Nerealu, bet taip - tai įmanoma! Garantuoju, naujausias robotas iš „Xiaomi“ taps šių metų hitu. Fantastika, ką jis sugeba (Video, FOTO, „ROIDMI EVE Max“ apžvalga)  ()

„ROIDMI EVE Max“ - 5000P siurbimas, unikalus grindų šveitimas, nuostabi atliekų surinkimo stotelė, nepriekaištinga navigacija, išmaniosios funkcijos APP ir tiesiog nuodėminga kaina. Nerealu iki ko evoliucionavo robotų dulkių siurblių rinka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„ROIDMI EVE Max“

(su atliekų surinkimo stotele)

379€ -80€ 379€

299€

Imu!

iš Lenkijos

Kuponas: XRMDVE

nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Geekbuying

„ROIDMI EVE Max“

Privalumai: 

  • pasaulinė naujiena;
  • labai greitas pristatymas į Lietuvą;
  • saugiai ir tarkingai supakuota;
  • papildomai HEPA filtras, 4 atliekų maišeliai, plovimo plaušinės;
  • didelio našumo bešepetėlinis 65W variklis;
  • 850W atliekų surinkimo stotelė su LED ekranėliu;
  • atliekų maišeliai keičiami, vieno jų užtenka iki 75 d., yra dezodoruojančių antibakterinių jonų ir kvapiklio, kurie pašalina galimus nemalonius kvapus;
  • 5000Pa siurbimo slėgis;
  • sausas siurbimas ir grindų plovimas vienu metu;
  • 250 ml vandens talpa ir 117 ml sausų atliekų talpa;
  • plovimo pagrindas vibruoja 320 kartų per minutę, imituoja grindų šveitimą žmogaus rankomis, puikiai įveikia ir senesnes dėmes;
  • plovimo pagrindas su šluoste automatiškai pakeliami (7 mm nuo paviršiaus), kai privažiuojama kiliminė danga. Čia suveikia integruoti kiliminės dangos atpažinimo jutikliai. Nuvažiuoja nuo kilimo, pagrindą nuleidžia ir tęsia grindų plovimą;
  • 3 vandens padavimo režimai;
  • atnaujinto dizaino gumos pagrindo pagrindinis šepetys, puikiai pakelia ir stambias atliekas, atsparesnis plaukų apsivyniojimui;
  • LDS lazerinė navigacija ir kelių taškų infraraudonųjų spindulių kliūčių išvengimas, kas užtikrina fantastišką roboto orientavimąsi aplinkoje;
  • daugybė jutiklių: tarp kurių ir aukščio, sienų ir kambaryje esančių objektų, pats susiranda stotelę ir kt.;
  • 5200mAh baterija, vienu įkrovimu iki 250 min. ir išvalo iki 250 m2 plotą;
  • APP: pilnas valdymas, valymo režimų pasirinkimas, kelių aukštų (iki trijų) žemėlapiai, virtualios sienos ir kt.;
  • palaiko balso asistentus;
  • HEPA filtras, plaunamas;
  • robotas užrakinimas (gera apsauga nuo vaikų ir naminių gyvūnų);
  • plonas dizainas leidžia kruopščiai išvalyti po baldais.

Trūkumai:

  • laikui bėgant reikės nusipirkti atliekų maišelių, bet jų visada rasite. O ir nusipirkus robotą iškart jų atkeliaus 5 vnt., tad užteks iki metų;
  • reakcijos greitis, kai pakeliamas/nuleidžiamas plovimo priedas, galėtų būti dar geresnis. Dabar juntamas akimirkos užlaikymas, kai robotas nuo grindų atsiduria ant kiliminės dangos. Norisi, kad greičiau tą priedą pakeltų ir nuvažiavęs nuo kilimo paskui nuleistų. Bet čia su būsimais programiniais atnaujinimais tą dalyką pagerins.

 

„ROIDMI EVE Max“ - naujausias kompanijos modelis, tapsiantis šių metų hitu!

Pristatymas, pakuotė turinys ir kt.

Tai yra naujausias kompanijos modelis, ką tik pasirodęs rinkoje, „Xiaomi“ ekosistemos produktas, „Roidmi“ yra ypatingai populiarus ir Lietuvoje, kone kiekvienoje elektronikos parduotuvėje galima rasti šio prekės ženklo produktų. Jis orientuojasi būtent į dulkių siurblių segmentą.

Naujausią „ROIDMI EVE Max“ robotą iš Lenkijos sandėlio Geekbuying parduotuvė man į Kauną pristatė per keletą dienų.

DPD kurjeris atvežė prie pat namų durų. Viskas labai greitai ir tvarkingai.

Pakuotė išliko prekinės išvaizdos. Paties siurblio dėžė buvo įdėta į dar vieną pakuotę. Čia galima matyti daug vizualinės informacijos ir svarbiausias siurblio stiprybes, savybes, kita aktualią informaciją.

Paspaudę ant bet kurios nuotraukos - galite priartinti vaizdą ir detaliau apžiūrėti jus dominančias detales. 

Viduje randu ir papildomų dovanėlių. Drauge su siurbliu atkeliauja atsarginis HEPA filtras bei grindų plovimo plaušinės. Puikus dalykas. Kam gi nepatinka gauti dovanėlių :)

Moderni atliekų surinkimo stotelė

Dar vienas ypatingai pradžiuginęs dalykas yra ir tas, kad papildomai pridedami 4 atliekų surinkimo maišeliai. Vienas jų jau įdėtas į atliekų surinkimo stotelę. Tad iš viso jų gausite 5 vienetus.

Čia yra puikus dalykas. Vieno maišelio, gamintojo teigimu, užtenka iki 75 dienų. Turime 5. Kitaip tariant, būsite ramūs visus metus.

Atsarginių visada galite įsigyti kone bet kurioje elektronikos parduotuvėje. Tai daugybę metų veikiantis prekės ženklas, tad su papildomomis detalėmis ir priedais siurbliams nėra jokių problemų.

Atliekų surinkimo stotelė yra labai modernaus, šiuolaikiško, švaraus dizaino. Priekinėje apatinėje dalyje siurblio įkrovimo kontaktai ir atliekų išsiurbimo anga. Viršuje LED ekranėlis.

Atliekų surinkimo stotelė yra 850W galios, jungiama į 220V el. tinklą, su LED ekranėliu: rodo siurblio baterijos įkrovos rodiklius, informuos apie galimas klaidas (klaidos kodus - labai patogu, nes pagal juos naudojimosi instrukcijoje rasite informaciją, kas negerai ir kaip išspręsti tą problemą), primins kai atliekų maišelis prisikaups, yra jonų generatoriaus indikatorius. Tad labai patogu, informatyvu ir atliekos laikomos taip, kad neskleistų kvapo, higieniškai. 

3 litrų talpos maišeliai, užtenka net iki 75 d. Jame taip pat yra dezodoruojančių antibakterinių jonų ir kvapiklio, kurie pašalina galimus nemalonius kvapus

Atsidarę viršutinį stotelės dangtį galite matyti tą pritvirtinta maišelį - jo pakeitimo procesas tai kaip 2 x 2, tereikia išimti ir įdėti kitą, labai paprastas.

Yra ir dar viena maloni smulkmena. Čia patogiai laikomas šepetėlis-peiliukas. Pravers valant siurblio kontaktus, nupjaunant nuo pagrindinio šepečio apsivyniojusius plaukus ir pan.

Tad, kai siurblyje esanti dulkių talpa bus pilna, dulkių siurblys grįš prie stotelės ir ištuštins ją. Ir tęs darbą. Viską atliks pats. Dėl šios funkcijos galite be rūpesčių išvykti atostogauti, o Jūsų namai bus išvalyti.

„ROIDMI EVE Max“ - naujausi techniniai sprendimai ir aukščiausio lygio valymas

Naujasis robotas yra labai simpatiško dizaino ir, turint galvoje, kad aprūpintas ta lazerine „galva“ savo viršuje - ganėtinai plonas: 98 mm. Šis robotas sugeba išvalyti ir po baldais, kas yra neabejotinas privalumas.

Naujausia LDS lazerinė navigacija ir kelių taškų infraraudonųjų spindulių kliūčių išvengimas, kas užtikrina fantastišką roboto orientavimąsi aplinkoje.

Taip pat yra daugybė jutiklių: tarp kurių ir aukščio, sienų ir kambaryje esančių objektų, pats susiranda stotelę ir kt.

Stebėti, kaip robotas darbuojasi, yra labai smagu. Jau pirmą kartą, paleidus robotą, jis kambarius apvažiavo taip, tarsi žinotų, kur randasi. Sistemingai nusipiešia detalų žemėlapį, jį išsaugo.

Nors gyvenu gana intensyviai baldais apstatytame bute, bet robotas nei į landus įsipynė, nei į baldus trankėsi. Akivaizdžiai jutikliai dirba puikiai. Artėdamas prie baldų net sulėtina greitį ir gražiai juos apvažiuoja. Vienareikšmiškai - labai protingas robotas.

Be puikios atliekų surinkimo stotelės, roboto „smegenų“ ir orientavimosi, čia gauname ir puikias valymo galimybes.

Didelio našumo bešepetėlinis 65W variklis, su padidintu 5000 Pa siurbimo slėgiu (net 85 % didesnis nei ankstesniame „EVE Plus“ modelyje) - šis duetas yra nepralenkiamas!

Robotas efektyviai pašalina nešvarumus net iš sunkiai pasiekiamų vietų. Be to, naujas integruotas ritininis šepetys su guminiais šereliais neleidžia plaukams susipainioti ir gali iššluoti dulkes ir šiukšles iš įtrūkimų.

Vienas įdomiausių ir man labai patinkančių techninių sprendimų yra išskirtinio dizaino plovimo priedas.

Čia turime dvi atskirai tvirtinamas plaušines. 250 ml vandens talpa, elektroninis vandens padavimas, plovimo pagrindas vibruoja 320 kartų per minutę, imituoja grindų šveitimą žmogaus rankomis, puikiai įveikia ir senesnes dėmes.

Be to, naudodamiesi 3 vandens dozavimo režimais galite reguliuoti vandens lygį pagal valomo paviršiaus tipą. Išmanūs sprendimai leidžia kontroliuoti paskirstomo vandens kiekį. 250 ml vandens pakanka 250 m2 plotui išvalyti, todėl puikiai tinka dideliems namams valyti.

Kitas nuostabus dalykas, kad tas plovimo pagrindas pakeliamas (7 mm nuo paviršiaus), kai privažiuojama kiliminė danga, ir vėl nuleidžiamas, kai robotas nuvažiuoja nuo kilimo. Viskas veikia automatiškai. Čia suveikia integruoti kiliminės dangos atpažinimo jutikliai. Nuostabus techninis sprendimas, kas reiškia, jog vienu metu robotas pilnavertiškai namus išsiurbia ir išplauna.

Be to, automatiškai pakeliamas plovimo pagrindas, kai robotas kur nors įstrigs, jei ant grindų bus palikta daug pašalinių daiktų. Ir jis pagrindą pakelia, kai grįžta prie įkrovimo-atliekų išsiurbimo stotelės. Taip pat jei pasirinksite sausą grindų valymą.

P.S. nuskenavę ant to plovimo pagrindo esantį QR kodą pamatysite vaizdo įrašą, kaip galima šį priedą nuimti ir vėl įdėti. Jei nėra tam reikalo, tai galite jo ir nenuiminėti.

Ir taip, po darbo siurblys sau ramiausiai gali grįžti prie stotelės ir taip likti. Vandens neleidžia!

Tad Jums nieko tuo metu daryti nereikia. Teliks tik laiku papildyti nauju vandeniu, kad robotas ir sekančiais kartais galėtų plauti grindis.

Žemiau nuotraukose galite matyti tą kombinuotą vandens (250 ml) ir sausų atliekų (170 ml) talpą.

Čia įdėtas ir HEPA filtras. Primenu, dar vieną gausite dovanų. Filtras yra plaunamas, tad galėsite jį naudoti ilgai. 

Tereikia išplovus jį gerai išdžiovinti ir vėl galite naudoti.

Tad apibendrinus, „ROIDMI EVE Max“ yra nuostabiai pažangus ir puikiai užduotis atliekantis robotas. Apgalvota kiekviena net ir smulkiausia detalė.

Štai, ant korpuso yra ir galimybė aktyvuoti Spot valymo režimą, robotas valys konkrečioje vietoje: 1,6 x 1,6 metrų plote.

Ant korpuso yra ir kiti mygtukai, kuriais robotas įjungiamas/išjungiamas, aktyvuojamas standartinis valymas, valymo sustabdymas/darbo tęsimas, nukreipiamas robotas namo (prie stotelės), robotas užrakinimas (gera apsauga nuo vaikų ir naminių gyvūnų).

Atrodo smulkmenos, bet jos ir, žinoma, nauji techniniai sprendimai parodo, kaip rimtai gamintojas žiūri į savo produktus ir klientus. Ilgametė ir sėkminga „ROIDMI“ istorija rodo, kad gamintojas puikiai išmano siurblių sritį ir gamina pažangiausius robotus už juokingai žemas kainas.

Tačiau dar ne viską papasakojau. Liko svarbi APP informacija :)

Ką sugeba „ROIDMI EVE Max“ palaikomos APP?

Šis siurblys palaiko dvi APP (Android ir iOS): Roidmi arba puikiai žinomą Mi Home.

Dėl Roidmi man kilo įtarimų. Programėlių parduotuvėje jos reitingas yra žemas ir vartotojų atsiliepimai ganėtinai prasti, tai prisipažinsiu, iškart perėjau prie jau telefone turimos ir naudojamos Mi Home. Aš ją žinau, tai kažkaip žmogaus psichologija taip ir suveikia - nueini geriau žinomu keliu :)

Robotą prie APP pridėkite per WiFi 2.4GHz ryšį. Viskas paprasta. Naudokitės gamintojo pateikta instrukcija, o ir pačioje APP susiradę „ROIDMI EVE Max“ modelį sekite nurodomas instrukcijas.

Man robotą pridėjo per kokias 20 sek. Iškart ir programinės įrangos atnaujinimas atkeliavo. Super.

Mi Home programėlė paprastai intuityvi ir patogi naudoti. Jau pagrindiniame lange gausite didžiumą informacijos ir reikiamų valdymo galimybių.

Galite vieno mygtuko paspaudimu „parvaryti“ robotą prie stotelės, aktyvuoti atliekų išsiurbimą, pradėti valymą ir t. t.

Tuo pačiu, kai jau robotas bus pirmą kartą apvažiavęs Jūsų namus ir nusipiešęs bei išsisaugojęs žemėlapį, galėsite pervadinti kambarius, kiekvienam jų sudaryti atskirus valymo tvarkaraščius, pasirinkti plovimo režimus (arba jį išjungti), siurbimo režimus, galią ir kt.

APP galite peržiūrėti ir keisti kitus nustatymus. Jie patogiai pateikiami ties Partition ikonėle.

Tad galima susidėlioti virtualias sienas, bendrai draudžiamas zonas, plovimui draudžiamas zonas. Kambarius apjungti, atskirti į smulkesnius plotus ir t. t.

Ir taip, šis siurblys palaiko kelių aukštų žemėlapius, tad didelių namų savininkams tai yra puiki savybė.

Gilesniuose nustatymuose rasite ir kitų naudingų galimybių: tiesiog APP įjungti roboto užrakinimą, aktyvuoti dar intensyvesni kliūčių vengimą, įjungti/išjungti kiliminės dangos aptikimą ir automatinį siurbimo galios padidinimą, plovimo priedo pakėlimą ir kt.

Tuo pačiu APP pateikiamas svarbiausių roboto komponentų galiojimo laikas. Jam pasibaigus, gamintojas rekomenduoja pakeisti tuos komponentus naujais, kad būtų ir toliau užtikrinamas maksimalus valymo efektyvumas.

APP rasite ir atliekų surinkimo stotelės nustatymus. Man labiausiai patikęs, kad galima pasirinkti kokiu intensyvumu bus automatiškai atliekos išsiurbiamos iš robote esančios atliekų dėžutės.

Jei gyvenate vieno kambario bute, mažesnio ploto patalpoje, tai renkatės SOLO apartment - po 3 valymų bus ištuštinama dėžutė.

Jei didesnėse patalpose ar namuose susirenka daugiau atliekų, tai renkatės atitinkamai didesnį dažnį.

Galima ir visai atjungti tą automatinį atliekų išsiurbimą. Čia, turbūt, gali praversti, jei namuose konkrečiu metus bus labai daug atliekų ir nesinorės greitai užpildyti to maišelio. Juk bet kada galite tą atliekų dėžutę ištuštinti rankiniu būdu į atliekų kibirą. Arba pamiršite nusipirkti maišelių ir juos pakeisti. Nors čia bus sunku taip apsižioplinti, nes apie pilnėjanti maišelį informuos stotelė ir gausite pranešimą pačioje APP.

Trumpai tariant, jei jau gamintojas sukūrė automatinę atliekų surinkimo stotelę, kad tingus žmogus galėtų dar labiau tingėti - tai ir naudokimės tuo :D

Beje, robotas palaiko balso asistentus. Taip pat „ROIDMI EVE Max“ bendrauja. APP galite valdyti tos „moteriškės“ balso garsumą ir pasirinkti kalbą.

Tuo pačiu gamintojas leidžia išbandyti ir dar testuojamas naujas funkcijas, kas irgi yra šaunu.

Galutinis verdiktas

Apibendrinus, „ROIDMI EVE Max“ yra nuostabus robotas dulkių siurblys. 

Tiesiog jame yra iš esmės viskas, ko gali norėti šiuolaikinis, modernus žmogus, siekiantis namų valymą palikti šiuolaikinėms technologijoms.

Taip, yra rinkoje robotų, kurie net sugeba patys pasipildyti vandens, po darbų išsiplauti plaušines ir jas išdžiovinti. Ten išvis dar aukštesnis lygis. Bet ir tokių kainos jau apie 1000 eurų. 

„ROIDMI EVE Max“ iš esmės suteikia absoliučiai viską, ko gali norėti daugumą žmonių. Ir toks robotas tinka įvairių dydžių namams: pravers tiek vieno kambario bute, tiek ir kelių aukštų namai jam bus įveikiami.

Galingas, sausas siurbimas ir realiai efektą duodantis grindų plovimas, nepriekaištinga navigacija ir jutikliai, automatinis kilimų atpažinimas - galios padidinimas ir plovimo priedo pakėlimas, 5200mAh baterija, kuri vienu įkrovimu dirba iki 250 min. ir išvalo iki 250 m2 plotą, puiki atliekų surinkimo stotelė, labai geros ir naudingos APP galimybės, ir juokingai maža kaina.

Dar ne taip seniai tokias galimybes siūlantys robotai kainavo tuos pačius 900 ir daugiau eurų. O dabar tai galima gauti už daugiau nei 2 kartus mažesnę kainą. Konkurencija ir technologinė pažanga - vartotojams, t. y mums visiems, išeina į akivaizdžią naudą.

Rekomenduoju „ROIDMI EVE Max“ robotą 100 proc. Tiesiog puikus.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: