[EU+Kuponai] „March MEGA Sale 2024“! Tik nuo 109€ fantastiški projektoriai, robotai siurbliai, žaidimų monitoriai, darbo stalai ir kėdės. Puikūs prizai  ()

„March MEGA Sale 2024“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

Lucky Draw žaidimas ir puikūs prizai

1) „WANBO X2 Pro“ vaizdo projektorius

2) „Tesvor S5 Max“ robotas dulkių siurblys

3) „ACGAM ET225E“ - perkamiausias elektroninis darbo stalas (be stalviršio)

4) „KTC M27T20“ - 27 colių, Mini-LED, 2K, 165Hz žaidimų monitorius

5) „NEWTRAL MagicH-BPro“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad jau prasidėjo „March MEGA Sale 2024“ išpardavimas!

Gausybė prekių su milžiniškomis, daugiau kaip 60 % nuolaidomis, tad puiki proga įsigyti tiek sau, tiek ir artimiesiems puikių produktų.

Visas išpardavimas tęsis iki 2024-03-25.

Paskutinėmis dienomis 2024-03-20/25 bus skelbiami flash deals!

Taikomi įvairūs nuolaidų kuponai, akcijos, žaidimai. Kasdien galite sudalyvauti Lucky Draw žaidime (truks iki 2024-03-19), nemokamai 1 kartą pasukti laimės ratą ir laimėti įvairių prizų: planšetės, siurbliai, energijos stotelės, vaizdo projektoriai, portabilūs kavos aparatai ir kuponai.

Tie, kurie ką nors įsigis, gaus kasdien dar papildomus 3 šansus pasukti laimės ratą. Taip pat jų galite gauti šiuo išpardavimu pasidaliję su savo draugais soc. tinkluose. Visą informaciją rasite paspaudę šią nuorodą.

Verta pabrėžti, kad produktų už specialias kainas kiekis yra labai ribotas, tad paskubėkite pasinaudoti proga, nes šiuo išpardavimu naudojasi visi pasaulio pirkėjai.

Primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar pasižiūrėkime į keletą ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„WANBO X2 Pro“ vaizdo projektorius

  • Su siuntimu tik 109€
  • Kuponas - H4hZmmuJ
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Šviesos šaltinis LED; lempos tarnavimo laikas 20 000 valandų; 450 ANSI; 1280*720P maksimali skiriamoji geba; 5 sluoksnių didelio pralaidumo fokusavimo gryno stiklo optika suteikia puikią žiūrėjimo patirtį; DI automatinis fokusavimas; palaiko keturių taškų trapecijos korekciją / automatinę trapecijos korekciją aukštyn ir žemyn, kad būtų galima greitai koreguoti vaizdus; WiFi 6; Bluetooth 5.0; Android 9.0; du po 5 W aukštos kokybės garsiakalbiai; projekcijos atstumas: 1,3–4 m; projekcijos dydis: 40–120 colių; 1*USB, 2*HDMI, 1*3.5mm audio ir kt.

„Tesvor S5 Max“ robotas dulkių siurblys

  • Su siuntimu tik 129€
  • Kuponas - 4DHZ8TPG
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Nuostabi kaina ir galimybės: net 6000 Pa siurbimo slėgis - surenka ir stambias atliekas; didelė 600 ml atliekų dėžutė; palaikomas grindų plovimas - vienu metu gali ir sausai siurbti, ir tuo pačiu plauti; pilnai išmanus įrenginys; su lazerine navigacijos sistema; palaikomas valdymas balso asistentais; yra APP - žemėlaipiai, virtualios sienos, no-go zonos, pilnas valdymas; įkraunama 5200 mAh baterija, kurios užtenka net 260 min. ir kt.

 

„ACGAM ET225E“ - perkamiausias elektroninis darbo stalas (be stalviršio)

  • Su siuntimu tik 169,99€
  • Kuponas - QAB2693X
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Jis jungiamas prie elektros tinklo tam, kad šis tvirto aliuminio korpuso stalas būtų pilnai kontroliuojamas ir valdomas. Čia turime du elektros varikliukus ir galima greitai bei patogiai keisti stalo aukštį. Taip iš esmės prie tokio stalo gali darbuotis bet kokio ūgio žmogus, o ir darbuotis galima tiek sėdint, stovint ar net tuo pačiu metu einant ėjimo takeliu. Jis turi valdymo panelę ir galima patiems pasirinkti norimą stalo aukštį bei išsaugoti savo pasirinkimus. Mėgstate dirbti stovėdami - vienas stalo aukštis. Sėdėdami - jau kitas. Taip galima į atmintį įrašyti 3 stalo aukščius, kas yra labai patogu. Surenkamas vos per 10 min. Atlaiko iki 125 kg apkrovas. Sertifikatai CE, FCC, UL.

„KTC M27T20“ - 27 colių, Mini-LED, 2K, 165Hz žaidimų monitorius

  • Su siuntimu tik 379,99€
  • Kuponas - 24A1Q8GU
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija
  • išbandėme šį modelį ir rekomenduojame - mūsų apžvalga čia

Labai geros kainos ir specifikacijų: Mini-LED ir HVA technologijos, 576 lokalios pritemdymo zonos, 2304 LED'ai, 2560x1440, 2K QHD, 165Hz, 8 bit'ų (16,7 milijonų spalvų) panelė, 16:9, 1ms GTG reakcijos laikas, FreeSync ir G-SYNC, DisplayHDR 1000, nuo 350cd/m² (min.) iki 1000cd/m² (HDR), 104% NTSC, 110% Adobe RGB CIE1976, 109% DCI-P3, 147% sRGB, 2 garsiakalbiai, RGB ambient šviesos, įvairūs žaidimų režimai (pirmo asmens, lenktynių ir kt.), vertikalus ir horizontalus ekrano pasukimas, reguliuojamas stovas, VESA standartų laikikliai - prikabinimas prie sienos, reikalingos jungtys, 90W C-tipo įkrovimas ir kt.

„NEWTRAL MagicH-BPro“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

  • Su siuntimu tik 296,99€
  • Kuponas - mw4UPvAW
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Šis modelis yra unikalus tarp visų kitų, nes turi patentuotą specialų apatinės stuburo dalies fiksavimo mechanizmą, užtikrinantį, kad apatinė nugaros dalis automatiškai gaus nuolatinę atramą skirtingose ​​sėdėjimo pozose. Atramos stiprumą ir intensyvumą galima reguliuoti pagal individualius poreikius, o apatinę nugaros dalį prireikus galima užfiksuoti.

Pro modelyje jau gauname ir tai, kad papildomą fiksavimą ir reguliavimą turime sprando srityje, kas suteikia dar daugiau galimybių prisiderinti kėdę prie savo asmeninių poreikių.

Ši ergonomiška biuro kėdė su reguliuojamu atlošu leidžia reguliuoti atlošo aukštį aukštyn ir žemyn, kad atitiktų daugumos žmonių ūgio poreikius. Sėdėjimo padėtį galite reguliuoti 4 fiksavimo padėtyse, o sinchroninio pakreipimo mechanizmas leidžia reguliuoti kampą 3 padėtyse.

Ergonominė kėdė automatiškai prisitaiko prie jūsų nugaros judesių ir siūlo nuolatinę atramą, taip pat skatina natūralų S formos stuburo išlinkimą. Tyrimai rodo, kad tinkama juosmens atrama sumažina juosmens disko spaudimą iki 50 %.

Šią kėdę patvirtina tokie ekspertai kaip Iris Sokol, amerikiečių ergonomistė; Dr. Kevinas Morganas, žymus chiropraktikas; ir Matt Penney PT, DPT, ATC iš Advanced Sports Therapy. Tai skatina atsipalaidavusią, neutralią nugaros padėtį, efektyviai sušvelninant ir užkertant kelią traumoms, atsiradusioms dėl netinkamos laikysenos, išskiriant ją iš kitų kėdžių.

Kėdėje yra ir sulankstoma pėdų atrama.

„NEWTRAL“ kuria ergonomiškas kėdes, atitinkančias įvairius poreikius. Su 4D porankiais, padalinta įtempimo zona, didelio tankio kempinės pagalvėlė ir reguliuojamo aukščio bei gylio sėdynė užtikrina individualų komfortą ilgai sėdint. Tinka žmonėms nuo 160 cm iki 192 cm ūgio. Atlaiko iki 150 kg apkrovas.

Aprūpinta 4 klasės SGS sertifikuotu dujiniu keltuvu ir gali pasigirti BIFMA bei EN1335 sertifikatais, užtikrinančiais patvarumą ir patikimumą. Aiškios instrukcijos ir reikalingi įrankiai palengvina surinkimą kiekvienam.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()