Fantastiška kuprinė tik 12,59€! Su USB, atšvaitais, labai talpi, modernaus dizaino ir puiki kokybė  ()

Nuostabi kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Fantastiškos kainos kuprinė

25,99€ -13,40€ 25,99€

12,59€

Imu!

iš Kinijos

52% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu Cafago šias kuprines parduoda už stulbinamai žemą kainą. Galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių.

Taip pat Cafago garantuoja greitą pristatymą į Lietuvą. Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti.

Kuo gi pasižymi šios pigios kuprinės?

Kuprinės yra stulbinamai pigios, tačiau jų kokybė yra labai aukšta. Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti kaip jos atrodo, o čia pateikiame svarbiausius dalykus:

  • Aukšta kokybė: pagaminta iš vandens purslams atsparaus Oksfordo audinio, pasižyminčio patvarumu ir tvirtumu. Pečių dirželiai pagaminti iš prakaitą praleidžiančio ir kvėpuojančio tinklelio su įmontuotu didelio tankio putplasčiu, minkšti ir puikiai sugeriantys smūgius.
  • Didelė talpa: kuprinė su kelių skyrių dizainu, yra pakankamai vietos protingai susidėti savo daiktus, telpa 15,6 colio nešiojamasis kompiuteris, A4 formato žurnalai, telefonai, skėčiai, vandens buteliai, raktai, piniginės ir kt.
  • Apgalvotas dizainas: kuprinės išorė yra USB prievadas su įmontuotu įkrovimo laidu, todėl galite lengvai prijungti maitinimo baterijas (nepridedamas), kad galėtumėte įkrauti telefoną.
  • Įvairios nešiojimo parinktys: kuprinę galima nešioti rankoje arba nešioti ant pečių. Patogi ir pastorinta rankena leidžia lengvai nešiotis rankoje, o reguliuojami pečių dirželiai užtikrina patogų nešiojimą ant peties.
  • Platus pritaikymas: ši kuprinė tinka tiek vyrams, tiek moterims, todėl tai yra universalus pasirinkimas įvairioms veikloms, tokioms kaip stovyklavimas, žygiai pėsčiomis, kelionės, kasdienės kelionės į darbą ir atgal, verslo kelionės, važinėjimas dviračiu ir kt.
  • Pritvirtinti atšvaitai: išorinėje pusėje yra labai stilingi, puikiai interjerą papuošiantys atšvaitai. Tamsiuoju paros metu ypatingai pravartus dalykas.
  • Gaminio dydis: 430 * 310 * 120 mm; sveria: 490 gr.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: