[Vokietija!] 2000W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!  ()

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

2000W nešiojamas garinis valymo aparatas

(be talpyklos)

99,99€ -50,10€ 99,99€

49,89€

Imu!

iš Vokietijos

51% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu šis puikios kainos gausus rinkinys yra parduodamas iš Vokietijos sandėlio. Visi mokesčiai jau sutvarkyti ir labai greitas pristatymas į Lietuvą.

Pasinaudokite proga įsigyti nuostabų rinkinį. Pasiūla labai ribota!

Kuo pasižymi šis 2000W nešiojamas garinis valymo aparatas?

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti esmines jų savybes. Štai patys svarbiausi momentai:

  • Aukšta kokybė - su ABS lagaminu, patogus neštis su savimi. Patvarus plastikinis apvalkalas (antipirenas, šilumą izoliuojantis, nelaidus). Pagamintas iš plastiko, vario ir nerūdijančio plieno, turinčio gerą šilumą akumuliuojantį efektą. Įjungiamas į 220V el. tinklą.
  • Aukšta temperatūra ir slėgis - didelės 2000W galios garinis valytuvas gali generuoti 100 ℃–130 ℃ aukštą temperatūrą, slėginis garas iki 4,0 barų, efektyviai pašalina sunkiai įveikiamus riebius nešvarumus ir kenksmingas medžiagas.
  • Nėra įmontuotos vandens talpyklos - 1 metro ilgio vandens įleidimo žarną galima įkišti į išorinį kibirą kaip vandens šaltinį, neperpildant bako nuolatine srove. Užtenka tik 20 sek., kad greitai pagamintų karštą garą ir nuolat tiektų garus apie 30–60 minučių.
  • 360° gilus valymas - komplektuojamas su pailgintu garų antgaliu ir papildomu antgaliu, kurie užtikrina aukštos temperatūros garų patekimą į ankštas ir sunkiai pasiekiamas vietas, tad taip galima atlikti išsamų valymą.
  • Reguliuojamas garas ir saugus dizainas - įtaisytas garo reguliavimo vožtuvas, skirtas reguliuoti garų lygį, kad atitiktų skirtingus valymo poreikius. Daugkartinė apsauga su apsauga nuo išdžiūvimo, automatinis temperatūros valdymas ir atstatymas, užtikrinantis saugų naudojimą. 
  • Platus pritaikymas - su 2 skirtingomis šepetėlių galvutėmis, tinkančiomis valyti sienas, kaitlentę, mikrobangų krosnelę, skalbimo mašiną, šaldytuvą ir kt., platus panaudojimas virtuvėje, vonios kambaryje, balduose, automobilyje ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()