[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Litavimo aparatas, amfibinis RC lėktuvas, išmani indaplovė su APP, šlifuokliai ir kt. (Video)  ()

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-27/2024-04-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GOCHIFIX“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „ENJOYWOOD“ - vyrių gręžimo skylių kreipiamasis korpusas

3) 220V taškinio litavimo (su argonu) aparatas

4) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

5) „TOP RC HOBBY TF-350“ - amfibinis RC lėktuvas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GOCHIFIX“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

  • Su siuntimu 36,77€
  • Kuponas - BGbf15f7
  • Galioja iki 2024-03-31
  • Čekijos sandėliai

Nuostabios kainos ir kokybės; su baterija, įkrovikliu, diskeliais, raktu; bešepetėlinis vario variklis; 20V; 8000rpm; 4Ah ličio jonų baterija, įkraunama per 2 val.; 3 padėčių ergonomiška rankena; atsparumas nešvarumams; geras aušinimo sprendimas; puikiai tinka pjauti, šlifuoti ir poliruoti įvairias medžiagas, tokias kaip metalas, plytos, plytelės, medis ir betonas. Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai teigia, kad čia nepagailėta metalo ir svarbiausi komponentai pagaminti taip, kaip ir privalo būti pagaminti.

Praktinis išbandymas:

„ENJOYWOOD“ - vyrių gręžimo skylių kreipiamasis korpusas

  • Su siuntimu 35,85€
  • Kuponas - BG803c20
  • Galioja iki 2024-03-27
  • Čekijos sandėliai

Labai įdomus daikčiukas - ir itin populiarus bei puikiai pirkėjų vertinamas: jis skirtas tiksliai išmatuoti, išgręžti reikiamo dydžio ir vietoje skylutes, prieš montuojant spintelių duris. 

Trys tarpų tarp skylių grupės: nuo 45 mm iki 9,5 mm, nuo 48 mm iki 6,3 mm, nuo 52 mm iki 5,5 mm; 68 mm iki neriboto vyrių padėties nuo durų galo; veikia su 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm vyrių poslinkiais; 35 mm vyrio anga, maža grąžto padėties nustatymo anga; įrengtas ribinis žiedas, galima reguliuoti gylį; įrengtas universalus spaustukas, stabilus ir tvirtas užveržimas; gręžimo įvorė turi tikslią guolių kreipiamąją gręžimo įvorę, todėl skylės gręžimas tampa sklandesnis ir paprastesnis; ir kt.

Žemiau pateiktoje apžvalgoje puikiai parodo, kaip šiuo daiktu naudotis.

Išpakavimas ir išsamus išbandymas:

220V taškinio litavimo (su argonu) aparatas

  • Su siuntimu 252,89€
  • Kuponas - BG8091e0
  • Galioja iki 2024-03-31
  • Čekijos sandėliai

Puikios kainos funkcionalus daiktas, tinkantis įvairiems taškinio litavimo darbams juvelyrikoje, restauruojant ir remontuojant daiktus: 220V AC; 100W; litavimo įtampa 40V; srovė 5A-600A; laikas 3ms-30ms; dažnis 1Hz; dujų tiekimo slėgis ≥0,1Mpa; maks. argono sąnaudos 5l/min. ir kt.

Įrenginys apima penkias iš anksto nustatytas pagrindines aukso, kobalto-chromo, mišinio sulitavimo, titano ir ortodontijos programas. Kompaktiškas, tylus ir patogus įrankis, kuriam tereikia minimalios darbo vietos, o reguliuojami galios ir impulsų nustatymai leidžia reguliuoti įsiskverbimo gylį ir sulitavimo taško skersmenį.

„BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

  • Su siuntimu 193,13€
  • Kuponas - BG92ddc5
  • Galioja iki 2024-04-30
  • Čekijos sandėliai

Super daiktas mažoms virtuvėms; pakuotėje yra visi reikalingi priedai šios indaplovės pajungimui ir pilnavertiškam naudojimui. Nieko papildomai pirkti nereikės. Šios indaplovės yra labai perkamos ir apžvalgininkų bei pirkėjų puikiai vertinamos.

Ji yra portabili ir ją galima pripildyti dviem būdais: tiesiog fiziškai pripildyti vandens (standartiniam plovimui reikia 5 litrų), arba prijungti prie namų vandentiekio.

900W galios, jungiama į 220V elektros tinklą indaplovė. Tad čia svarbiausia turėti energijos šaltinį, o taip šią indaplovę galima naudoti kone bet kurioje vietoje: bute, name, sodyboje kaime, jachtoje/laive ir t.t.

Tai labai vykęs daiktas mažoms virtuvėms, nuomojantiems butą, bendrabutyje ar tiesiog taupiems, norintiems gyventi maksimaliai patogiai ir moderniai.

„BlitzHome BH-CDW1“ indaplovė valdoma su ant korpuso esančia itin dailia ir į prisilietimus reaguojančia panele.

Iš viso turime 5 daro režimus. Galima rinktis skirtingą indų plovimo režimą bei apiplauti vaisius/uogas/daržoves.

Vanduo purškiamas 360 laipsnių kampu, su 0.3-1MPa slėgiu. O po indų plovimo dar ir atliekamas jų nusausinimas bei sunaikinamos bakterijos - temperatūra indaplovės viduje pakeliama iki 75 laipsnių.

„BlitzHome BH-CDW1“ indaplovė yra itin kompaktiška: 42,80 x 43,00 x 45,80 cm. Sveria apie 12 kg. Tad ji laisvai tilps tiesiog virtuvėje ant stalo.

Ir nors yra kompaktiška, tačiau vienu kartu gali išplauti iki 20 lėkščių. Yra atskiri skyriai smulkiems įrankiams, kaip: šakutėms, peiliams, šaukštams ir šaukšteliams.

Tad iš esmės tokios indaplovės pilnai pakanka ir ganėtinai gausiai šeimai. Šaunus ir praktiškas daiktas.

O kaip APP? Taip. Ši indaplovė palaiko ir išmaniąją programėlę, kurioje galėsite atlikti norimus plovimo pasirinkimus. Dar vienas puikaus daikto privalumas.

Štai dar kelios „BlitzHome BH-CDW1“ apžvalgos:

„TOP RC HOBBY TF-350“ - amfibinis RC lėktuvas

  • Su siuntimu nuo 52,42€
  • Kuponas - BG13fd07
  • Galioja iki 2024-04-30
  • Čekijos sandėliai

Įspūdingas žaislas, suteiksiantis daug smagių akimirkų: galite rinktis su viena arba dviem baterijomis; paskutiniai vienetai; EPP medžiaga; 290 × 350 × 100 mm dydžio; 58,3 gr. svorio; du galingi 8520 varikliukai; 3,7V 500mAh LiPo baterija, įkraunama per 30 min., vienu įkrovimu skraido lėktuvas iki 12 min.; distancinis pultelis, nuo jo skraido lėktuvas iki 170 metrų atstumu; LED šviesos ir kt.

Puiki apžvalga, praktinis išbandymas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()