[Vokietija] Tik 38€ už nuostabų akumuliatorinį 21V pūstuvą! Ypatingai retas pasiūlymas. Labai ribotas kiekis  (5)

Fantastiškai žema kaina

Iš Vokietijos, ypatingai retas atvejis

Labai ribotas kiekis

Pilnas komplektas, su baterija ir įkrovikliu

Labai geros savybės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

21V pūstuvas

(su baterija ir įkrovikliu)

84,99€ -47€ 84,99€

37,99€

Imu!

iš Vokietijos

rekordiškai žema kaina

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu šis pūstuvas parduodamas už mažiausią kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Visi mokesčiai jau sutvarkyti. Liko paskutiniai vienetai!

Tai yra ypatingai geros kainos ir kokybės prietaisas. Pilnas komplektas. Lietuvoje analogai - net ir be baterijų ir įkroviklių - parduodami už didesnes kainas.

Tad paskubėkite pasinaudoti proga, nes tokie daiktai labai retai parduodami iš Vokietijos sandėlio ir dar už tokias žemas kainas.

Kuo pasižymi šis pūstuvas ir kam jis tinkamas naudoti?

Universalumas ir daugiafunkciškumas - štai kuo pasižymi šis įrenginys.

Šis akumuliatorinis pūstuvas ne tik tinka lapams nupūsti, bet ir gali būti naudojamas įvairioms kitoms užduotims atlikti. Nesvarbu, ar jums reikia išvalyti sodo šiukšles, išvalyti terasą, ar net pripūsti pripučiamus daiktus, šis universalus įrankis padės jums.

Lengvas ir nešiojamas: kompaktiškas akumuliatorinio pūstuvo dizainas leidžia jį lengvai laikyti ir transportuoti. Nesvarbu, ar jums reikia jį nešiotis sode, ar laikyti mažoje erdvėje, šis lengvas ir nešiojamas prietaisas puikiai tiks bet kokiai situacijai.

Jis yra standartinio dydžio: 87 x 19 x 15 cm. Sveria vos 1,5 kg, tad yra lengvesnis nei konkurentai. O tai reiškia, kad ir darbuotis bus lengviau.

Belaidis dizainas: patirkite judėjimo laisvę su belaidžiu pūstuvu. Nebereikia susipainiojusių laidų ar riboto judesio diapazono. Šis novatoriškas dizainas leidžia lengvai manevruoti kieme ar sode be jokių apribojimų.

Nuostabu ir tai, kad 21 V 2400mAh baterija pilnai įkraunama per 3 val., o darbuotis su ja galėsite iki 1,5 val. Taip pat visada galite įsigyti papildomai baterijų.

Galingas turbo variklis užtikriną iki 12 000 aps./min. greitį: oro slėgis 5.4KPa (550mm H2O); maksimalus oro srautas 2,3m3/min - 81.19CFM - 52.1MPH.

Padorūs parametrai, geri baterijos rodikliai, galima įsigyti papildomai baterijų, lengvas įrenginys, patogus naudojimasis, platus pritaikymas, o dabar iš Vokietijos greitas pristatymas ir puiki kaina. Pasinaudokite išskirtine proga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: