiūlymus visiems pirkėjams.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-30 „9.9 Banggood Anniversary“ išpardavimas! Iš kojų verčiantys gimtadienio pasiūlymai, kurių negalima praleisti  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Suktuko rinkinys, diskinis pjūklas, el. dviratis, robotas dulkių siurblys, ausinės, kompiuteriai, planšetės ir daugybė kitos įrangos bei naudingų daiktų. 

Gausioje pasiūla Banggood parduotuvėje galima rasti praktiškai viską, ko tik ieškote tiek sau, tiek bičiuliams. Ir už puikias kainas.

O dabar ši parduotuvė skelbia apie artėjantį grandiozinį „9.9 Banggood Anniversary“ gimtadienio išpardavimą, kuris prasidės jau 2023 rugsėjo 4 d. ir tęsis iki 2023-09-10.

Kol kas Banggood išlieka kiek paslaptingi ir visų suplanuotų siurprizų neatskleidžia, tačiau mūsų skaitytojams kiek praskleidžia paslaptie šydą ir iš žemiau pateikiamų nuotraukų galite sužinoti, ko gi galime tikėtis.

Akivaizdu, kad gimtadienio proga Banggood pasiruošę savo pirkėjus pamaloninti ypatingais pasiūlymais.

Štai ir garantuojama, kad pirmieji gimtadienio pasiūloje atsirasiantys daiktai bus parduodami net su 70 proc. nuolaidomis. Tad būtinai kalendoriuje pasižymėkite 2023-09-04 datą, kai prasidės išpardavimas. Būtent patys pirmieji ir galės pasinaudoti šia beprotiška proga.

Jei turite PayPal, tada jums džiugesio bus dar daugiau, kadangi atsiskaitant tokiu būdu - Banggood suteiks papildomų nuolaidų. Pirksite už didesnę sumą - gausite dar didesnę nuolaidą.

Itin intriguojančiai skamba ir galimybė įsigyti daiktą vos už 0,99-9,99 dolerius. Ir čia Banggood garantuoja, kad bus pasiūlyti rimti daiktai, realiai verti ženkliai daugiau. Be abejo, tokių superpasiūlymų bus ypatingai ribotas kiekis.

Banggood esate pirkę ir anksčiau? Puiku, nes lojaliems pirkėjams Banggood pasiūlys papildomą 5 proc. nuolaidą. Atrodo simboliška, bet vis tiek malonu. O ir perkant už didesnę sumą, tai ir kiekvienas nuolaidos procentas sudaro reikšmingą sutaupytą pinigėlių sumą.

Banggood kol kas išlieka paslaptingi dėl vadinamojo Banggood Tournament.

Čia galima numanyti, kad Banggood ruošia papildomų žaidimų pirkėjams, per kuriuos bus galima laimėti/įsigyti vienų populiariausių ir pirkėjų puikiai vertinamų daiktų - suktukų, el. dviračių, vaizdo projektorių, telefonų ir kt.

„9.9 Banggood Anniversary“ išpardavimas artėja ir rekomenduojame apsilankyti Banggood parduotuvėje, kurioje bus pateikiama visa aktuali informacija:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: