[Vokietija] 2in1 dulkių siurblys tik 37,19€! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)  ()

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„ENCHEN V1“

116,24€ -79,05€ 116,24€

37,19€

Imu!

iš Vokietijos

69 % nuolaida

labai ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: šiuo metu šį puikios kainos siurblį TomTop parduoda iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą garantuojamas.

Siurblių už tokią kainą yra labai ribotas kiekis, tad jei ieškote tokio modelio - geriau nedelsti.

Kuo pasižymi „ENCHEN V1“ siurblys?

Tai yra 2in1 laidinis siurblys. Kompaktiškas, keičiamais antgaliais, laidinis siurblys, skirtas įprastai namų priežiūrai. Galios užteks sutvarkyti įvairiai netvarkai. Toks daiktas labai pravartus sodo namelyje, mažesnių patalpų tvarkymui.

650W galios, 14kPa siurbimo slėgis - kaip už tokią kainą, tai padorūs rodikliai. To užteks įprastai priežiūrai.

„ENCHEN V1“ jungiamas į 220V el. tinklą. Yra 5 metrų ilgio maitinimo laidas. Tad su šiuo siurbliu galėsite darbuotis be jokių pertraukų tiek, kiek jums reikės, skirtingai nuo tų, kurie turi įkraunamas baterijas. Ir ilgas maitinimo laidas yra akivaizdus privalumas.

„ENCHEN V1“ turi HEPA filtrą, kuris sulaiko ir pačias mažiausias daleles. Puiku, kad toks pigus siurblys turi kokybišką filtrą.

Taip pat gerai, kad siurblį galima naudoti įvairių paviršių valymui: tiek grindų ir kilimų, tiek ir uždėjus siaurą antgalį - nedidelių plotų valymui, pavyzdžiui, susiurbti trupinius nuo stalo, išsiurbti baldus ir pan.

„ENCHEN V1“ taip pat turi didelę, net 1,2 litrų talpos, atliekų dėžutę. Galėsite ilgai siurbti, kol ją pripildysite. O ir jos ištuštinimas yra patogus, garantuoja gamintojas.

Po darbo „ENCHEN V1“ siurblį beliks pastatyti norimoje vietoje. Jis stabiliai stovės ten, kur jį pastatysite, tad ir vietos užims mažai.

Geras siurblys. Pakankamai galingas, su HEPA filtru ir didele atliekų dėžute, galima naudoti ir kaip rankinį siurblį, maitinamas iš 220V tinklo, tad galėsite darbuotis nepertraukiamai. Ir dabar dar už tokią žemą kainą. Puikus pasiūlymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: