[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)  ()

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„ENGWE X20“

(storų ratų, dviguba baterija ir kt.)

2599,99€ -1410€ 2599,99€

1189,99€

Imu!

iš Vokietijos

55 %​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: „ENGWE X20“ šiuo metu parduodamas už nuostabiai gerą kainą. Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje.

Taip pat Cafago garantuoją greitą pristatymą į Lietuvą - visi mokesčiai jau sutvarkyti. Tad naujausią kompanijos el. dviratį gausite per kelias dienas ir sutaupysite didelę pinigų sumą.

Kuo pasižymi „ENGWE X20“?

„ENGWE X20“ yra Jums jau tikriausiai gerai žinomos kompanijos vienas naujausių produktų. Mes ir patys išbandėme šios kompanijos elektrinius dviračius ir galime juos rekomenduoti 100 proc. Nepriekaištinga kokybė ir galimybės už, ko gero, priimtiniausią kainą rinkoje.

„ENGWE X20“ siūlo išties puikių savybių komplektą.

Tai solidus, puikiai atrodantis, gerų techninių parametrų sulankstomas fat bike elektrinis dviratis. Storos, puikų sukibimą turinčios 20*4.0 colių padangos puikiai tiks važiuoti tiek sudėtingesnėmis sąlygomis, sunkiau pravažiuojamais keliais, miško keliukais, tiek ir miesto sąlygomis važiuojant asfaltu. Galingas 750W (maksimali galia 1000W, 65 N.m) variklis puikiai atliks savo darbą statesnėse įkalnėse.

„ENGWE X20“ turi aukštos kokybės japonišką Shimano 8 pavarų sistemą. Dviračių mėgėjai žino, kad tik aukščiausios kokybės dviračiai gali pasigirti Shimano pavarų sistemomis.

Dviratis aprūpintas stipria dviguba hidrauline stabdymo sistema (priekiniai ir galiniai hidrauliniai stabdžiai). Spaudžiant stabdžių rankenėles, stabdymo jėga lengvai kontroliuojama, juntamas švelnaus valdymo jausmas.

Yra puiki sustiprinta bagažinė daiktams, neslystantys pedalai. Idealus daiktas norint važinėtis sunkesnėmis sąlygomis, smėlėtais, šlapiais, netvirto grunto keliais.

Dviratis turi dvi baterijas 48V 14.4Ah + 7.8Ah. Bendra talpa 1065Wh. Viena baterija yra paslėpta ir patalpinta dviračio rėme, kita sėdynės vamzdyje. Baterijos turi saugų užraktą, tad būsite dėl jų saugūs. Baterijas galima išimti ir nusinešti įkrauti į namus, nenešant pačio dviračio iki maitinimo šaltinio.

Nuvažiuojamas atstumas vien elektros režimu – iki 76 km. O minant su pagalba iki 115 km. Galima naudoti ir be elektros variklio, tiesiog kaip paprastą dviratį. Maksimalus greitis važiuojant elektra – iki 50 km/h.

„ENGWE X20“ turi ryškų spalvotą ir ryškioje dienos šviesoje puikiai matomą ekranėlį, kuriame pateikiama informacija: greitis (km/h), nuvažiuotas atstumas, baterijos likutis ir važiavimo režimas.

Turi LED žibintus priekyje ir gale, patogias ir ergonomiškas vairo rankenas. Patogi plati sėdynė.

Triguba amortizacijos sistema: priekiniai, galiniai amortizatoriai, taip pat centrinis amortizatorius švelniai absorbuoja kelio nelygumus, sumažina vibracijas, kratymą, sukuria malonią ir komfortišką važiavimo patirtį. Dviračiu gali važiuoti žmonės iki 150 kg svorio, rekomenduojamas ūgis 165-200 cm.

Sulankstomas elektrinis dviratis – patogi, praktiška ir ekologiška susisiekimo priemonė. Sulankstysite vos per 10 sekundžių. Patogus transportuoti automobilio bagažinėje, įsinešti į liftą, parsinešti į namus ar biurą.

Labai išsami ir įdomi „ENGWE X20“ apžvalga, kurios autorius tvirtina, kad: 

„niekada nebuvau didelis el. dviračių mėgėjas, bet išbandęs ENGWE X20 likau tiesiog sužavėtas. Galia, greitis, nuvažiuojamas atstumas, bendras važiavimo malonumas. Nuostabus, tiesiog nuostabus dviratis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()