[11.11] Geekmaxi skelbia didžiausią šių metų išpardavimą. Žaidimų monitoriai, telefonai, siurbliai, 3D spausdintuvai, el. dviračiai ir kt.  ()

11.11 išpardavimas

Specialūs pasiūlymai

Kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

1) „KTC H27V13“ - 27 colių, 100Hz, FHD, 106% sRGB

2) „Anycubic Kobra 2 Neo“ - idealus 3D spausdintuvas pradedantiesiems ir jau pažengusiems

3) „FOSSiBOT F101 PRO“ - 15+128GB, Android 13, tvirtasis išmanusis telefonas

4) „Eleglide M1 Plus“ - atnaujinta 2-os kartos el. dviračio versija su APP, dovanų šalmas

5) „Roborock S8“ - puikių galimybių robotas dulkių siurblys, dovanų išmani užrakinimo dėžutė su APP

6) „Roborock S7 Max Ultra“ - įspūdingiausias robotas dulkių siurblys


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti apie prasidedantį 11.11 išpardavimą ir specialius pasiūlymus!

Jau nuo šiandien galite įsigyti pirkėjų pamėgtų ir naujausių produktų su net iki 70% siekiančiomis nuolaidomis.

O pirkdami už daugiau kaip 400€ ir apmokėdami per PayPal - papildomai gausite 5€ nuolaidą. Visos nuolaidos sumuojasi.

Verta pažymėti, kad Geekmaxi pasiūla yra išties plati ir reguliariai atsinaujina vadinamieji flash deals. Tai vyksta kas 3 dienas ir tęsis iki 2023-11-13. Tad rekomenduojama reguliariai apsilankyti Geekmaxi parduotuvėje ir tą galite padaryti paspaudę šią nuorodą.

Primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar pasižiūrėkime į keletą ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„KTC H27V13“ - 27 colių, 100Hz, FHD, 106% sRGB

  • Su siuntimu tik 129,99€
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Nuostabus kainos ir kokybės santykis: 27 colių; 1920 x 1080; FHD; 100Hz; ryškumas 300 cd/m² (įprastas); 106 % sRGB spalvų gamos; dinaminiu kontrasto santykiu 4000:1; atsako greitis 8ms; pritaikytos adaptyviojo sinchronizavimo technologijos - FreeSync ir G-Sync; palaiko HDR10; jungtys - HDMI1.4 (1920x1080@100Hz), VGA, Audio, DC; reguliuojamas stovas, VESA standartų laikikliai - prikabinimas prie sienos ir kt.

„Anycubic Kobra 2 Neo“ - idealus 3D spausdintuvas pradedantiesiems ir jau pažengusiems

  • Su siuntimu tik 159€
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Nuostabus kainos ir kokybės santykis; paprastas surinkimas; ypatingai draugiškas ir nepatyrusiam naudotojui; labai padorios specifikacijos; 400W; 32 bitų tyli pagrindinė plokštė; MicroSD kortelės palaikymas; 25 taškų automatinis niveliavimas; naujas integruotas ekstruderis; maksimalus spausdinimo greitis 250 mm/s; 250 x 220 x 220 mm spausdinimo erdvė; suderinamas su PLA, TPU, PETG ir kt.; atnaujintas vartotojo sąsajos dizainas; 2,4 colio LCD ekranas ir kt.

„FOSSiBOT F101 PRO“ - 15+128GB, Android 13, tvirtasis išmanusis telefonas

  • Su siuntimu tik 139€
  • Kuponas - 95IXLH84
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Beprotiškai žema kaina už tokį monstriuką; 15+128GB; galima įdėti iki 1TB atminties kortelę; originalūs Android 13; 5.45" HD+ IPS ekranas priekyje; nugarėlėje yra dar vienas funkcionalus ekranėlis su gausa funkcijų; 24MP+5MP+0.3MP galinės kameros; 8MP priekinė kamera; pajėgus 8-nių branduolių MediaTek MT8788 CPU; ARM Mali-G72 MP3 700MHz GPU; 10600mAh baterija su 18W greituoju įkrovimu; IP68 ir IP69K standartai; Face ID; pirštų atspaudų skaitytuvas; NFC; galima įdėti dvi nanoSIM; palaiko visus LT mobiliojo ryšio dažnius; WiFi 2.4/5GHz; Bluetooth 5.0; FM radijas; GPS, Glonass, Beidou, Galileo ir t.t.

„Eleglide M1 Plus“ - atnaujinta 2-os kartos el. dviračio versija su APP, dovanų šalmas

  • Su siuntimu tik 644,99€
  • su papildoma 5€ nuolaida mokant per PayPal 
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

250W galios; 36V 12.5Ah baterija; vienu įkrovimu iki 100 km; 29 colių ratai; 21 Shimano pavara; skirtingi važiavimo režimai; IPX4; EN15194 ir CE sertifikatai - naujoje versijoje padidėjo ratai, vairas, yra hidrauliniai amortizatoriai su užrakto galimybe, atlaiko 120 kg apkrovas ir LCD ekranas dar informatyvesnis​, jau yra ir APP.

„Roborock S8“ - puikių galimybių robotas dulkių siurblys, dovanų išmani užrakinimo dėžutė su APP

  • Su siuntimu tik 514€
  • su papildoma 5€ nuolaida mokant per PayPal 
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

„Roborock S8“ išsaugojo pačias geriausias pirmtakų savybes ir įgavo labai rimtų patobulinimų: monstrinis 6000Pa; dvigubas DuoRoller šepetys; automatinis plovimo priedo pakėlimas-nuleidimas, dėka gausos jutiklių fiksuoja kiliminę dangą ir pakelia plovimo priedą, nuvažiavęs nuo kilimo vėl jį nuleidžia, tad pilnas plovimas ir siurbimas vienu metu; VibraRise Mopping technologija - plovimo priedas per minutę vibruoja net 3000 kartų, tad čia turime normalų grindų plovimą, o ne tiesiog šluostymą, kaip kituose robotuose; 400ml sausų atliekų ir 300ml švaraus vandens talpų užteks išvalyti ir dideles erdves; patobulinta ir lazerinė navigacijos sistema bei 3D objektų vengimo technologija, už ką gavo prestižinius TUV Rheinland sertifikatus; papildomos šaunios funkcijos APP, kaip - automatiškai pasiūlomos ir galimos probleminės patalpų vietos; piešiami žemėlapiai 6 kartus greičiau nei ankstesnėse versijose, turime ir kelių aukštų žemėlapių palaikymo funkciją, galima nurodyti netgi kokiu konkrečiu laiku įkrauti roboto bateriją​; ir kt.

„Roborock S7 Max Ultra“ - įspūdingiausias robotas dulkių siurblys

  • Su siuntimu tik 864€
  • su papildoma 5€ nuolaida mokant per PayPal 
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Robotas pasižymi pačiomis pažangiausiomis technologijomis ir techniniais sprendimais. 

Iš esmės šio roboto nereikia prižiūrėti. Jis viską daro pats. Vienu metu plauna ir siurbia. Privažiavęs kilimą automatiškai pakelia plaušinę, o nuvažiavęs nuo kilimo ją vėl nuleidžia.

Turime ir puikiai pasiteisinusį VibraRise plovimo techninį sprendimą, dėl ko plaušinė trina valomą paviršių ir taip pasiekimas maksimalus plovimo efektyvumas.

Čia verta pažymėti, kad robotas turi jutiklius, kurie aptinka kiliminę dangą ir prieš ant jos užvažiuodamas pakelia plaušinę (iki 5cm) ir tik sausai siurbia, o nuo jos nuvažiavęs - ją vėl nuleidžia ir toliau tęsia siurbimą bei plovimą. Super dalykas.

Nusibodo patiems plauti nešvarią plaušinę? Su šiuo robotu to daryti nereikia. Taip, jis pats grįžta prie stotelės ir joje automatiškai yra išplaunama plaušinė. Stulbinama ir vis dar ypatingai reta galimybė tarp robotų.

Šioje stotelėje yra atskiros talpos švariam ir nešvariam vandeniui, tad po plaušinės plovimo tas nešvarus vanduo yra susiurbiamas į atitinkamą talpą. 

Tuo pačiu išplaunama ir pati stotelė!

Kitas privalumas, kad automatiškai švariu vandeniu pripildoma robote esanti vandens talpa. Ir to vandens užtenka išplauti 300m2 plotui. Dar viena visiška naujovė.

Na, o sausų atliekų išsiurbimas jau tampa tradicija ir įprastu dalyku tarp aukščiausios klasės robotų. Belieka tik išmesti atliekų maišelį, kurio talpos užteks net iki 7 savaičių.

Trumpai tariant, „Roborock S7 Max Ultra“ - realiai visą namų tvarkymo darbą perimantis į savo rankas. Tereikės stotelėje papildyti švaraus vandens talpą, nešvarų vandenį išpilti ir po 7 savaičių išmetus atliekų maišelį įdėti naująjį. Maksimalus patogus ir autonomija.

„Roborock S7 Max Ultra“ siurbimo slėgio galia, lyginant su pirmtakais, išaugo net iki 5500Pa. To daugiau nei užtektinai susiurbti ir stambioms atliekoms bei išvalyti giluminius kilimų sluoksnius.

Prie maksimalaus efektyvumo prisideda ir plaukiojantis šepetys - tokio dizaino šepetys prisitaiko prie valomų paviršių ir pasiekiamas dar geresnis efektas.

Beje, verta pažymėti, kad dabar po darbo robotas pats išsiplauna plaušinę ir ją išdžioviną. Dar vieni papildomi pliusai.

APP? Žinoma, kad „Roborock S7 Max Ultra“ palaiko programėlę ir galybę įvairiausių šaunių valymo režimų ir pasirinkimo galimybių: nuo 3D ir kelių aukštų žemėlapių, iki tokių jau tradicija tapusių dalykų kaip no-go bei no-mop zonos, kelių aukštų žemėlapiai ir t.t. Yra ir valdymo balsu galimybės, dėka balso asistentų.

„Roborock S7 Max Ultra“ aprūpintas itin talpia 5200mAh baterija ir palaikomas greitasis įkrovimas, 30% greitesnis nei pirmtakuose.

Dar puiku yra tai, kad galima nustatyti norimą įkrovimo laiką. Esant aukštoms elektros kainoms, tai ypatingai svarbu. Galima nurodyti, kad robotas būtų įkraunamas naktį ir pasinaudoti pigesniu elektros tarifu.

Tad „Roborock S7 Max Ultra“ yra tai, ką galima vadinti ateities robotu dulkių siurbliu. Jo galimybės tiesiog neįtikėtinos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()