[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)  (1)

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„HONOR Pad X9“

(4+128GB, 11,5 colių, 120Hz)

529,99€ -344€ 529,99€

185,99€

Imu!

iš Vokietijos

65%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu Cafago šias planšetes parduoda už labai gerą kainą. Iš Vokietijos į Lietuvą pristatys vos per keletą dienų. Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti.

Kuo gali pasigirti „HONOR Pad X9“ planšetės?

„HONOR Pad X9“ planšetę detaliai išbandęs apžvalgininkas iš JK sako, kad tai:

„labai gera planšetė. Pajėgus Snapdragon procesorius; Magic OS, kurios pagrindas Android 13; didelis ir ryškus 11,5 colių 120Hz ekranas; net 6 labai geri garsiakalbiai ir kiti privalumai už ypatingai gerą kainą. Rekomenduoju.“

„HONOR Pad X9“ gali pasigirti daugybe privalumų ir štai patys svarbiausi, kuriuos norisi paminėti.

Vientisas metalinis dizainas - metaliniame korpuse, su užapvalintais kampais, pritaikyta anoduoto smėliavimo technologija, kuri suteikia subtilų prisilietimą ir labai patogu laikyti rankoje. 500 gr. svoris, storis tik 6,9 mm.

Nauja Magic OS - gamintojo programinė įranga, kurios pagrindas Android 13, suteikia visus Android privalumus ir papildomų originalių gamintojo sukurtų dalykėlių.

Pavyzdžiui, darbalaukio išdėstymas, kai galima greitai ir patogiai pasiekti norimas programėles ir didelius aplankus. Vienu metu ekrane matyti kelias atidarytas programėles aplankus, kas palengvina darbą.

Kelių ekranų bendrinimas - planšetė gali sąveikauti su jūsų mobiliuoju telefonu tame pačiame ekrane, todėl galite sklandžiai perkelti nuotraukas ir vaizdo įrašus tarp įrenginių, labai lengva tvarkyti norimus failus.

Galingas procesorius ir daug atminties - Snapdragon® 685 4G (6nm) CPU užtikrins, kad smagiai veiks ir nauji žaidimai, daug resursų reikalaujančios APP. 

Integruotus 4GB RAM galima nustatymuose padidinti dar papildomais virtualiais 3GB. Vidinė atminties talpykla yra 128GB, tad tilps daugybė jūsų nuotraukų, APP ir kitos svarbios informacijos.

11,5 colio 2K FullView ekranas - su iki 86 % ekrano santykiu ir 7,2 mm siauru rėmeliu suteikia pavyzdinio lygio vizualinį malonumą.

Taip pat turime 120Hz vaizdo atsinaujinimo dažnį, dėl kurio informacija ekrane juda dar sklandžiau ir žymiai maloniau naudotis šia planšete.

Mažai mėlynos šviesos + be mirgėjimo - dvigubo akių apsaugos sertifikatas su integruotais keliais akių apsaugos režimais užtikrina visapusišką jūsų akių apsaugą visais lygmenimis.

6 garsiakalbiai - tarp jų yra ir žemųjų dažnių garsiakalbio garso blokas. Toks garsiakalbių rinkinys garantuoja puikų garsą klausytis muzikos, tinklalaidžių, žiūrėti filmus, serialus, žaisti žaidimus ir kitaip pramogauti.

Dar svarbūs privalumai - čia turime 5MP galinę ir 5MP priekinę kameras; talpią 7250 mAh bateriją; WiFi (2,4/5GHz), Bluetooth 5.1 belaidžius ryšius ir kt.

Apibendrinus, „HONOR Pad X9“ yra kokybiška, puikaus dizaino, labai gerų savybių, pajėgi planšetė. Labai tiks tiek vaikams mokytis, pramogauti, tiek ir suaugusiems atlikti darbus, paskaityti naujienas, pažiūrėti/pasiklausyti mėgstamų laidų ir pan.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(8)
(-7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: