[11.11] Banggood skelbia apie didžiausio išpardavimo šiais metais pradžią. Geriausia proga įsigyti dovanas Kalėdoms  ()

Daugeliui puikiai žinoma internetinė parduotuvė Banggood skelbia apie 11.11 išpardavimo pradžią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Double Eleven Sale - tai yra vienas laukiamiausių metų išpardavimų. Jis ypatingai populiarus Azijoje, o ir Vakarų šalyse, per kurį internetinės parduotuvės skuba pasiūlyti ypatingų nuolaidų, kuponų, žaidimų ir tiesiog - geriausių prekių už mažiausias kainas.

Būtent 11.11 išpardavimas pradeda pasiruošimą ir dovanų paieškas Kalėdoms. Tad dabar yra puikus metas ramiai, be streso ir eilių įsigyti tai, ko reikia sau ir artimiesiems.

Banggood parduotuvė informuoja, kad dabar prasideda pirmasis 11.11 išpardavimo etapas. Toks tarsi apšilimas prieš patį 11.11 piką. Tačiau jau ir šiuo metu iš esmės galima naudotis gausybe nuolaidų ir pasiūlymų, kurie kasdien atsinaujina.

Kadangi populiarius daiktus pirkėjai gali įsigyti iš viso pasaulio, tai juos išperka itin greitai. Tad rekomenduoja reguliai apsilankyti išpardavimo puslapyje - paspaudus šią nuorodą - ir išsirinkti norimą daiktą su nuolaida.

Be įprastų nuolaidų ir viešai pateikiamų nuolaidų kuponų, Banggood taip pat taiko papildomas nuolaidas tiems, kurie atsiskaitys PayPal būdu. Tokiu atveju sutaupysite dar daugiau.

Žinoma, pastaroji akcija galios tik pirmiesiems 1111 pirkėjams. Bus du PayPal akcijos etapai. Kiekvieno etapo metu šios papildomos nuolaidos galios būtent tokiam pirkėjų kiekiui. Tad geriau jau iš anksto nusižiūrėti norimą prekę ir nedelsti.

Banggood elektroninėje parduotuvėje jau galite įsigyti galybę įvairių produktų su iki 80 proc. siekiančiomis nuolaidomis.

Čia rasite milžinišką pasiūlą: nuo drabužių ir avalynės, iki energijos stotelių, automobilių prekių, visokiausių įrankių, namų tvarkymo pagalbininkų, elektronikos ir t.t. Net ir išrankiausi ras kažką sau ir savo artimiesiems.

Taip pat primename, kad Banggood jau ilgus metus egzistuojanti elektroninė parduotuvė. Mėgstama ir pirkėjų giriama.

Puiki produktų pasiūla bei kokybė - nuo žinomiausių vardų iki pačių smulkiausių dalykėlių - itin didelis kiekis prekių į Lietuvą siunčiama iš Europos sandėlių, jau sutvarkyti visi mokesčiai ir pristatymas greitas bei saugus.

11.11 išpardavimas iš esmės jau prasideda. Ilgai nedelskite ir pasinaudokite jo pasiūlymais tiesiog paspaudę šią nuorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()