[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)  ()

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„DDLCOL“

(126l karutis)

199,99€ -90€ 199,99€

109,99€

Imu!

iš Vokietijos

46%​ nuolaida

ribotas kiekis

už 13,26€ pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu Cafago šiuos rinkinius parduoda už labai gerą kainą. Ir dar iš Vokietijos sandėlio, kas su tokiais daikčiukais būna ypatingai retai.

Iš Vokietijos į Lietuvą pristatys vos per keletą dienų. Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti.

Kas čia per daiktas ir kam jis yra skirtas?

Šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti šio rinkinio ir kas į jį įeina išmatavimus, išvaizdą, taip pat kur jį galima panaudoti.

Drauge su prie dviračių pritvirtinamu karučiu gauname sulankstomą stovyklavimo kėdę ir susukamą stalą, kuris dar patalpinamas į krepšį.

Pats karutis pagamintas iš HDPE medžiagos, ratukai iš PU. Tvirta ir patvari konstrukcija. Lengvai pritvirtinamas prie įvairaus tipo dviračių: kalnų, elektrinių, skirtų miestui ir t. t.

126 litrų talpos, tad šioje dėžėje tilps daugybė daiktų. Galima netgi sutalpinti 14 arba 16 colių sulankstomus dviračiu, kurie sveria iki 25 kg.

Taip pat į šį karutį tilps ir naminiai gyvūnai: šuo ar katė. Vietos yra sočiai, o ir paliktos angos leis laisvai kvėpuoti.

Su dviem apsauginiais užraktais, užtikrinančiais dvigubą apsaugą, kad būtų saugesnis naudojimas.

Belieka tik į šį karutį susidėti reikiamus daiktus, pritvirtinti prie dviračio arba galite karutį įsidėti ir į automobilio bagažinę, ir keliauti prie artimiausio vandens telkinio, stovyklavietės ar to paties miesto parko su bičiuliais pasidaryti sau nedidelę šventę ir papramogauti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: