Tik 74€ už elektrinį vandens šildytuvą! Galingas, 30-55℃, paprastai montuojamas, su LED ekranu ir pulteliu, ir kt. privalumais  (3)

Ypatingai gera kaina

Labai funkcionalus ir patogus prietaisas

Modernaus dizaino ir lengvai valdomas

Ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Elektrinis vandens šildytuvas

(7500W, 220V, 30-55℃ ir kt.)

145,99€ -71,74€ 145,99€

74,25€

Imu!

iš Kinijos

50%​ nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu Cafago šiuos modernaus dizaino, puikios kokybės elektrinius vandens šildytuvus parduoda už ypatingai žemas kainas

Taip pat garantuojamas greitas pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai.

Ką gi sugeba ir kam skirti šie elektriniai vandens šildytuvai?

Trumpai tariant, tai yra puikus prietaisas greitai ir 24 val. per parą turėti norimos temperatūros karštą vandenį. Šis prietaisas labai lengvai montuojamas, itin patogiai valdomas.

Jis puikiai tinka montuoti virtuvėse, vonios kambariuose, mokyklose, ligoninėse ir kt. Idealus daiktas namuose ir sodybose.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti, kaip atrodo šis įrenginys, kaip jis pajungiamas ir kt., o čia pateikiame svarbiausią informaciją:

  • didelio galingumo (220V-7500W) elektrinis vandens šildytuvas gali garantuoti 24 val. karštą vandenį. 30-55℃ platus temperatūros reguliavimo diapazonas, kad atitiktų visos šeimos karšto vandens poreikius.
  • naudojimas didelio jautrumo vandens srautų jutiklis, 0,04 MPA žemo vandens slėgio paleidimas (iki 1,2 MPa), net daugiaaukščiuose pastatuose, senuose pastatuose ar vandens piko suvartojimo laikotarpiu galima naudoti įprastai.
  • elektrinis vandens šildytuvas palaiko 5-ių galios padėčių reguliavimą, kiekvienas lygis sudaro apie 20% visos galios, lengva perjungti, kad būtų užtikrinta stabili galia.
  • termostato režimas.
  • įtaisytos kelios apsaugos: vandens ir elektros atskyrimas, apsauga nuo viršįtampių, nuo perkaitimo, gedimų savikontrolė ir kt.
  • aukštos kokybės aliuminio šildymo korpusas, išorinė dalis ABS, vandens ir elektros atskyrimas, nėra nuosėdų, nėra vandens ir elektros nuotėkio, saugesnis naudojimas. Žalvarinės vandens įleidimo ir išleidimo angos, atsparumas aukštai temperatūrai ir korozijai, geras stabilumas. IPX4 standartas.
  • mažas dydis (225 * 210 * 75 mm), neužima daug vietos (2,35 kg), gali būti montuojamas virtuvėje, vonioje, prausykloje ir kt.
  • valdomas prisilietimais (LED ekranėlis) ir nuotolinio valdymo pulteliu: paprastas valdymas, patogus ir praktiškas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(7)
(-1)

Komentarai (3)