[Premjera] Jau galima įsigyti CES 2024 ekspertus sužavėjusius robotus! Revoliucinės technologijos už juokingas kainas (Video)  ()

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Iš Lenkijos - saugus ir greitas pristatymas

„Narwal Freo X Plus“ ir „Narwal Freo X Ultra“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekbuying skuba pranešti apie išskirtinę pasaulinę premjerą!

Šiuo metu populiari ir pirkėjų mėgiama el. parduotuvė pristato net 2 aukščiausios kokybės robotus dulkių siurblius.

Primename, kad Geekbuying šiuos robotus, kaip ir daugelį parduodamų prekių, į Lietuvą siunčia iš EU sandėlių, tada greitas ir saugus pristatymas. Sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar detaliau pasižiūrėkime į tai, ką sugeba naujieji robotai, kurie šių metų technologijų parodoje CES 2024 sulaukė išskirtinio dėmesio, ekspertų pagyrų ir apdovanojimų dėl šiuose robotuose įdiegtų pažangiausių technologijų.

„Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

  • Su siuntimu tik 329€
  • Kuponas - FXPLUX
  • Lenkijos sandėliai

Tai yra labai įdomus ir ypatingai geros kainos robotas dulkių siurblys, kuris pasižymi naujausiais techniniais sprendimais.

Aukščiausias siurbimo slėgis 7800Pa

„Narwal Freo X Plus“ išsiskiria net 7800Pa siurbimo slėgiu, kas yra vienas aukščių rodiklių visoje rinkoje. Tai reiškia, kad šis robotas pakels ir stambias atliekas, labai gerai išvalys kiliminę dangą, giliuosius sluoksnius.

„Zero-Tangling“ plaukiojantis šepetys

Puiku ir tai, kad „Narwal Freo X Plus“ aprūpintas SGS laboratorijos sertifikuotu specialaus dizaino šepečiu, kuris 100 proc. išvengia plaukų ir šerių apsivėlimo. Nuostabus techninis sprendimas. Idealus robotas turintiems naminių gyvūnų.

Aukščiausios kokybės triguba lazerinė navigacijos sistema

„Narwal Freo X Plus“ nuskaito aplinką visomis kryptimis, kad sukurtų išskirtinį 3D kambario žemėlapį, padedantį robotui nubrėžti tobulą valymo maršrutą. Jis puikiai veikia bet kokiomis apšvietimo sąlygomis. Dvigubi šoniniai ir priekiniai jutikliai lengvai aptinka ir apeina mažesnes kliūtis, išvengdami mažų ir žemai gulinčių objektų.

Robotas aprūpintas gausa jutiklių, tarp kurių ir kiliminės dangos aptikimo, yra aukščio ir kliūčių aptikimo jutikliai, taip pat čia randame naujausią lazerinę navigacijos sistemą, tad galime būti užtikrinti, kad robotas po namus judės kuo lengviausiai, nupieš žemėlapius (palaiko kelių aukštų), juos išsaugos, puikiai orientuosis ir APP suteiks gausą papildomų galimybių.

Šluostė su 6N slėgiu

Kitaip nei daugelis kitų rinkoje esančių įprastų šluosčių, kurios tik šveičia grindis, „Narwal Freo X Plus“ atveju jos spaudžiamos žemyn, tad įveikiamos ir įsisenėjusios dėmės.

Automatinis plovimo priedo pakėlimas

Tad robotas palaiko grindų plovimą ir tas plovimo priedas yra automatiškai pakeliamas, kai robotas privažiuoja kiliminę dangą. Nuo jos nuvažiavęs nuleidžia plovimo priedą ir toliau plauna grindis. Puiki savybė, kuria gali pasigirti retas robotas. Ir įprastai su tokiomis savybėmis jie kainuoja bent du kartus brangiau, nei „Narwal Freo X Plus“.

„Edge Rotation“ funkcija tiksliai nuvalo kambario kraštus, kad būtų galima lengvai nuvalyti kampuose pasislėpusius nešvarumus.

Išsaugo dulkes iki 7 savaičių

Revoliucinė technologija, irgi sulaukusi daug dėmesio. „Narwal Freo X Plus“ turi 1 litro talpos unikalią atliekų dėžutę (su HEPA filtru), kurios užtenka bent 7 savaitėms.

Gamintojo patentuota ir įdiegta technologija leidžia suspausti atliekas ir taip ilgą laiką tiesiog pamiršti atliekų ištuštinimą. Žemiau pateiktame vaizdo įraše galite matyti, kaip tai veikia, ir kitas šio siurblio galimybes.

„Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

  • Su siuntimu tik 899€
  • Lenkijos sandėliai

Dar galingesnis ir pažangesnis robotas. Su modernaus dizaino atliekų surinkimo stotele ir po darbo plovimo šluosčių išplovimo, išdžiovinimo funkcijomis. Neutralizuoja detergentus ir t. t.

Net 8 200Pa!!!

„Narwal Freo X Ultra“ užtikrina net 8200Pa, tiesiog stulbinamas rodiklis, vienas didžiausių rinkoje. Monstrinis siurbimas.

Patentuotos Reuleaux šluostės, fantastiškas plovimas

Šis modelis turi analogišką šepetį, kaip ir pigesnis jo brolis jo brolis „Narwal Freo X Plus“, bet čia jau kitoks plovimo principas, kadangi turime ir dvi besisukančias plovimo šluostes, kurios pasiekia dar geresnį grindų plovimo efektą. O dėka DirtSense™ technologijos, kuri realiuoju laiku skenuoja grindis ir įvertina nešvarumų lygį, robotas tol valys, kol nešvarumai bus išvalyti.

Be to, tos besisukančios plovimo šluostės yra pakeliamos (12 mm), kai robotas privažiuoja kiliminę dangą, tad ir čia turime sausą valymą ir grindų plovimą viename. Taupomas laikas.

Tuo pačiu verta pabrėžti, kad toks dizainas leidžia išplauti palei kambario kraštines, ko standartinius plovimo priedus turintys modeliai tiesiog fiziškai to negeba.

„Viskas viename“ stotelė ir kt. privalumai

Gausą apdovanojimų susirinkęs ir šiais metais CES 2024 parodoje pristatytas robotas išties žavi savo galimybėmis ir pažangiausiais valymo, navigavimo ir valdymo aspektais.

LiDAR SLAM 4.0 navigacija, gausa jutiklių, milžiniškas siurbimo slėgis, sausas siurbimas, irgi su unikaliu neapsiveliančiu šepečiu, išskirtinis plovimas, apsiplovimas po darbo, tiesiog puiki stotelė, vienu įkrovimu 210 min., gausios APP galimybės ir kt. Aukščiausios kokybės modelis.

Svarbiausi „Narwal Freo X Ultra“ aspektai vaizdo įrašuose:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: