Beprotiškas per kaulus grojančias ausines rekomenduoja ir NBA legendos. 5 GRAMMY garso prodiuseriai sukūrė šedevrą (Video, Foto, „Mojawa Run Plus“ apžvalga)  ()

„Mojawa Run Plus“ - rinką drebinančios per kaulus grojančios ausinės. Nuostabi kokybė, 32GB vidinė atmintis, galima plaukioti su jomis vandenyje ir tuo pačiu klausytis muzikos, ir rekomenduoja NBA legendos. Išbandėme tikrą stebuklą ar visgi yra prie ko prikibti? Viską sužinosite mūsų išsamioje apžvalgoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Mojawa Run Plus“

159,90$ -16,08$ 159,90$

143,91$

Imu!

iš Kinijos

Kuponas: AFF10

mažiausia kaina rinkoje

už 7,9$ į Lietuvą pristatys per 6-12 d.d.

Visus mokesčius sutvarko pardavėjas

„Mojawa Run Plus“

Privalumai: 

  • greitas pristatymas į Lietuvą – per 2 savaites
  • saugiai supakuota – viskas savo vietose
  • nuostabios išvaizdos
  • dvigubo inkariuko sistema, ausinės tarsi pakimba ant ausų, nuostabiai laikosi net ir aktyviai judant
  • pagaminimo kokybė nepriekaištinga. Galiu jas dėvėti visą dieną ir jokio nuovargio ar diskomforto
  • didelės raiškos garsas su SBC ir AAC
  • prisidėjo 5 GRAMMY garso prodiuseriai
  • unikali kaulais grojančių ausinių technologija, fantastiškas garsas, jo pojūtis ir išlieka atviri ausų kanalai, girdima, kas vyksta aplinkoje
  • įdiegta aplinkos triukšmo suspaudimo technologija, kas jį nuslopina, išryškina grojamą muziką
  • rekomenduoja NBA legendos ir gausa apžvalgininkų
  • IP68 reitingas, galima su ausinėmis plaukioti vandenyje ir tuo pačiu metu klausytis muzikos
  • 29,1GB prieinama vidinė atmintis, telpa tūkstančiai dainų ir kitų garso įrašų: MP3, FLAC, WAV, AAC ir kt.
  • atskiras MP3 režimas, galima klausytis muzikos be prijungimo prie telefono ar kito įrenginio
  • magnetinis laidinis įkrovimas vos per 50 min. 
  • vienu įkrovimu 7,5 val. muzikos klausymas
  • greitojo įkrovimo funkcija – vos 5 min. ir 1,5 val. muzikos klausymas
  • USB-C laidu prijungimas prie PC, įkrovimas ir duomenų perkėlimas
  • Bluetooth 5.2 – automatinis poravimas, galima vienu metu prisijungti prie 2 įrenginių ir per juos šokinėti
  • Mojawa APP
  • yra balso asistentė, kalba angliškai, informuoja apie baterijos lygį
  • sveria tik 29,7 gr., puikios naudoti nors ir visą dieną

Trūkumai:

  • nėra galimybės muziką perkelti iš telefono į ausines, reikia prijungti prie PC

„Mojawa Run Plus“ pristatymas, pakuotės turinys, svarbiausios savybės

Esame tikri, kad didžioji dalis mūsų skaitytojų tikrai žino, kas yra T-Mac.

Tai - Tracy Lamar McGrady, viena didžiausių NBA legendų. 7-is kartus tapęs NBA čempionu ir susižėręs aibę apdovanojimų už savo stulbinamą žaidimą.

Ir būtent jis rekomenduoja naujausias „Mojawa Run Plus“ ausines. 

Skamba įspūdingai, kai tokio lygio žvaigždė rekomenduoja ausines. Ir nors puikiai suprantame, kad tai yra gamintojo rinkodaros žaidimai, visgi - toks žmogus garantuotai neleistų savo vardo naudoti šalia prasto produkto.

Galybė Youtube esančių „Mojawa Run Plus“ apžvalgų taip yra išskirtinai pozityvios, tad labai nekantru savo kailiu išbandyti, kas čia per stebuklas.

Svarbi informacija perkant, pristatymas

Nors „Mojawa Run Plus“ ausinės į Lietuvą siunčiamos iš Kinijos, tačiau pardavėjas sutvarko visus mokesčius ir nieko papildomai Jums daryti nebereikės.

Mano atveju ausinės atkeliavo per porą savaičių ir beliko jas pasiimti iš paštomato.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad ausinėms suteikiama 1-erių metų garantija ir 30-ies dienų pinigų gražinimo garantija. Viskas saugu ir pilnai patikima.

Kas yra pakuotėje?

Taigi, man ausinės atkeliavo tvarkingai supakuotos. Dėžutė išliko prekinės išvaizdos. Viskas tvarkingai.

Pati ausinių dėžutė išvaizdi ir su pačia svarbiausia informacija apie ausines.

Norėdami detaliau apžiūrėti nuotraukas - tiesiog paspauskite ant norimos Foto.

„Mojawa Run Plus“ supakuotos labai profesionaliai. Viskas kompaktiškai ir savo vietose. Ir matyti, kad investuota į kiekvieną smulkiausią detalę.

Puiku ir tai, kad pakuotėje yra naudojimosi instrukcijos įvairiomis kalbomis. Anglų taip pat. Ir išsamiai pateikiama, kaip ausinėmis naudotis, kaip jas valdyti, kaip suporuoti su įrenginiais ir kt. aktuali informacija.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite išsamiau panagrinėti tą instrukciją ir sužinoti daug naudingos informacijos.

Keliaukime pasižiūrėti, kas dar yra pakuotėje.

Pamatęs ausų kimštukus, prisipažinsiu, nustebau. Pirmas klausimas, o kam šitie reikalingi. Ir atsakymas, kaip ir visada, pateikiamas naudojimosi instrukcijoje. Akivaizdus įrodymas, kad ją reikia skaityti :)

Taigi, kadangi čia turime atviro tipo ausines - ausų kanalai lieka atviri - tai esant labai triukšmingose aplinkose, į juos galime įkišti šiuos kimštukus ir toliau klausomės muzikos.

Skamba neįtikėtinai, bet taip yra. Būtent tai vienas iš kaulais grojančių ausinių privalumų. Ir tokiu būdu visiškai užblokuosite aplinkinius garsus ir galėsite pilnai klausytis muzikos. Tokiu atveju netgi dar labiau sustiprėja žemi tonai. Bet apie garso kokybę kiek vėliau.

Unikalus įkroviklis, fantastiška baterija ir galimybė įsikelti dainų

Pakuotėje yra ir unikalus „Mojawa Run Plus“ ausinėms įkrauti reikalingas įkroviklis. Magnetinis. Kitame laido gale USB jungtis, tad galite prijungti prie PC ir įkrauti ausinių bateriją. Tuo pačiu metodu įsikelsite dainų ir kitų garso įrašų.

Gamintojas sako, kad ausinėse yra 32GB vidinė atmintinė - realiai prieinama 29,1GB. Kas reiškia, jog į ausines, priklausomai nuo failų dydžio, galite įkelti 7000-8000 dainų (MP3, FLAC, WAV, AAC ir kt.). Nuostabus dalykas. Tiesiog pasiimat ausines ir keliaujate savo reikalais. Nereikia nei telefono ar kito prietaiso. Pilna autonomija.

Kalbant apie bateriją ir įkrovimą, tai čia irgi itin šaunus rodikliai. 

Mano bandymai parodė, kad pilnai įkrautos baterijos užtenka apie 7,5 val., klausantis muzikos apie 65% lygiui, per Bluetooth prijungus prie telefono. Gamintojas maks. laiką nurodo 8 val. Su mažesniu garso lygiu tikėtina, kad įmanoma tiek pasiekti. Tad užteks baterijos visai diena.

Be to, vos 5 min. įkrovos ir galima muzikos klausytis net 1,5 val. Išbandyta praktiškai, tad galiu tą tvirtinti 100%.

Pilnai baterija įkraunama per mažiau nei valandą.

„Mojawa Run Plus“ - kaulais grojančios ausinės. Kas tai per technologija?

Tikriausiai jau susimąstėte, ką tai reiškia. Iš tiesų, ši technologija nėra tokia jau sudėtinga. Vietoje to, kad garsiakalbiai būtų dedami ant ausų ar įstatomi į ausų kanalus, šių ausinių garsiakalbiai dedami priešais ausis. Jie groja gana tyliai, tačiau garsas vibracijomis kaulais yra perduodamas tiesiai į vidinę ausį. Tai turi gausybę privalumų.

Įprastos ausinės turi trūkumą - jos taip gerai atskiria nuo išorinio pasaulio, kad žmonės tarsi atsijungia. Kai kuriais atvejais tai yra pavojinga, o kai kuriais - tiesiog nepatogu. Jis taip pat kenkia ausims - leisti muziką tiesiai į ausis nėra gerai, o ir pačios ausinės skatina sieros kaupimąsi.

Tuo tarpu muziką per žmogaus kaukolę leidžiančios ausinės yra visiškai kitokios. Visų pirma, tokios ausinės geriau tinka kai kuriems klausos negalią turintiems žmonėms, nes išorinė ausis ir būgnelis yra apeinami. Antra, jos neblokuoja pašalinių garsų, todėl yra saugesnės – girdėsite, kada atvažiuoja automobilis ar jus kas nors šaukia. Galiausiai, tokios ausinės yra kur kas lengvesnės, nes nereikalingi dideli garsiakalbiai.

Jos yra atsparios prakaitui ir tvirtai laikosi ant galvos. Garsiakalbiai laikosi priešais ausis, o ne jų viduje, tačiau muziką žmogus girdi puikiai.

Iš tikrųjų, nors technologija atrodo labai keista, šias ausines žmonės mėgsta ne tik dėl to, kad jos neizoliuoja naudotojo nuo išorinio pasaulio. Girdima švari, raiški muzika, o pačios ausinės yra labai mažos ir lengvos. O kadangi jos yra belaidės, tai leidžia pasiekti maksimalų komforto lygį.

Jos yra itin patogios ir puikiai tinka sportui. Su jomis galima bėgioti, žaisti krepšinį, futbolą ir kt. ir jos nekrenta nuo galvos. Atkuriamo garso kokybė taip pat labai įdomi. Naudotojas ne tik girdi labai ryškią muziką be jokių trikdžių, bet ir jaučia ją taip, kaip negalėtų pajusti su įprastomis ausinėmis. Jaučiama vibracija, kuri keičiasi priklausomai nuo grojamų tonų dažnio. Aplinkiniai muzikos praktiškai negirdi, kad ir kaip garsiai žmogus jos klausytųsi.

Ir, žinoma, nesvarbu, ar aplinkoje yra daug triukšmo - muzika vis tiek bus aiškiai girdima. Prie to prisideda ir gamintojo įdiegta aplinkos triukšmo suspaudimo technologija, kas jį nuslopina, išryškina grojamą muziką.

Be to, tokias ausines mėgsta ir vairuotojai - gerai girdisi muzika ar pokalbiai telefonu, o tuo pačiu, visiškai neblokuojami aplinkos garsai. 

Žinoma, nors šiuolaikinės per kaulus grojančios ausinės muziką atkuria labai aukštame lygyje, tačiau melomanams to gali būti per maža - muzika nėra tokia detali, kaip su kokybiškomis tradicinėmis ausinėmis. O ir atsiriboti nuo aplinkinio pasaulio nėra lengva. Tam ir įdėti kamštukai, esant kritinėms aplinkybėms.

 

 

 

 

 

 

 

„Mojawa Run Plus“ - nuostabus garsas

Garsas ir yra vienas pagrindinių šių ausinių privalumų.

Prisipažinsiu, iš pradžių nieko tokio WOW nesitikėjau, bet išbandęs „Mojawa Run Plus“ likau labai maloniai nustebintas.

Tie gamintojo teiginiai, kad prie šių ausinių kūrimo prisidėjo net 5 Grammy apdovanojimus pelnę garso prodiuseriai yra teisybė. Labai jaučiasi, kad ausinės pritaikytos ir išrankiam muzikos skonio klausytojui.

Be jokios abejonės, šios ausinės yra skirtos kitokio tipo klausymui, o ne ramiai namuose ant sofutės, norint išgirsti pačią smulkiausią detalę. Tokiems melomanams tai nėra tinkamiausias pasirinkimas, bet visais kitais atvejais - „Mojawa Run Plus“ yra nuostabios ausinės.

Gamintojas pabrėžia, kad tokio unikalaus dizaino belaidės ausinės - su dvigubo inkariuko sistema, ausinės tarsi pakimba ant ausų, kaip savotiškas inkaras :) - ir patentuota žemų dažnių sustiprinimo technologija leidžia pasiekti maksimalų muzikos klausymo malonumą.

Ir primenu, prie ausinių kūrimo prisidėjo 5 Grammy apdovanojimus pelnę garso prodiuseriai, tad garso kokybei čia skirtas milžiniškas dėmesys.

„Mojawa Run Plus“ - puikios dėvėti ilgą laiką ir plaukioti

Didelis dėmesys skirtas ir ausinių patvarumui bei naudojimosi patogumui.

Esu gana standartinio sudėjimo, ūgio (1,83 cm) ir galvos dydžio :) ir šios ausinės idealiai tinka. Įdomu tai, kad nugarinėje dalyje lieka tarpelis, kaip šioje foto.

Tačiau ausinės vis tiek išlieka tvirtai prigludusios prie galvos. Net stipriai fiziškai judant, kas yra ypatingai svarbu.

Lanksčios ir tuo pačiu stebėtinai tvirtos ausinės. Pagaminimo kokybė nepriekaištinga. Galiu jas dėvėti visą dieną ir jokio nuovargio ar diskomforto. Tiesiog nėra prie ko prikibti. 10 balų iš dešimties.

Ir dar vienas ypatingai fantastiškas dalykas, kad „Mojawa Run Plus“ ausinės atitinka IP68 reitingą.

Gamintojas garantuoja, kad su jomis galima plaukioti vandenyje, nardyti iki 2 metrų ir taip vandenyje išbūti iki 2 val. Ir, dėmesio, tuo pačiu metu klausytis muzikos!

Taip, perskaitėte teisingai. Su ausinėmis būti vandenyje ir klausytis muzikos tiesiog plaukiojant. Beprotiška, bet tai tiesa. Išbandyta savo kailiu. Pojūčiai unikalūs.

Žinoma, Bluetooth nedraugauja su vandeniu, tad kaip klausytis muzikos? Viskas paprasta. Tam ir yra vidinė atmintis. Įsikeliate norimos muzikos, aktyvuojate MP3 režimą ir viskas - galite klausytis muzikos sporto salėje, baseine, ežere, ar kur tik norite, ir nereikia jokio telefono.

Kas dar svarbu apie „Mojawa Run Plus“? Valdymas ir APP

„Mojawa Run Plus“ valdymas itin paprastas ir intuityvus.

Ant korpuso yra įjungimo/išjungimo/muzikos takelių/skambučių/balso asistento valdymo mygtukas. Kairėje pusėje.

Dešinėje pusėje, ties užrašu Mojawa, yra jutiklinis garso valdymas. Juo taip pat MP3 režime galima rinktis sukeltų dainų grojimo tvarką - leisti vis tą pačią dainą, eiti iš eilės ar šokinėti per dainas atsitiktinai.

Viskas veikia puikiai. Vandenyje, tas jutiklinis mygtukas gali kiek kvailioti, tad rekomenduoju prieš šokant į vandenį jau atlikti norimus nustatymus ir užrakinti tą jutiklinį mygtuką. Tada būsite visiškai ramūs.

Dešinėje vidinėje ausinių pusėje yra įkrovimo jungtys. Kaip minėjau, įkrovimas vyksta su magnetiniu įkrovikliu. Telieka USB laidą prijungti prie PC ar kito įrenginio ir viskas. Įkrovimas žaibiškas.

„Mojawa Run Plus“ su įrenginiai poruojamos Bluetooth 5.2 ryšiu. 

ACC/SBC muzikos kodavimas, galima naudoti su Android ir iOS įrenginiais.

Vienu metu galima prijungti prie dviejų prietaisų, pavyzdžiui: planšetės ir telefono, ir jei kas nors skambina, automatiškai ausinės persijungia prie to įrenginio. Puikus dalykas.

Gera skambučių kokybė, minimalus aplinkinio triukšmo girdėjimas.

Palaikoma ir išmanioji programėlė - Mojawa APP.

APP matysite pagrindinę informaciją, baterijos įkrovą, galima gauti programinės įrangos atnaujinimus, įjungti/išjungti balso asistentę ir rinktis tarp 4 garso leidimo režimų: subalansuotas, pritaikytas plaukimui, sustiprinti žemi dažniai arba vokalas.

Nieko labai įspūdingo, bet viskas veikia ir tie režimai, priklausomai nuo klausomos muzikos tipo, išties duoda naudos, tad atsisiųsti ir išbandyti APP tikrai rekomenduoju.

Galutinis verdiktas

Ką gi manau apie „Mojawa Run Plus“?

Po daugiau nei savaitės bandymų galiu drąsiai sakyti, kad „Mojawa Run Plus“ yra puikios ausinės.

Už kiek daugiau nei 100 dolerių gauname kaulais grojančias naujausios kartos ausines, kurios yra tvirtos ir lanksčios, modernaus dizaino, su 29,1GB prieinamos atminties, IP68 reitingu, puikiu baterijos tarnavimo laiku ir t.t.

Ir viskas už pusę tos kainos, ką kažką panašaus siūlo konkurentai. Jei ieškote nebrangių ir kokybiškų per kaulus grojančių ausinių - tada „Mojawa Run Plus“ yra vertos dėmesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()