[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai  ()

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

12V akumuliatorinis trimeris

(su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais)

85,99€ -48€ 85,99€

37,19€

Imu!

iš Vokietijos

57%​ nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu Cafago šiuos akumuliatorinius trimerius parduota už beprotiškai mažą kainą. Ir su dviem baterijomis, peiliais. Pasiūla ribota.

Taip pat juos parduoda iš Vokietijos sandėlio, kas būna ypatingai retai, tad greitas pristatymas į Lietuvą garantuojamas. Sutvarkyti visi mokesčiai.

Šis portabilus akumuliatorinis trimeris yra patogus ir praktiškas šeimos įrankis. Pakuotėje yra 3 rūšių peiliukai, atitinkantys skirtingus reikalavimus. 

Tuo pačiu iškart gauname 2 baterijas, kiekviena po 2000 mAh talpos, tad galėsime lengvai jas keisti ir toliau darbuotis.

Reguliuojama pjovimo galvutė ir teleskopinis strypas (100-126,5 cm) yra puikūs dalykai įvairaus ūgio žmonės, kas leis lengvai naudoti įrankį vejai prižiūrėti, žolei pjauti lygioje ar sudėtingoje vietovėje, pjauti/genėti krūmus ir šakas, ir pan.

Gamintojas tvirtina, kad trimeris aprūpintas galingu (300W) vario varikliu, leisiančiu atlikti įvairius darbus.

Jis pagamintas iš metalo, rankenos iš tvirto plastiko. Pjovimo galvutė atkeliauja su dviem apsaugomis. Priekyje yra metalinis lankelis, o nugarėlėje standartinė plastikinė apsauga, kuri tuo pačiu veikia ir kaip pjaunamos žolės nukreipiklis.

Reguliuojamo kampo pjovimo galvutė ir teleskopinis strypas yra išties puikūs privalumai. Kaip ir tai, kad iškart atkeliauja dvi baterijos, tad galima bus darbuotis ilgą laiką. Puikus įrankis ateinančiam žolės pjovimo metui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: