Įspūdinga planšetė ir PC viename! Su 12GB+1TB, 2.5K ekranu, dėklu, klaviatūra ir rašikliu. Ribotas kiekis („DERE T60“)  ()

Labai geras kainos ir kokybės santykis

Gausus komplektas

Greitas ir saugus pristatymas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„DERE T60“

(12GB+1TB, su dėklu, klaviatūra ir rašikliu)

748,99€ -323,20€ 748,99€

425,79€

Imu!

iš Kinijos

44% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: įspūdingų savybių ir komplekto „DERE T60“ planšetės parduodamos už ypatingai žemą kainą. Visi mokesčiai jau sutvarkyti ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad galima rinktis ir kuklesnę versiją - 12GB+512GB - tačiau ji pigesnė vos 13 eurų, tad akivaizdu, jog kur kas naudingiau rinktis su 1TB.

Kuo gi pasižymi „DERE T60“ planšetė?

Iškart atkreipiame dėmesį, kad už tokią gerą kainą gauname pilną komplektą: su „DERE T60“ planšete atkeliauja tokie naudingi priedai, kaip dėklas, klaviatūra ir specialus rašiklis. Viskas iškart viename komplekte ir nieko papildomai nereikės pirkti atskirai. Puikus dalykas.

Šaunu ir tai, kokiomis geromis savybėmis pasižymi ši planšetė, kuri, dėl savo priedų ir galimybių, iš esmės jau tampa ir nešiojamu kompiuteriu. Štai pačios svarbiausios savybės:

  • net 16 colių, 2.5K, 60Hz, 100% sRG, 400cd/㎡, jutiklinis ekranas. Didelis, ryškus ir patogus ekranas suteikia puikią akių patirtį. 
  • Aprūpintas 11-uoju „Intel“ Celeron procesoriumi N95, kurio maksimalus darbinis dažnis yra 3,4 GHz, kuris lengvai patenkina kasdienius darbo ir pramogų poreikius.
  • Grafikos plokštė taip pat, kaip tokios kainos modeliui, gana padori: Intel® UHD Graphics, iki 800 MHz.
  • 12GB LPDDR 4X + RAM 1TB SSD. Didelės spartos atmintis padidina duomenų apdorojimo ir bendrą veikimo greitį, o didelė saugykla leidžia saugoti dar daugiau informacijos. Be to, išplečiama saugykla su microSD kortele.
  • Integruota 5000 mAh (38Wh) didelės talpos ličio baterija, kuri vienu įkrovimu gali veikti 6 valandas (priklausomai nuo naudojimo scenarijaus).
  • Klaviatūra su magnetiniu planšetės prikabinimu - labai patogus dalykas
  • DERE D rašiklis - suteikia daug laisvės dar įvairiau naudoti didelio ekrano planšetę, yra speciali rašiklio saugojimo vieta.
  • Gausus prievadais: maitinimo adapteris 1 x DC lizdas (12V 3A, 36W); 1 x 3,5 mm garso jungtis; 2 x USB3.0; 2 USB-C tipo (su greitaisiais įkrovimais ir duomenų perdavimu); 1 x atminties kortelei (SDXC, UHS-I).
  • Bluetooth 4.2 ir Wi-Fi palaikymas.
  • Originalūs Windows 11, 64 bit'ų.
  • Dvigubos kameros priekyje (1MP) ir gale (5MP) vaizdo konferencijoms ir kt.
  • Garsiakalbiai, metalinis korpusas, 1,4 kg svoris, didelė ir tuo pačiu patogi nešiotis planšetė su labai šauniomis savybėmis patenkins kasdienius poreikius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()