[Kuponas+Rekordinė kaina!] Iš Vokietijos naujausias 3D spausdintuvų lyderio modelis - idealus pradedantiesiems ir jau patyrusiems (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“)  ()

Mažiausia fiksuota kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Creality Ender-3 V3 SE“

219€ -54€ 219€

165€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: RTUKS3

labai ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: „Creality Ender-3 V3 SE“ 3D spausdintuvas, puikiai tinkantis tiek su tokiais įrenginiais susipažinusiems, tiek ir tiems, kuriems tai bus pirmas toks prietaisas.

Ir dabar su kuponu jį galite įsigyti už rekordiškai žemą kainą. Tiesiai iš Vokietijos į Lietuvą pristatys vos per keletą dienų. Jau sutvarkyti visi mokesčiai.

„Creality“ yra viena garsiausių 3D spausdintuvų kompanijų pasaulyje. Ji gamina ypatingai kokybiškus 3D spausdintuvus eiliniams vartotojams. 

Vos per keletą akimirkų galite Youtube rasti ir milijonus perkopiančių „Creality“ kompanijos 3D spausdintuvų apžvalgų ir išvien jos yra teigiamos.

Tad jei ieškote 3D spausdintuvo - „Creality Ender-3 V3 SE“ yra puikus pasirinkimas. Ir verta pažymėti, kad tai yra naujausias kompanijos modelis.

Žemiau galite matyti pačias svarbiausias šio 3D spausdintuvo savybes:

„Creality Ender-3 V3 SE“ surinkimas yra ypatingai paprastas. Visas reikiamas dalis rasite pakuotėje, yra išsami instrukcija, o ir Youtube per kelias akimirkas rasite surinkimo video.

Kad viskas būtų maksimaliai aišku ir paprasta, kompanija pateikia ir štai šią Video instrukciją:

„Creality Ender-3 V3 SE“ išsiskiria tuo, kad yra dar kompaktiškesnis, nei pirmtakai, kas reiškia, jog ant darbo stalo užims mažiau vietos, tačiau išlaiko didelę spausdinimo erdvę, kuri siekia 220 x 220 x 250 mm.

„Sprite“ tiesioginis ekstruderis, kuris leidžia sklandžiai tiekti įvairią spausdinimo medžiagą, įskaitant PLA, PETG ir TPU. Vos vienu žingsniu ją įdėsite bei išimsite.

Palyginti su kitais tiesioginiais ekstruderiais, „Sprite“ yra lengvesnis ir pasižymi mažesne inercija bei tikslesniu padėties nustatymu.

Spausdinimo atnaujinimas ir automatinis medžiagos įkėlimas/iškrovimas: su maitinimo nutraukimo ir spausdinimo atnaujinimo aptikimo funkcija, ją galima naudoti ir po maitinimo atkūrimo.

Automatinis spausdinimo padėklo išlyginimas leidžia išvengti rankinio lygiavimo/tikslios padėties nustatymo.

Tokį dalyką įvertins net ir profesionalai, o ką jau kalbėti apie mėgėjus, kurie nori viską atlikti kuo paprasčiau ir be didesnio gilinimosi į techninius niuansus.

Y ašies dvigubi linijiniai velenai, pagaminti iš tvirto ir dilimui atsparaus plieno, užtikrina ilgalaikį ir tolygų Y ašies judėjimą. Ir dviguba Z ašis sinchronizuojama kokybišku paskirstymo diržu, užtikrinančiu aukštą spausdinimo kokybę.

3D spausdintuvą lengva naudoti. Suderinamas su „Windows“, „Mac OS“, „Linux“ sistemomis ir „Creality Print“, „Cura 5.0“ arba naujesne versija, „Simplify3D“. Visa ši profesionali programinė įranga gali padėti sukurti ir patobulinti jūsų kūrinius.

„Creality Ender-3 V3 SE“ visiškai naujas 3D spausdintuvas ir jau yra pirmųjų apžvalgų.

Štai ypatingai išsami ir informatyvi, labai rekomenduojame pasižiūrėti, kurios autorius itin rekomenduoja šį 3D spausdintuvą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: