[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)  (0)

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Creality K1C“

599€ -120€ 599€

479€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: FFCRK1C

labai ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: „Creality K1C“ 3D spausdintuvas, puikiai tinkantis tiek su tokiais įrenginiais susipažinusiems, tiek ir tiems, kuriems tai bus pirmas toks prietaisas.

Ir dabar su kuponu jį galite įsigyti už rekordiškai žemą kainą. Tiesiai iš Vokietijos į Lietuvą pristatys vos per keletą dienų. Jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Kuo pasižymi „Creality K1C“?

Remiantis didelės sėkmės sulaukusiu „Creality K1C“, naujasis „Creality K1C“ yra uždaro Core XY FDM tipo 3D spausdintuvas, galintis spausdinti iki 600mm/s greičiu. Jis sukurtas konkuruoti su geriausiais pramonės 3D spausdintuvais ir pasiūlyti eiliniams vartotojams neprilygstamą patirtį.

Naujas metalinis ekstruderio rinkinys

Ekstruderis yra ženkliai patobulintas, kad tvirtai sukibtų su siūlu ir neatsipalaiduotų. Tuo tarpu varinis antgalis su plieniniu antgaliu yra integruotas su titano lydinio šilumos izoliacija, kad būtų užkirstas kelias karščiui ir būtų galima greitai pakeisti.

Pasinaudokite CF siūlais

Naudodamas 300℃ karštį ir grūdinto plieno antgalio antgalį, „Creality K1C“ gali naudoti anglies pluoštu užpildytus siūlus, kad spausdintų 3D modelius, pasižyminčius puikiu mechaniniu stiprumu ir dideliu atsparumu nusidėvėjimui ir deformacijai.

Dirba be vibracijų ir dideliu greičiu

„K1C“ gali spausdinti net 600mm/s greičiu, tačiau vis tiek išvengia vibracijų. Metalinis rėmas yra labai tvirtas, nes jame integruotos slėginės dalys su mažiau jungčių. Spausdinimo galvučių ventiliatoriai yra dinamiškai subalansuoti, kad suktųsi be drebėjimo aušinant „hotend“ ir 3D spausdinimą. Be to, spausdinimo galvutėje esantis G jutiklis panaikina rezonansą su įvesties formavimu. Taigi, jūsų spaudiniai nebus stambinami arba dubliuojami.

Tylus režimas ir oro valymas

Kai norite maksimalios tylos, tiesiog perjunkite į tylųjį režimą, kai triukšmas bus mažesnis nei 45 dB, panašiai, kaip vartant knygos puslapius. Tuo tarpu įmontuotas aktyviosios anglies filtras išvalo junginius ir daleles, susidarančias iš išlydytų gijų. Taigi galite būti ramūs, kad gyvensite ir dirbsite dieną ir naktį toje pačioje vietoje su savo „K1C“.

DI pagerina vartotojo patirtį

„K1C“ atkeliauja iš anksto surinktas, tad praktiškai išėmę iš pakuotė galėsite juo naudotis. Vos vienu mygtuko spustelėjimu automatinis kalibravimas ir visa kita bus jums paruošta. Daugiau jokių varginančių popierinių testų.

Pridedama DI kamera gali stebėti spausdinimą už jus ir aktyviai įspės, jei įvyktų klaida. Ji taip pat puikiai tinka stebėjimui ir filmavimui su laiko intervalu.

Creality Print ir Creality Cloud

Creality Print, Cura 5.0 (ir naujesnės versijos) programinė įranga suteikia visas 3D spausdintuvo valdymo galimybes. Tuo tarpu Creality Cloud siūlo daugybę nemokamų 3D modelių ir spausdinimo iš debesies laisvę. Galite spausdinti ir prijungę USB atmintuką.

Apibendrinus, puikios kokybės naujausias labai gerai žinomos 3D spausdintuvų kompanijos modelis. Itin draugiškas pradedančiajam vartotojui. Maksimaliai pritaikytas su tokiais įrenginiais mažai susipažinusiam žmogui.

Ir puikiausia, kad už ypatingai žemą kainą gauname rinkoje lyderiaujančias technologijas bei galimybes, ką ir pažymi puikiai tokius dalykus išmanantys apžvalgininkai.

Štai itin išsami apžvalga ir „Creality K1C“ bandymai:

„Net jei turite Creality K1, vis tiek rekomenduoju atsinaujinti į Creality K1C. Jei ieškote pirmojo 3D spausdintuvo, tikrai rekomenduoju K1C modelį. Tiesiog išėmėte iš dėžės, atsukote 3 saugos varžtukus, įdėjote spausdinimo medžiagą, įjungėte į tinklą ir jau galite naudotis. Super paprasta.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: