[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Net 2 kartus pigiau lazerinės graviravimo staklės, išmanusis šviesų projektorius, įrankiai preciziškiems darbams, monstrinis PC ir ausinės (Video)  ()

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Sculpfun S9“ - lazerinės graviravimo staklės (refurbished)

2) „BLITZWILL BW-PLT1“ - išmanusis šviesų projektorius (Upgraded Version)

3) „ANENG A3010“ - labai funkcionalus multimetras

4) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

5) „N-ONE NBook Ultra“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 Pro OS

6) „BlitzWolf BW-HP6 Pro“ - belaidės ANC ausinės


„Sculpfun S9“
„Sculpfun S9“
© Gamintojo nuotr.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sculpfun S9“ - lazerinės graviravimo staklės (refurbished)

  • Su siuntimu tik 75,98€
  • Kuponas - BGSSALL8
  • Galioja iki 2024-06-30
  • Čekijos sandėliai
  • Kaina 2 kartus mažesnė nei įprastai

„Refurbished“ - tai reiškia, kad staklės yra atnaujintos. Atliekamas visas funkcionalumo bandymas, kurio metu visi sugedę moduliai pakeičiami; atliekamas kruopštus valymo ir patikrinimo procesas; yra perpakuotas (įskaitant atitinkamus vadovus ir dalis); atliekamos tos pačios pagrindinės testavimo procedūros ir yra vertinamas pagal tas pačias technines gaires, kaip ir naujiems „Sculpfun“ gaminiams; kai kurie atnaujinti gaminiai gali turėti nedidelių nusidėvėjimo žymių, o tai neturės įtakos normaliam mašinos veikimui. Grąžinimo prašymai dėl tokių priežasčių nebus patenkinti. Jei įsigytoje atnaujintoje mašinoje trūksta priedų arba kai kurių dalių nėra, susisiekite su pardavėju ir jie atsiųs naujų priedų.

Puikus įrenginys kūrybingiems ir norintiems savo rankomis sukurti išskirtinių daiktų ar papuošti jau turimus savo daiktus.

Pilnas komplektas: paprastas ir greitas surinkimas (užtruks apie 20 min.); turime metalo rėmą ir didelį darbinį plotą - net 410 x 420 mm, tad galima dirbti su gana dideliais objektais.

Surinkus beliks jį prijungti prie kompiuterio ir įsijungti Benbox, GrblController, LiteFire, Laser GRBL ar kitą programą ir įkelti norimą išgraviruoti paveikslėlį ar patiems ką nors nusipiešti.

Graviruoklis suderinamas Windows bei Mac operacinėmis sistemomis bei palaiko įvairius failų formatus.

Šis graviruoklis gali graviruoti plieną, medį, kartoną, odą, gumą, plastiką ir kitas medžiagas. Galios užtenka ir pjovimui.

Atkreipiame dėmesį, kad šio graviruoklio lazeris yra net 5.5-6W galios.

Daugiau W reiškia, kad galingesnis graviruoklis ir tokios galios jau užtenka net ir medžiagų pjovimui, be to, graviravimas vyksta greičiau, palyginus su mažesnės galios graviruokliais. Ir tikslumas siekia net 0,01 mm.

Šaunus lazerinis graviruoklis ir plačiau apie jį, ką su juo galima nuveikti, bandymai su skirtingomis medžiagomis - šioje apžvalgoje:

„BLITZWILL BW-PLT1“ - išmanusis šviesų projektorius (Upgraded Version)

  • Su siuntimu tik 28,76€
  • Kuponas - BG5a3ae2
  • Galioja iki 2024-06-30
  • Čekijos sandėliai

Šaunus dalykėlis patalpoms suteikti gyvybės: labai tinkamas įvairiems vakarėliams: atnaujinta versija jau palaiko 16 iš anksto nustatytų režimų ir galima patiems juos kurti (DIY); projektorius susiejamas su muzika, tad spalvos keičiasi ir priklausomai nuo muzikos; palaiko Smart Life APP su gausa funkcijų; galima nustatyti ir laikmatį; Nebula režimas, su reguliuojamu žvaigždžių kiekiu, švietimo intensyvumu ir kt.; jungiasi WiFi 2.4GHz ryšiu; galima įrenginį valdyti ir su balso asistentais ir kt.

„ANENG A3010“ - labai funkcionalus multimetras

  • Su siuntimu tik 5,19€
  • Kuponas - BG26d71c
  • Galioja iki 2024-06-30
  • Kinijos sandėliai su saugiu Priority Direct Mail siuntimu

Ypatingai gera kaina ir funkcionalumas; pilnas komplektas; informatyvus skaitmeninis ekranas, su papildomu apšvietimu; užtikrina stulbinamai daug funkcijų/matavimų: įskaitant AC/DC įtampą, talpą, varžą ir Hz. Jame taip pat yra linijos lūžio taško paieškos galimybė, kad būtų galima patogiai pašalinti triktis; įrengtas NCV (nekontaktinės įtampos) aptikimas, tad tai yra nuostabus būdas fiksuoti kintamosios srovės įtampą neliečiant jokių laidų; išsaugo iki 4000 matavimų rezultatus; su įdiegtomis apsaugomis; su LED žibintuvėliu; maitinamas dviem AAA tipo baterijomis; vos 38 gr. svorio, kompaktiškas, portabilus; puikus daiktas.

Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

  • Su siuntimu tik nuo 6,69€
  • Kuponas - BG33c6d9
  • Galioja iki 2024-06-18
  • Kinijos sandėliai su saugiu EU Priority Line siuntimu

Fantastiškas rinkinukas mėgstantiems meistrauti ir kažką patiems sukurti: galima pasirinkti net su 50 papildomų priedų, tad galėsite iškart juo naudotis; 22W; 3,7V; su USB laidu įkraunama baterija, vienu įkrovimu galima darbuotis 60 min.; ant korpuso valdymo mygtukai; 3 greičių režimai (5000, 10000, 15000RPM); idealiai tinka poliravimui, graviravimui, šlifavimui gręžimui ir pjovimui; kompaktiškas ir sveria tik 100 gr.

„N-ONE NBook Ultra“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 Pro OS

  • Su siuntimu tik 696,02€
  • Kuponas - BGREUPNKR3
  • Galioja iki 2024-06-18
  • Čekijos sandėliai

Fantastiškos kainos ir kokybės PC (globali versija): AMD Ryzen 7 8845HS CPU (8-nių branduolių, 4nm, iki 5,1GHz); AMD Raden 780M GPU; 32GB DDR5 RAM ir 1TB SSD, galima padidinti dar tiek pat; 83Wh baterija, palaiko PD 100W krovimą; originalūs Windows 11 Pro; 16 colių ekranas (2560 x 1600 raiška) su 165Hz vaizdo atsinaujinimo dažniu, atlenkiamas 180 laipsnių kampu; pilna angliška klaviatūra su skaičiais ir papildomu apšvietimu; 1MP priekinė kamera; sveria tik 1,8 kg ir tik 12 mm storio, metalo korpusas; WiFi6 ir Bluetooth 5.2; keturi garsiakalbiai; reikalingos jungtys: 2 x USB3.1, 2 x USB-C, HMDI, 3.5mm (ausinių) ir kiti privalumai.

„BlitzWolf BW-HP6 Pro“ - belaidės ANC ausinės

  • Su siuntimu tik 21,33€
  • Kuponas - BGRJU6HP6P
  • Galioja iki 2024-06-30
  • Kinijos sandėliai su saugiu Priority Direct Mail siuntimu

Puikios kainos ir kokybės belaidės ausinės; dvigubas ANC sprendimas (-30dB), labai gerai užblokuoja pašalinius garsus; 3 muzikos klausymo režimai: su ANC, Standartinis ir Praleidžiantis aplinkos garsus; yra ir Game režimas; palaikomi AAC, SBC; 40mm dinaminės tvarkyklės; Bluetooth V5.3 (HSP/HFP/A2DP/AVRCP) - garsas keliauja iki 10 metrų atstumu nuo, pvz., telefono; per USB-C jungtį per 2 val. įkraunamos baterijos skambučiams užtenka 50 val., muzikos klausymui be ANC taip pat 50 val., su įjungtu ANC - 35 val., labai geri rodikliai; sveria vos 216 gr. ir su paminkštinimu - patogu dėvėti ilgą laiką; lankelis ištraukiamas - reguliuojamo ilgio; kaušeliai nulenkiami, tad patogios ir kompaktiškos ausinės pasiimi į kelionę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()