Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)  ()

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Kospet Tank T2“

(Special Edition)

139,77€ -38€ 139,77€

101,77€

Imu!

iš Europos

Kuponas:KOLNYT215

į Lietuvą pristatys per 8-14 d.d.

Visus mokesčius sutvarko parduotuvė

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu išmanieji „Kospet Tank T2“ laikrodžiai parduodami iš Europos sandėlio ir gamintojas garantuoja greitą ir saugų pristatymą į Lietuvą.

Taip pat suteikiama 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Laikrodžiams suteikiama 2 metų garantija.

Bet kokiais su šiais laikrodžiais susijusiais klausimas visada galima kreiptis į šią gamintojo oficialią parduotuvę ir jie greitai bei kokybiškai padės išspręsti tuos klausimus.

Svarbu ir tai, kad galima įsigyti dviejų versijų „Kospet Tank T2“ laikrodžius. Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti kuo jie skiriasi.

Iš esmės skirtumas yra tas, kad Special Edition atveju papildomai gausite metalinę apyrankę, su papildomais jos segmentais ir šios apyrankės trumpinimui ar ilginimui skirtą įrankį. Visais kitais atvejais tai yra identiški modeliai.

  • Standartinį „Kospet Tank T2“ modelį galite įsigyti už 91,23€
  • Kuponas: KOLNYT218
  • Galioja tos pačios sąlygos

„Kospet Tank T2“

Privalumai: 

  • greitas pristatymas
  • kokybiška ir išvaizdi pakuotė - puiki dovana artimajam
  • gausus pakuotės turinys, su metaline apyranke, jos ilgiui keisti skirtu įrankiu, ekrano apsauga ir kt.
  • 22 mm keičiami dirželiai
  • labai išvaizdus ir stilingas laikrodis, patogus dėvėti ilgą laiką
  • laikrodis sveria 71 gr. + apyrankės svoris
  • karinio tvirtumo: 5ATM, IP69K ir MIL-STD 810H - ištvers karštį, šaltį, smūgius, sūrų vandenį, purvą ir t.t.
  • metalo korpuso su valdymo mygtukais ir jutikliniu ekranu
  • Sport mygtukas veikia ir kaip SOS - greitasis skambutis pagalbai
  • mikrofonas ir garsiakalbis
  • kokybiški Bluetooth skambučiai
  • puikus 1.43" AMOLED 466*466 ekranas su Gorilla Glass (9H) apsauga
  • always-on-display funkcija, įvairūs pasirinkimai
  • labai daili vartotojo sąsaja, daug informacijos pačiame laikrodyje
  • šaunūs watch faces - APP 70 variantų, galima sukurti savo
  • greitasis funkcijų pasiekimas pagrindiniame ekrane
  • modifikuojamos greitosios komandos
  • RealTek8763EW lustas dirba sklandžiai, jokių lagų
  • nuolat matuoja širdies ritmą ir deguonies kiekį kraujyje - galima rinktis norimus intervalus
  • kraujo spaudimo matavimas pasirinktinai
  • seka miego kokybę, fiksuoja ir snūstelėjimus dienos metu
  • yra orų prognozė, nuotolinis telefono kameros valdymas, muzikos grotuvo valdymas (pilnas valdymas su garso takelių perjungimu ir garso reguliavimu), priminimai apie per ilgą sėdėjimą vienoje vietoje, kvėpavimo pratimai, žinučių pranešimai, žadintuvas, laikmatis, žibintuvėlis, skaičiuotuvas ir t.t.
  • 70 sporto režimų - yra net jodinėjimas žirgu, regbis, plaukiojimas valtimi, šaudymas iš lanko, ar net... žvejyba ar šaudymas
  • automatinis sportavimo atpažinimas - 5 sporto rūšių
  • 410mAh kobalto baterija budėjimo režime iki 50 d., įprastai iki 15 d., intensyviai naudojant iki 5 d., nuolat always-on-display įjungtu ekranu iki 3 d.
  • įkrovimas: per 15 min. - 20 proc., 80 min. - 100 proc.
  • KOSPET FIT APP išsami, informatyvi, funkcionali ir veikianti sklandžiai
  • Blueooth 5.0 ryšiu poruojamas su iOS ir Android įrenginiais

Trūkumai:

  • nėra GPS
  • nepalaiko NFC mokėjimų

Ką radau „Kospet Tank T2“ pakuotėje?

Gamintojas „Kospet Tank T2“ į Lietuvą atsiuntė ypatingai greitai ir kokybiškai supakuotą. Viskas savo vietose ir pakuotė atrodo labai simpatiškai, profesionaliai.

Išbandau jau nebepirmą šio gamintojo išmanųjį laikrodį ir akivaizdu, kad jis stipriai tobulėja visais aspektais. Tačiau pradėkime iš eilės.

Mano atveju atkeliavo Special Edition versija.

Tiesą sakant, rekomenduoju tokią ir rinktis. Gausite sidabrinės spalvos modelį, kuris atrodo labai klasiškai, ir papildomai su metaline apyranke, papildomais segmentais ir tos apyrankės trumpinimui ar ilginimui skirtu įrankiu.

Visais atvejais gausite ir tokią silikoninę apyrankę.

Puikus dalykas, kad čia turime keičiamas standartines 22 mm pločio apyrankes (dirželius), tad bet kada galite įsigyti ir užsidėti tokią apyrankę, kokią norite.

Kad ir šviesiai rudos spalvos odinį dirželį, kas prie sidabrinės spalvos laikrodžio atrodys nuostabiai gerai. Reikės ir pačiam tokio dirželio paieškoti :), nors ir ši metalinė apyrankė atrodo puikiai.

Pakuotėje taip pat yra įdėtas apsauginis ekrano stikliukas ir priedai nuvalyti laikrodžio ekranui.

Čia rasite ir štai tokį išskirtinį „Kospet Tank T2“ laikrodžio baterijos įkroviklį.

Jungiamas prie PC ar kito USB jungtį turinčio įrenginio ir uždedate savąjį „Kospet Tank T2“. Magnetukai jį pritrauks ir prasidės įkrovimas.

Dar pakuotėje rasite išsamią naudojimosi instrukciją ir, žinoma, patį „Kospet Tank T2“ išmanųjį laikrodį.

Apibendrinus, labai dailiai ir saugiai viskas supakuota.

Gausus komplektas. Viskas vienoje vietoje. Puikiai dovana sau ir artimiesiems.

„Kospet Tank T2“ - nuostabi išvaizda ir pagaminimo kokybė

Užsiminiau, kad tai jau nebepirmas mano išbandomas šios kompanijos laikrodis ir po geros savaitės bandymų galiu drąsiai sakyti, kad „Kospet Tank T2“ yra pats geriausias jų modelis.

Aišku, ankstesni modeliai buvo kitokio tipo. Ten Android variantai, su originaliais Android OS, kameromis ir pan. Iš esmės telefonai ant riešų. Bet jie buvo stambūs, o tai toli gražu patinka ne kiekvienam.

„Kospet Tank T2“ yra kone standartinio vyriško laikrodžio dydžio. Vos kiek storesnis, nes tiesiog reikėjo kažkur įdėti bateriją. Bet vis tiek išliko ypatingai stilingas.

„Kospet Tank T2“ yra metalinio rėmo. Tik prie kūno liečiasi ABS dengta laikrodžio apatinė dalis, tad patogus dėvėti ilgą laiką.

Šone du oranžiniai mygtukai: Home, kuriuo valdoma dauguma funkcijų, ir Sport mygtukas, skirtas greitai prieigai prie sporto režimų.

Jis tuo pačiu veikia ir kaip SOS mygtukas. Ilgiau nuspaudus tereikia palaikyti tą Sport mygtuką ir automatiškai skambins jūsų anksčiau nurodytam kontaktui. Tą prieš tai reikia nurodyti APP.

Tad taip, šis laikrodis palaiko ir Bluetooth skambučius. Šonuose yra mikrofonas su garsiakalbiu, kurie atsparūs vandeniui.

Apskritai, „Kospet Tank T2“ yra tikras tankas, karinio tvirtumo išmanusis laikrodis.

5ATM, IP69K ir MIL-STD 810H karinių standartų atitikimas, kalba patys už save.

Toks laikrodis ištvers karštį, šaltį, smūgius, sūrų vandenį, purvą ir t.t. Tai yra aukščiausios klasės tvirtumas už tokia žemą kainą. 

„Kospet Tank T2“ pilnai pritaikytas ir mėgstantiems keliauti, daug laiko praleidžiantiems lauke, ekstremalių pramogų ir sproto mėgėjams. Bet apie jo galimybes kiek vėliau.

„Kospet Tank T2“ metalinė apyrankė pagaminta puikiai. Ir užsegimo mechanizmas kokybiškas. Per laikrodžio bandymus buvau užsiėmęs įvairiomis veiklomis ir nei karto pats neatsisegė.

Dėvėti laikrodį su šia metaline apyranke malonu. Taip, jį užsisegęs ėjau ir miegoti. Ir jokio rankos nuovargio.

Pats laikrodis sveria 71 gr., dar atskirai reikia pridėti apyrankės svorį, tad čia priklausys nuo to, kokią ją pasirinksite. Su metaline gaunasi 115 gr.

Apibendrinus, „Kospet Tank T2“ yra puikios išvaizdos ir nepriekaištingos pagaminimo kokybės išmanusis laikrodis.

Keičiami dirželiai, metalinis korpusas, du valdymo mygtukai, į prisilietimus reaguojantis AMOLED ekranas, patogus dėvėti ilgą laiką ir t.t.

„Kospet Tank T2“ valdymas, įdomiausios funkcijos, išskirtinė kobalto baterija ir kt. įdomybės

Pirmas laikrodžio įjungimas yra paprastas. Nuspaudžiate Home mygtuką ir beliks pasirinkti norimą laikrodžio kalbą. Čia tų pasirinkimų yra įvairių ir jau belieka asmeniškai pasirinkti.

Ir pasirinkus konkrečią kalbą, visa informacija bus pateikiama būtent ja. Nelieka jokių hieroglifų.

Toliau jau galite drąsiai išbandyti visas komandas tiek braukdami per ekraną, tiek ir su mygtukų pagalba. Labai intuityvus valdymas. Čia ir be didesnių pasakojimų ar instrukcijų iškart suprasite, kas ir kaip.

Šaunu, kad yra greitieji pagrindinių funkcijų pasirinkimai, tad galėsite greitai prieiti prie skambučių, ekrano, piktogramų išdėliojimo ir kt. parametrų.

„Kospet Tank T2“ laikrodyje galima pasirinkti įdiegtus laikrodžio ciferblatus (watch faces). Visą jų pasiūla rasite APP, ten jų bent 70 pasirinkimų. Be to, galėsite susikurti ir savąjį, įkeldami nuotrauką ar paveikslėlį.

Labai šaunus dalykas, kad laikrodis palaiko always-on-display funkciją. Tai reiškia, kad laikrodžio ekranas bus nuolat aktyvus ir rodys jūsų pasirinktą informaciją.

Pasirinkę šią funkciją ir nustatę ekrano ryškumą, galite taip pat pasirinkti, kad rodytų, pavyzdžiui, tokią informaciją (foto žemiau).

Asmeniškai man tokio dalyko ir užtenka. Poreikio, kad nuolat rodytų išsamią informaciją nėra. Ją bet kada galiu gauti tiesiog pasukęs riešą - laikrodis pilnai aktyvuojasi (šią funkciją taip pat galima įjungti arba išjungti), arba paspaudęs Home mygtuką.

Pilnai aktyvuotas laikrodis siūlo smagius ciferblatus. Čia pora (foto žemiau) esančių pačiame laikrodyje.

Ir tas 1.43" AMOLED 466*466 ekranas su Gorilla Glass (9H - itin atsparus įbrėžimams, dilimui ir pasižymi geru patvarumu) stiklo apsauga yra nuostabiai ryškus.

Net ir saulės apšviestoje vietoje informacija puikiai matyti.

Ir asmeniškai man šis ciferblato pasirinkimas (foto žemiau) šiuo metu yra mėgstamiausias, nes:

  • vizualiai gražus;
  • labai informatyvus, man svarbiausia informacija tiesiog ekrane;
  • paspaudus ant piktogramų iškart gaunu papildomą išsamią informaciją (pvz, ragelis - nukeliauju į skambučius, pėdos - į nueitų žingsnių statistiką, širdelė - širdies ritmo rodiklius, žemėlapio ikonėlė - sporto režimus ir kt.). Labai puikus dalykas dar greičiau pasiekti norimą funkciją ir informaciją.

Kalbant apie funkcijas, tai galite pasirinkti, kaip tos piktogramos bus atvaizduojamos. Štai trys variantai. Belieka pasirinkti kaip asmeniškai gražiau ir patogiau.

Judėjimas per pasirinkimus yra labai sklandus. RealTek8763EW lustas dirba sklandžiai. Jokių lagų nepastebėjau, nors laikrodį naudojau intensyviai ir sujungęs praktiškai visas įmanomas funkcijas

Ir pati vartotojo sąsaja itin simpatiška. Labai gražiai ir tuo pačiu informatyviai pateikiama informacija.

Asmeniniai bandymai rodo, kad „Kospet Tank T2“ tiksliai skaičiuoja žingsnius.

Miego kokybės rodiklių sekimas, atrodo, taip pat atitinkantis realybę. Lyginant su kitomis apyrankėmis ir laikrodžiais, tai rezultatai labai panašūs.

Beje, „Kospet Tank T2“ turi STK8325 žingsniamačio, VP60 PPG ir deguonies kiekio kraujyje jutiklius.

Ir kalbant apie kitus matavimus, „Kospet Tank T2“ sugeba išmatuoti ne tik širdies ritmą, bet ir deguonies prisotinimo kraujyje lygį ir kraujo spaudimą. Ir tą daro kokybiškai.

Galite pasirinkti, kokiu dažnumu matuotų širdies ritmą ir deguonies prisotinimą. Aš pasirinkau maksimalų dažnumą, kas 10 min. Kraujo spaudimas matuojamas tada, kai rankiniu būdu tą nurodysite padaryti.

Žinoma, jei kyla įtarimų dėl sveikatos, geriau pasitarti su gydytojais. Tai vis tiek nėra medicininis įrankis. Kaip ir bet kuris kitas išmanusis laikrodis ar apyrankė.

„Kospet Tank T2“ laikrodyje rasite ir kitų šaunių funkcijų bei bus pateikiama naudingos informacijos. Kad ir daugeliui aktuali orų prognozė, nuotolinis telefono kameros valdymas, muzikos grotuvo valdymas (pilnas valdymas su garso takelių perjungimu ir garso reguliavimu), priminimai apie per ilgą sėdėjimą vienoje vietoje, kvėpavimo pratimai, žinučių pranešimai, žadintuvas, laikmatis, žibintuvėlis, skaičiuotuvas, ir t.t.

Visada galite tiesiog laikrodyje modifikuoti, ką norite pridėti prie greitųjų komandų, kad dažniausiai naudojamus dalykus pasiektumėte dar greičiau.

Kalbant apie sporto režimus, tai „Kospet Tank T2“ čia irgi atrodo puikiai. Galima rinktis net iš 70 sporto režimų. Ir tarp jų yra tokių daugeliui mūsų ganėtinai egzotiškų, kaip: jodinėjimas žirgu, regbis, plaukiojimas valtimi, šaudymas iš lanko, ar net... žvejyba ar šaudymas :)

Aha, yra ir tokių dalykų.

Žinoma, nereikia tikėtis čia kažkokios pasaulinės sensacijos. Ir laikrodis nesuskaičiuos, kiek sugavote karosų ar (ne)pataikėte į taikinį.

Iš esmės su tais egzotiškais sporto režimais gausite bazinę informaciją: sudegintas kalorijas, širdies ritmą ir sportavimo trukmę.

Ten, kur jau susijusi veikla su aktyviu judėjimu, tada papildomai dar gaunama atstumą ir greitį.

Sportavimo metu renkama informacija ir tuo pačiu galiu pilnai valdyti muziką, kas yra labai gerai.

Dar vienas dalykas yra tai, kad pačiame laikrodyje galite aktyvuoti automatinį sportavimo atpažinimą. Taip laikrodis pats sugebės įvertinti, kad pradėjo sportuoti: atpažįsta 5 pagrindinius sportavimo režimus, kaip: bėgimą, ėjimą, važiavimą dviračiu ir sportavimą salėje su treniruokliais.

Viskas yra šaunu, dar daugiau informacijos yra APP. Tik aš čia pasigedau vieno dalyko - GPS. Deja, bet „Kospet Tank T2“ laikrodis tokio dalyko nepalaiko. Jei norite žemėlapių, tada reikia jį poruoti su APP ir joje matysite papildomą vaizdą.

Pastebėjimas: gamintojas pasidalijo įdomia naujiena, kad tuoj į rinką ateis naujas „Kospet Tank T3 ULTRA“ modelis, kuriame bus integruotas pilnavertis GPS.

Taip pat bus karinio tvirtumo, atitiks MIL-STD-810H, 5 ATM ir IP69K standartus, plieninio korpuso, su Corning Gorilla Glass ekrano apsauga, slėgio ir aukščio matavimu, kompasu, 170+ sporto režimų su automatiniu dalies jų aptikimu ir kt.

Daugiau informacijos oficialioje gamintojo svetainėje čia.

„Kospet Tank T3 ULTRA“ nuotrauka

O kaip gi Bluetooth skambučiai ir pranešimai?

Mano nuostabai, mikrofonas su garsiakalbiu veikia labai puikiai. Ir pašnekovą girdžiu, ir jis mane itin gerai.

Pliusas ir tas, kad suporavę telefono kontaktus su „Kospet Tank T2“ galėsite iškart pasiekti visą šį sąrašą laikrodyje ir atlikti skambučius.

Tuo pačiu APP galite pasirinkti ir patys susikurti SMS atsakymus, jei negalite tuo metu atsiliepti į skambučius. Patogus dalykėlis. Automatizuotai bus nusiųsta žinutė skambinančiajam, kad jo skambutį matėte, bet dabar negalite atsiliepti ir perskambinsite.

Taip pat į laikrodį gausite SMS, soc. tinklų ir programėlių pranešimus.

Tik atkreipiu dėmesį, kad praktiškai su visais tokiais Bluetooth laikrodžiais tas signalo diapazonas yra 5-8 metrai. Jei tarp telefono ir laikrodžio didesnis atstumas, signalas nutrūksta. Tad laikrodis turi būti šalimais telefono.

„Kospet Tank T2“ stulbinama kobalto baterija

Absoliuti dauguma išmaniųjų dėvimų prietaisų turi vienos ar kitos talpos ličio jonų bateriją. Tai yra praktiškai standartas. Tad prisipažinsiu, pamatyti išmanųjį laikrodį su kobalto baterija buvo labai smalsu.

Ypač atsižvelgiant į gamintojo teiginius - AMOLED ekranas, tiek visko čia pridėta, 410mAh baterija ir įprastame naudojime atlaikys 15 dienų, o budėjimo režime ir 50!

Skamba stulbinamai. Ar tikrai taip yra?

Viskas priklauso nuo to, kaip naudosite laikrodį, bet iš esmės taip, tai yra tiesa. Netgi realybėje dar geriau.

Pabrėžiu, aš įjungiau praktiškai viską, kas yra įmanoma. Kad laikrodis dirbtų prie maksimalių aplinkybių, dažniausias sveikatos rodiklių matavimas, Bluetooth poravimas su telefonu, pranešimai ir skambučiai, always-on-display ekranas (čia tas mažiau informatyvus pasirinkimas), maksimalus ekrano ryškumas ir kt. Tik naktimis išjungdavau ekraną ir Bluetooth poravimą, kad miegoti pranešimai netrukdytų.

Ir rezultatas stulbinamas. Baterija atlaikė 5 paras. Prie tokių sąlygų sakyčiau puikus rezultatas!

Gamintojas nurodo, kad su nuolat įjungtu always-on-display gausime 2-3 paras, o tos 10-15 dienų tai čia prie gerokai kuklesnio naudojimo, nei mano atveju. Tad galite net ir intensyviai naudoti ištempti iki savaitės.

O kaip įkrovimas? 

Labai greitas. Mano bandymai rodo tokius rezultatus:

15 min. - 20 proc.

30 min. - 40 proc.

60 min. - 76 proc.

80 min. - 100 proc.

Tad realiai vos 15 min. įkrovos ir net intensyviam naudojimui užteks visai diena. O su kukliais nustatymais ir dar ilgiau. Puiki baterija ir jos tarnavimo-įkrovimo rodikliai.

Ką mums siūlo KOSPET FIT APP?

„Kospet Tank T2“ palaiko išmaniąją programėlę ir šį laikrodį Bluetooth 5.0 ryšiu galite suporuoti su iOS ir Android įrenginiais.

Poravimas su APP yra žaibiškas. Momentaliai suporavo su manuoju „Kospet Tank T2“. Ir iškart APP galite peržiūrėti duomenis, kuriuos užfiksavo „Kospet Tank T2“. Informacija pateikiama kompaktiškai ir tuo pačiu išsamiai.

Galite pasižiūrėti, kaip paros bėgyje kito širdies ritmo darbas, kaip naktį (ne)miegojote. Jutikliai atidirba savo darbą.

Kraujo spaudimo rezultatų bus tiek, kiek rankiniu būdu atliksite matavimų. Galite tą daryti kiek tik norite kartų.

O deguonies kiekio kraujyje dažnumą galite pasirinkti APP. Ir atitinkamai rezultatai bus rodomi APP. Čia galite atkreipti dėmesį, kad nuo maždaug 11:00 val. iki 14:00 val. nėra matavimų.

Taip yra dėl to, kad tuo metu buvau nusiėmęs laikrodį. Panašiai galite matyti ir vaizde aukščiau, prie širdies ritmo matavimo rodiklių. Tad laikrodis oro ar batono širdies ritmo nematuoja :)

Kaip jau buvau užsiminęs, APP galite aktyvuoti sporto režimą ir įsijungę GPS gausite žemėlapius.

Taip pat iš anksto nustatyti rodiklius: atstumą, laiką, širdies ritmo įspėjimą ir pan.

APP visada galite peržiūrėti papildomus nustatymus ir atnaujinti programėlę bei patį laikrodį.

Per pastarąją savaitę APP gavo du atnaujinimus, kas rodo, jog gamintojas rimtai žiūri į parduotų įrenginių aptarnavimą. Laikrodis šiuo metu turi naujausią programinę įrangą.

APP beliks tik nustatyti, kokiu dažnumu ir kokius rodiklius norite, kad laikrodis fiksuotų. Čia galite viską įjungti maksimaliu dažnumu ir kad norite gauti skambučius bei pranešimus.

Iš anksto sukonfigūruoti SOS pagalbos skambutį. Nurodyti kontaktą, kuriam būtų skambinama tokiu atveju. Šį dalyką rekomenduoju pasidaryti iš anksto, kad nelaimės atveju užtektų tik nuspaudus palaikyti Sport mygtuką ir automatiškai bus skambinama tam kontaktui.

APP galite pasirinkti ir į telefoną atsisiųsti norimą ekrano ciferblatą. Taip pat susikurti savo, įkėlę nuotrauką ar paveikslėlį. 70 variantų pasirinkimas ir galimybė pačiam susikurti savo unikalų variantą, manyčiau yra daugiau nei pakankamai.

Galutinis verdiktas

Apibendrinus, labai rekomenduoju „Kospet Tank T2“ išmanųjį laikrodį.

Nepriekaištingos pagaminimo kokybės, metalinis korpusas, labai stilingas, karinio tvirtumo, su keičiamais dirželiais, lengvas ir intuityvus valdymas, puiki vartotojo sąsaja, daug informacijos pačiame laikrodyje, gausus sveikatos rodiklių matavimo rinkinys ir tai daro tiksliai, 70 sporto režimų su automatiniu dalies jų aptikimu; AMOLED ekranas su always-on-display, puiki kobalto baterija, Bluetooth skambučiai, kokybiška APP ir daugelis kitų apžvalgoje paminėtų privalumų.

Geriausias šios kompanijos išmanusis laikrodis, kokį esu išbandęs. 

Ir čia pasigedau tik GPS. Asmeniškai NFC mokėjimų palaikymo nebuvimas nėra kažkas labai neigiamo, bet galbūt kai kuriems jūsų tai gali būti aktualu.

O visais kitais atvejais galiu tik pagirti kompaniją su rimtu progreso šuoliu į priekį. „Kospet Tank T2“ labai geras pasirinkimas.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()