[Vokietija+Kuponas!] Net 350€ pigiau nei Lietuvoje – „tai geriausia, ką už tokią kainą ši beprotiškai populiari kompanija gali pasiūlyti“ (Video, „Creality Ender-3 S1 Pro“)  ()

Nerealiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Creality Ender-3 S1 Pro“

425€ -200€ 425€

225€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: SIMPLYCODES24

labai ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: „Creality Ender-3 S1 Pro“ 3D spausdintuvas, puikiai tinkantis tiek su tokiais įrenginiais susipažinusiems, tiek ir tiems, kuriems tai bus pirmas toks prietaisas.

Ir dabar su kuponu jį galite įsigyti už ypatingai žemą kainą – net 350€ pigiau nei Lietuvoje. Beprotiškas kainų skirtumas.

Ir tiesiai iš Vokietijos į Lietuvą pristatys vos per keletą dienų. Jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Čia įspūdingai gera apžvalga – nuo pat išpakavimo, detalaus surinkimo, iki išbandymo ir naudingų patarimų – „tai geriausia, ką už tokią kainą ši beprotiškai populiari kompanija gali pasiūlyti“:

„Creality“ yra viena garsiausių 3D spausdintuvų kompanijų pasaulyje. Ji gamina ypatingai kokybiškus 3D spausdintuvus eiliniams vartotojams. 

Vos per keletą akimirkų galite Youtube rasti ir milijonus perkopiančių „Creality“ kompanijos 3D spausdintuvų apžvalgų ir išvien jos yra teigiamos.

Tad jei ieškote 3D spausdintuvo – „Creality Ender-3 S1 Pro“ yra puikus pasirinkimas.

Kuo pasižymi „Creality Ender-3 S1 Pro“?

Šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti išsamias specifikacijas ir pačias svarbiausias šio puikaus modelio savybes.

„Ender-3 S1 Pro“ yra nauja ir patobulinta labai sėkmingo „Ender-3 S1“ versija. Įrengtas naujai sukurtas tiesioginis dviejų pavarų ekstruderis.

Naujasis „Sprite“ ekstruderis turi dvigubas pavaras, o tai reiškia, kad jis stums plastiką su didele jėga, be to, jis yra suderinamas su lanksčiais plastiko tipais, tokiais kaip TPU, su kuriais paprastai labai sunku spausdinti, bet tik ne su „Sprite“. 

CR-Touch 16 taškų automatinis platformos išlyginimas pašalins spėliones bandant išlyginti lovą. Lengva naudoti ir visada užtikrins tobulą išlygintą spausdinimo paviršių.

32 bit'ų tyli pagrindinė plokštė užtikrins, kad spausdintuvas veiktų sklandžiai ir tyliai.

4,3" LCD ekranas su paprasta naudoti vartotojo sąsaja.

Integruota LED lemputė.

Tęsimas spausdinimo po maitinimo praradimo ir atstatymo.

Kaitinamojo plastiko nutekėjimo jutiklis.

Kitas puikus šio spausdintuvo papildymas yra naujas aukštos temperatūros antgalis, skirtas spausdinti medžiagas, siekiančias iki 300ºC.

„Ender-3 S1 Pro“ turi lanksčią magnetinę spyruoklinio plieno plokštę su PEI paviršiumi. Tai padės modeliams geriau laikytis, o nuimti bus labai paprasta.

Galima įsigyti papildomų priedų, tokių kaip graviravimas lazeriu, skysčiu aušinamas radiatorius ir Wi-Fi dėžutė.

Apibendrinant galima pasakyti, kad „Ender-3 S1 Pro“ savo galimybėmis ir šia kaina lenkia daugumą rinkoje esančių spausdintuvų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: