[Rekordinė kaina!] Iš Vokietijos net 100€ pigiau nuostabūs robotai - tobuli namų tvarkymo pagalbininkai (Video, „LIECTROUX M7S PRO“)  ()

Net 100€ pigiau nei Lietuvoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Nuostabus funkcionalumas, su APP, pulteliu ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„LIECTROUX M7S PRO“

(sausas ir drėgnas valymas, APP, pultelis)

328,99€ -175,40€ 328,99€

153,59€

Imu!

iš Vokietijos

54%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: iškart verta pastebėti, kad šiuo metu „LIECTROUX M7S PRO“ robotai parduodami už mažiausią kainą istorijoje ir bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Pasiūla labai ribota.

Jie parduodami iš Vokietijos sandėlio ir Cafago garantuoja greitą bei saugų pristatymą į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai. 

Kuo pasižymi „LIECTROUX M7S PRO“?

Tai yra itin patrauklios kainos ir labai padorių savybių robotas dulkių siurblys. Idealiai tinka įvairaus tipo namams. Ir mėgstantiems įrenginius valdyti su APP bei balso asistentais, ir tiems, kurie tą nori daryti su pulteliu. Šį robotą galite valdyti visais šiais būdais. Be to, ant korpuso yra esminiai valdymo mygtukai. Iš esmės robotas draugiškas ir tiems, kurie ne itin lengvai perpranta naujausias technologijas.

Štai svarbiausi dalykai, ką reikia žinoti apie „LIECTROUX M7S PRO“:

  • Bešepetėlinis variklis ir didelė siurbimo galia: šis robotas dulkių siurblys užtikrina 4000Pa siurbimo slėgį, kas reiškia, jog jis sugebės susiurbti stambias atliekas ir išvalyti gilius kilimų sluoksnius. Pagrindinis šepetys ir du šoniniai šepetėliai darbą atliks kokybiškai. Taip pat robotas įveikia iki 1,5 cm aukščio kliūtis.
  • 2D žemėlapio navigacija ir tikslus padėties nustatymas: dėka pažangaus lusto, giroskopinės navigacijos ir gausos įdiegtų jutiklių, robotas automatiškai naviguos visuose namuose ir tiksliai nupieš patalpų žemėlapius, įvertins visas kliūtis ir pasirinks optimaliausią judėjimą valymo metu.
  • Įvairūs sauso siurbimo ir grindų plovimo režimai: čia galima rinktis iš įvairių režimų, kaip - zigzago valymas, palei kambario pakraščius, konkrečios vietos ir t.t. Sausų atliekų talpa yra 600 ml. O drauge su 200 ml vandens talpa ir šluoste galėsite išplauti grindis.
  • Didelės talpos baterija leis ilgai darbuotis: robotas turi 4400 mAh didelės talpos bateriją, kas leis išvalyti dideles patalpas. Taip pat jis automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė. Pilna autonomija.
  • Pultelis, APP ir balso asistentai: robotą galite valdyti visais šiais būdais. Ant korpuso yra ir mygtukai, kuriais galite aktyvuoti esmines komandas. Robotas itin draugiškas įvairaus tipo naudotojui. APP rasite daugybę naudingų pasirinkimų, kaip: valymo režimų ir galios valdymą, tvarkaraščių sudarymą, peržiūrėsite 2D žemėlapius ir kt.
  • HEPA filtras; apsaugos nuo trankymosi į baldus; aukščio jutikliai; robotas yra tik 7,8 cm storio, tad išvalys ir po baldais, lovomis; tinkamas įvairaus tipo grindims ir kiliminei dangai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: