[Naujiena!] Su kuponu beprotiškos kainos vakarėlių kolonėlė - ideali karaokei ir pajungti gitarai (Video, „Tronsmart Halo 200“)  ()

Naujiena

Specialus kuponas

Iš Čekijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puiki kokybė ir galimybės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Tronsmart Halo 200“

(karaoke belaidė kolonėlė su vienu mikrofonu)

206,25€ -76,26€ 206,25€

129,99€

Imu!

iš Čekijos

Kuponas: NNNTSMHL20M

 už 3,02€ į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Geekbuying

Svarbu: šiuo metu šios nuostabios naujosios belaidės kolonėlės su mikrofonais parduodamos už fantastiškai gerą kainą.

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Geekbuying sutvarko visus mokesčius. Pasinaudokite nuostabia proga įsigyti puikią kolonėlę.

Ką sugeba „Tronsmart Halo 200“?

Tai yra naujausia daugeliui tikriausiai puikiai žinomos kompanijos belaidė kolonėlė. Ir dabar jos parduodamos drauge su mikrofonais, tad galėsite iškart išbandyti karaoke malonumus.

„Tronsmart Halo 200“ yra nuostabaus dizaino, su besikeičiančiomis LED šviesomis, yra skirtingi režimai. Režimus galima keisti su ant korpuso esančiais mygtukais ir APP.

Įsivaizduokite, kad rengiate metų vakarėlį ir tikrai sužavėsite savo svečius 3 krypčių garso sistema, kuri suteikia plačią garso sceną ir garsą be iškraipymų, o 120W skleidžia neįtikėtiną garsą – pakankamai stiprų, kad vakarėlis kaip reikia įsisiūbuotų!

Jūs netgi galite sinchronizuoti iki 100 „Tronsmart Halo 200“ kolonėlių („TuneConn“ sprendimas) arba susieti 2 „Tronsmart Halo 200“ naudodami TWS poravimą, kad turėtumėte dar geresnį vakarėlio garsą. 

Dar geriau, kad vakarėlis gali tęstis visą naktį, nes „Tronsmart Halo 200“ vienu įkrovimu grojimas trunka net 18 valandų. 

Plius, ją galima drąsiai naudoti lauke ir tuo pačiu įkrauti kitus prietaisus. Tikras šaunumėlis.

Kaip jau užsiminėme, drauge su „Tronsmart Halo 200“ kolonėle atkeliauja ir mikrofonas. Iš viso kolonėlė turi galimybę prijungti du mikrofonus. Palaikomi tiek laidiniai, tiek ir belaidžiai mikrofonai.

Taip pat galima prijungti ir gitarą. Tad smagiausios pramogos garantuotos.

„Tronsmart Halo 200“ pilnai valdoma su ant korpuso esančiais mygtukais ir tuo pačiu palaiko funkcionalią APP, kurioje galėsite valdyti EQ režimus ir šviesų pasirinkimus.

Viena įspūdingiausių savybių yra ta, kad „Tronsmart Halo 200“ gali pasigirti 5 skirtingais apšvietimo režimais, kad bet kokiam susibūrimui būtų suteiktas ryškus vaizdinis elementas. Vos keliais paspaudimais galite sukurti energingą šokių aikštelę arba atpalaiduojančią atmosferą su unikaliu apšvietimo šou, kuris atgaivins bet kurį vakarėlį.

Privalumai: sodrūs žemieji dažniai be iškraipymų. Plati garso scena ir gražiai girdimi aukšti, vidutiniai ir žemieji garsai. Vakarėliams skirta karaoke ir gitaros funkcijos. Universalus pajungimas. Puikus akumuliatoriaus veikimo laikas. Vakarėlio šviesos.

Trūkumai: SBC kodekas vietoj aptX. IPX4 reitingas. Pažangių šviesos pritaikymo parinkčių trūkumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: