[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Įspūdingi prizai ir pasiūlymai: energijos stotelės, el. paspirtukai, siurbliai ir kt. (Video)  ()

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4

2) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

3) „JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad prasidėjo „June Mega Sale“ išpardavimas!

Fantastiški elektriniai dviračiai, elektriniai paspirtukai, robotai siurbliai, vaizdo projektoriai, saulės panelės ir kiti daiktai už ypatingai žemas kainas.

Išpardavimas tęsis iki 2024-06-30.

Šiuo metu galite sudalyvauti Lucky Draw žaidime. Jis tęsis iki 2024-06-11. Kasdien galite nemokamai pasukti šį laimės ratą (1-4 kartus) ir laimėti įspūdingų prizų: siurblių, vaizdo projektorių, žaidimų monitorių ir kt.

Geekmaxi pažymi ir tai, kad birželio 11-21 dienomis bus skelbiama Flash Deals Week, kurios metu bus pateikiama papildomų pasiūlymų ir perkant vieną iš siūlomų daiktų už specialią kainą, antrąjį daiktą gausite namokamai!  

Verta pabrėžti, kad produktų už specialias kainas kiekis yra labai ribotas, tad paskubėkite pasinaudoti proga, nes šiuo išpardavimu naudojasi visi pasaulio pirkėjai.

Primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar pasižiūrėkime į keletą ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4

  • Su siuntimu tik 399€
  • Kuponas - 2DBQTPH2
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

1200W galios; 1024Wh talpos; LifePO4 tipo baterija, kurios, neprarandant pirminių savybių, įkrovimo/iškrovimų ciklų skaičius viršija 4000, tarnaus 10+ metų, beprotiškai geri rodikliai; 7 jungtys: 1 x automobilio pridegiklio 12V/10A, 2 x USB (18W), 2 x USB-C (100W+20W), 2 x AC (1200W); BMS; UPS; 5 įkrovimo padėtys (200-1000W), pilnai įkraunama ir vos per 49 min., taip pat galima įkrauti nuo saulės panelės ir automobilio; LCD informacinis ekranėlis; LED žibintuvėlis, trys režimai; 11,5 kg svorio, portabili ir patogi pasiimti į keliones.

„Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

  • Su siuntimu tik 299€
  • Kuponas - GMXFreoXPlus
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija
  • dovanų 6 vnt. atliekų surinkimo maišelių

Tai yra labai įdomus ir ypatingai geros kainos robotas dulkių siurblys, kuris pasižymi naujausiais techniniais sprendimais.

„Narwal Freo X Plus“ išsiskiria net 7800Pa siurbimo slėgiu, kas yra vienas aukščių rodiklių visoje rinkoje. Tai reiškia, kad šis robotas pakels ir stambias atliekas, labai gerai išvalys kiliminę dangą, giliuosius sluoksnius.

Puiku ir tai, kad „Narwal Freo X Plus“ aprūpintas SGS laboratorijos sertifikuotu specialaus dizaino šepečiu, kuris 100 proc. išvengia plaukų ir šerių apsivėlimo. Nuostabus techninis sprendimas.

Taip pat robotas palaiko grindų plovimą ir tas plovimo priedas yra automatiškai pakeliamas, kai robotas privažiuoja kiliminę dangą. Nuo jos nuvažiavęs nuleidžia plovimo priedą ir toliau plauna grindis. Puiki savybė, kuria gali pasigirti retas robotas. Ir įprastai su tokiomis savybėmis jie kainuoja bent du kartus brangiau, nei „Narwal Freo X Plus“.

Robotas aprūpintas gausa jutiklių, tarp kurių jau paminėti kiliminės dangos aptikimo, yra aukščio ir kliūčių aptikimo jutikliai, taip pat čia randame naujausią lazerinę navigacijos sistemą, tad galime būti užtikrinti, kad robotas po namus judės kuo lengviausiai, nupieš žemėlapius (palaiko kelių aukštų), juos išsaugos, puikiai orientuosis ir APP suteiks gausą papildomų galimybių.

Dar vienas įdomus techninis sprendimas, kad „Narwal Freo X Plus“ turi 1 litro talpos unikalų atliekų maišelį (su HEPA filtru), kurios užtenka bent 7 savaitėms.

Gamintojo patentuota ir įdiegta technologija leidžia suspausti atliekas ir taip ilgą laiką tiesiog pamiršti atliekų ištuštinimą. Žemiau pateiktame vaizdo įraše galite matyti, kaip tai veikia, ir kitas šio siurblio galimybes.

„JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

  • Su siuntimu tik 129,99€
  • Kuponas - jL3CAQBn
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

500W; 33kPa siurbimo slėgis; net 1,2l atliekų talpa; skirtingi antgaliai; pagrindinė siurbimo galva su LED šviesomis; išimama tik per 2,5 val. įkraunama 8x2200mAh baterija; 3 veikimo režimai - 60, 45, 10min; penkių lygių filtracija su HEPA filtru; išmanusis atliekų jutiklis; informatyvus LED valdymo ekranėlis ir kt.

„BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

  • Su siuntimu tik 194,99€
  • Kuponas - ckPRdryf
  • Europos sandėliai
  • 1 metų garantija

Labai geros kainos ir kokybės santykio modelis: 350W variklis; 36V 10Ah talpi baterija; vienu įkrovimu iki 30 km; 25 km/h greitis; įveikia iki 15° įkalnes; 8.5 colių korio tipo kieti (bekameriai) ratai; IP54 reitingas; aliuminio rėmas atlaiko iki 100 kg apkrovas; pats paspirtukas sveria 12,5 kg; sulankstomas; LED žibintai; dvigubi stabdžiai: priekyje stabdo el. variklis, gale diskinis stabdis; ryškus informacinis ekranas; palaiko Tuya Smart programėlę ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()