[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Energijos stotelės, el. dviračiai, robotai siurbliai ir kt. Galybė kuponų. PayPal akcija (Video)  ()

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

2) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

3) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

4) „PVY Z20 Plus“ - sulankstomas 1000W off-road el. dviratis


„FOSSiBOT F2400“
„FOSSiBOT F2400“
© Gamintojo nuotr.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad įsibėgėjo „June Mega Sale“ išpardavimas!

Fantastiški elektriniai dviračiai, elektriniai paspirtukai, robotai siurbliai, vaizdo projektoriai, saulės panelės ir kiti daiktai už ypatingai žemas kainas.

Išpardavimas tęsis iki 2024-06-30.

Geekmaxi informuoja, kad birželio 11-21 dienomis skelbiama Flash Deals Week, kurios metu bus pateikiama papildomų pasiūlymų ir perkant vieną iš siūlomų daiktų už specialią kainą, antrąjį daiktą gausite nemokamai!

Štai papildomi nuolaidų kuponai:

  • 5€ nuolaida perkant už daugiau kaip 500€ - tik mokant su PayPal! (tik pirmiems 100 užsakymų)
  • 6% nuolaida energijos stotelėms: Kuponas - cpTDGPek
  • 5% nuolaida el. paspirtukams ir el. dviračiams: Kuponas - STD6EAL6
  • 4% nuolaida projektoriams: Kuponas - G6KxrQtV (išskyrus „JMGO“ projektorius)
  • 7% nuolaida perkant bent 2 daiktus: Kuponas - ADivR2bd

Verta pabrėžti, kad produktų už specialias kainas kiekis yra labai ribotas, tad paskubėkite pasinaudoti proga, nes šiuo išpardavimu naudojasi visi pasaulio pirkėjai.

Primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar pasižiūrėkime į keletą ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

  • Su siuntimu tik 279€
  • Kuponas - GMXFreoXPlus
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija
  • dovanų atliekų surinkimo maišeliai, šepetėliai, filtrai ir kt.

Tai yra labai įdomus ir ypatingai geros kainos robotas dulkių siurblys, kuris pasižymi naujausiais techniniais sprendimais.

„Narwal Freo X Plus“ išsiskiria net 7800Pa siurbimo slėgiu, kas yra vienas aukščių rodiklių visoje rinkoje. Tai reiškia, kad šis robotas pakels ir stambias atliekas, labai gerai išvalys kiliminę dangą, giliuosius sluoksnius.

Puiku ir tai, kad „Narwal Freo X Plus“ aprūpintas SGS laboratorijos sertifikuotu specialaus dizaino šepečiu, kuris 100 proc. išvengia plaukų ir šerių apsivėlimo. Nuostabus techninis sprendimas.

Taip pat robotas palaiko grindų plovimą ir tas plovimo priedas yra automatiškai pakeliamas, kai robotas privažiuoja kiliminę dangą. Nuo jos nuvažiavęs nuleidžia plovimo priedą ir toliau plauna grindis. Puiki savybė, kuria gali pasigirti retas robotas. Ir įprastai su tokiomis savybėmis jie kainuoja bent du kartus brangiau, nei „Narwal Freo X Plus“.

Robotas aprūpintas gausa jutiklių, tarp kurių jau paminėti kiliminės dangos aptikimo, yra aukščio ir kliūčių aptikimo jutikliai, taip pat čia randame naujausią lazerinę navigacijos sistemą, tad galime būti užtikrinti, kad robotas po namus judės kuo lengviausiai, nupieš žemėlapius (palaiko kelių aukštų), juos išsaugos, puikiai orientuosis ir APP suteiks gausą papildomų galimybių.

Dar vienas įdomus techninis sprendimas, kad „Narwal Freo X Plus“ turi 1 litro talpos unikalų atliekų maišelį (su HEPA filtru), kurios užtenka bent 7 savaitėms.

Gamintojo patentuota ir įdiegta technologija leidžia suspausti atliekas ir taip ilgą laiką tiesiog pamiršti atliekų ištuštinimą. Žemiau pateiktame vaizdo įraše galite matyti, kaip tai veikia, ir kitas šio siurblio galimybes.

„Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

  • Su siuntimu tik 749€
  • Kuponas - BY9EE3L1
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija
  • dovanų atliekų surinkimo maišeliai, šepetėliai, filtrai ir kt.

Dar galingesnis ir pažangesnis robotas. Su modernaus dizaino atliekų surinkimo stotele ir po darbo plovimo šluosčių išplovimo, išdžiovinimo funkcijomis. Neutralizuoja detergentus ir t. t.

Net 8 200Pa!!!

„Narwal Freo X Ultra“ užtikrina net 8200Pa, tiesiog stulbinamas rodiklis, vienas didžiausių rinkoje. Monstrinis siurbimas.

Patentuotos Reuleaux šluostės, fantastiškas plovimas

Šis modelis turi analogišką šepetį, kaip ir pigesnis jo brolis jo brolis „Narwal Freo X Plus“, bet čia jau kitoks plovimo principas, kadangi turime ir dvi besisukančias plovimo šluostes, kurios pasiekia dar geresnį grindų plovimo efektą. O dėka DirtSense™ technologijos, kuri realiuoju laiku skenuoja grindis ir įvertina nešvarumų lygį, robotas tol valys, kol nešvarumai bus išvalyti.

Be to, tos besisukančios plovimo šluostės yra pakeliamos (12 mm), kai robotas privažiuoja kiliminę dangą, tad ir čia turime sausą valymą ir grindų plovimą viename. Taupomas laikas.

Tuo pačiu verta pabrėžti, kad toks dizainas leidžia išplauti palei kambario kraštines, ko standartinius plovimo priedus turintys modeliai tiesiog fiziškai to negeba.

„Viskas viename“ stotelė ir kt. privalumai

Gausą apdovanojimų susirinkęs ir šiais metais CES 2024 parodoje pristatytas robotas išties žavi savo galimybėmis ir pažangiausiais valymo, navigavimo ir valdymo aspektais.

LiDAR SLAM 4.0 navigacija, gausa jutiklių, milžiniškas siurbimo slėgis, sausas siurbimas, irgi su unikaliu neapsiveliančiu šepečiu, išskirtinis plovimas, apsiplovimas po darbo, tiesiog puiki stotelė, vienu įkrovimu 210 min., gausios APP galimybės ir kt. Aukščiausios kokybės modelis.

„FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

  • Su siuntimu tik 749€
  • Kuponas - HFU5v2B4
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Net iki 2400W galios ir 2048Wh talpos; LifePO4 tipo baterija, kurios, neprarandant pirminių savybių, įkrovimo/iškrovimų ciklų skaičius viršija 3500 arba daugiau kaip 10 metų, net jei ši stotelė bus kasdien išnaudojama iki 100 proc. Beprotiškai geri rodikliai.

Puiku ir tai, kad tokios didelės talpos baterija įkraunama įvairiais būdais ir super greitai - vos per 1,5 - 2 val.

Bateriją galima įkrauti iš el. tinklo, su saulės panelėmis, generatoriumi, pajungus nuo automobilio. Beje, vienu metu galima įkrauti dviem būdais: nuo el. tinklo + saulės panele.

Be to, ant korpuso yra valdymo ratukas, kuriuo pasirenkama įvesties galia: 300W, 500W, 700W, 900W ir 1100W.

Taip pat turime ir LED ekraną, kuriame pateikiama svarbiausia informacija.

„FOSSiBOT F2400“ talpos ir net 2400W galios energijos stotelės pilnai užteks praktiškai bet kuriam jūsų turimam prietaisui.

Įdiegtas ir UPS techninis sprendimas. Tai reiškia, kad kai iš el. tinklo dingsta elektra, vos per 0,01 sek. įsijungia ši energijos stotelė ir maitina prie jos prijungtą prietaisą, taip apsaugant ypač jautrius prietaisus: kompiuterius, serverius ir pan.

Kitas didelis pliusas, kad visus jungtys apsaugotos guminiais dangteliais. Taip išvengiama nešvarumų ir drėgmės. Labai sveikintinas sprendimas, ypač kai tokios energijos stotelės bus naudojamos keliaujant, lauko sąlygomis.

Kalbant apie jungtis, tai čia iš viso turime net 16 jungčių, iš kurių 6 AC. Taip pat palaikomi greitieji prijungtų prietaisų įkrovimai: QC3.0, PD 20W, PD 100W.

„FOSSiBOT F2400“ taip pat turi integruotą žibintuvėlį su 3 švietimo režimais, kas irgi pravers.

Apibendrinus, monstrinės talpos, galios, jungčių ir maitinimo galimybių portabili energijos stotelę. Tokia pravers tiek keliaujant, tiek ir namuose dingus elektros energijos tiekimui.

„PVY Z20 Plus“ - sulankstomas 1000W off-road el. dviratis

  • Su siuntimu tik 1199€
  • Kuponas - zDIFdk4n
  • Europos sandėliai
  • 1 metų garantija

Tikras monstriukas; sulankstomas - per rėmą ir nulenkiamas vairas; stambūs 20*4'' pripučiami ratai; išimama 48V 16.5Ah baterija; vienu įkrovimu vien elektra iki 80 km; net 1000W (80N.m) bešepetėlinis variklis; pasiekiamas iki 50 km/h greitis; 3 režimai (elektra, elektra+žmogaus jėga, vien žmogaus jėga); įveikia iki 25 laipsnių įkalnes; priekinė amortizuojanti šakė ir bendrai daug amortizatorių; SHIMAN0 1X7S septynių pavarų sistema; hidrauliniai stabdžiai; informacinis LCD ekranas; LED šviesos; atlaiko iki 150 kg apkrovas; IPX5 reitingas; CoC, CE ir ABE sertifikatai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()