[Vokietija] Belaidis daugiafunkcis šveitiklis tik 32€ – puikus daiktas namų ir automobilio priežiūrai  ()

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos

Daugiafunkcis įrenginys

Puikiai tinka virtuvėje, vonioje, automobilyje ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Belaidis daugiafunkcis šveitiklis

65,99€ -34€ 65,99€

31,99€

Imu!

iš Vokietijos

52%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šie belaidžiai daugiafunkciai šveitikliai šiuo metu parduodami iš Vokietijos sandėlio, tad saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra labai šaunus daiktas kiekvieniems namams. Prisiminkite kaip sunkiai nešvarumus bandėte pašalinti nuo vonios, dušo kabinos, plytelių paviršių. Su šiuo šauniu įrenginiu tą padarysite greitai ir lengvai.

Gausi pakuotė, įvairūs priedai leis šį daiktą išnaudoti maksimaliai efektyviai.

Tai yra belaidis daugiafunkcis šveitiklis, aprūpintas 37W galios varikliu ir net su papildomais skirtingais aštuoniais keičiamais antgaliais. To užteks įprastai vonios, virtuvės, stiklinių paviršių ir net automobilio priežiūrai, o nešvarūs paviršiai vėl blizgės.

Beje, pardavėjas tvirtina, kad antgalius itin paprasta pakeisti ir uždėti konkrečioje situacijoje reikiamą. Puiku ir tai, kad yra 3 galios režimai, dėl ko galima skirtingam paviršiui pasirinkti ir valymo intensyvumą. Labai geras dalykas.

Įrenginys maitinamas 3.7V 2500mAh baterija, kuri įkraunama per USB-C jungtį. Garantuojamas patogus įkrovimas ir ilgas tarnavimo laikas.

Tuo pačiu šveitiklis atitinka IPX4 standartą, tad yra atsparus vandeniui, kas darbuojantis vonioje yra ypatingai aktualu.

Šaunu ir tai, kad ant korpuso yra informacinis LED ekranėlis, tad visada žinosite, kokį pasirinkote režimą, kiek liko energijos.

Verta pažymėti ir tai, kad šveitiklis pagamintas iš kokybiškų medžiagų. Pagrindinis teleskopinis strypas yra iš aliuminio ir jį galima fiksuoti skirtingose padėtyse arba visai nuimti ir ankštose erdvėse darbuotis be jo. 

Šis elektrinis šveitiklis leidžia lengvai pasiekti aukštas arba žemas vietas. Nesvarbu, ar valote lubas, grindis ar kampus. Šepečio ilgį galima reguliuoti nuo 25 cm iki 119 cm. Be to, valymo šepetėlio galvutės kampas gali būti keičiamas 360°, siekiant užtikrinti optimalius valymo rezultatus.

Puikus daiktas virtuvės, vonios kambarių ir ne tik priežiūrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()