[EU+Kuponai] Specialūs pasiūlymai turintiems augintinių ir namų švarai! Neregėta automatizuota kačių kraiko dėžė su APP, 11in1 priežiūros rinkinys ir galingi robotai siurbliai (Video)  ()

Specialūs pasiūlymai

Nuolaidų kuponai

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

1) „Furbulous FB001“ - automatizuota kačių kraiko dėžė su APP

2) „JIGOO P300“ - augintinių 11in1 priežiūros rinkinys

3) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

4) „Ultenic MC1“ - 5000Pa, su automatine atliekų dėžute, save išsiplauna ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba pranešti apie išskirtinį išpardavimą - specialūs pasiūlymai turintiems naminių augintinių ir namų švarai.

Daugybė modernių ir gerokai augintinių priežiūrą ir jų pačių gyvenimą palengvinančių įrenginių šiuo metu parduodama už labai geras kainas.

Primename, kad Geekmaxi daugelį parduodamų prekių į Lietuvą siunčia iš EU sandėlių, tad greitas ir saugus pristatymas. Sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar detaliau pasižiūrėkime į keletą išties puikių pasiūlymų įdėmiau.

„Furbulous FB001“ - automatizuota kačių kraiko dėžė su APP

  • Su siuntimu tik 369€
  • Kuponas - P9LJV5JV
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija
  • papildomai dovanų 2 litrų vandens girdyklė-fontanėlis, su jutikliais, automatiniu vandens padavimu/išsijungimu

Skirtingai nuo kitų kačių kraiko dėžučių, kuriose naminių gyvūnėlių savininkai turi rankiniu būdu semti kačių paliktas atliekas, ši kačių kraiko dėžutė atlieka visas procedūras automatiškai, įskaitant automatinį valymą, pakavimą ir plastikinio maišelio sandarinimą. Reikia garbės būti pirmąja tikrai automatine kačių kraiko dėžute rinkoje.

Prie šios pilnai automatizuotos kačių kraiko dėžės taip pat yra išmanioji programėlė, pakelianti laisvų rankų įrangos funkcijas į dar aukštesnius standartus. Tai leidžia ne tik nuotoliniu būdu valdyti kraiko valymo tvarkaraštį, bet ir efektyviai sekti katės svorį, apsilankymus atlikti gamtinius reikalus ir kt. Pilnai įgyvendinti protingi sprendimai.

Gamintojo pagrindinis rūpestis yra jūsų katės saugumas, todėl įdiegė gelbėjimo sistemą, kurią sudaro iš viso 7 saugos jutikliai ir apsauga nuo suspaudimo. Nesvarbu, ar jūsų katė yra kraiko dėžėje, ar šalia, ši išmanioji kačių kraiko dėžė gali aptikti jų buvimą ir užblokuos dureles, kad jūsų katė nebūtų sužalota. 

Svarbu: kad galėtumėte naudoti automatinio valymo funkciją, jūsų katė turi sverti bent 3 svarus (1,36 kg). Jei turite mažą kačiuką, išjunkite automatinio valymo funkciją, kol jis pasieks minimalų svorį.

Šioje erdvioje 60l talpos kačių kraiko dėžutėje be vargo telpa daugiau nei viena katė, tenkinant namų ūkių, kuriuose yra daug kačių, poreikius. Be to, gausus 6l atliekų stalčius kartu su sertifikuotu kvapų šalinimo dezodorantu leidžia net 3 mėnesius jaustis ramiems ir patiems nereikės nieko plauti.

Unikalios formos filtro tinklelis veikia kaip automatinis koštuvas, skirtas visokio tipo kraikams, išfiltruojant kačių atliekas ir paliekant šviežią kraiką kitam naudojimui. Norėdami išvalyti kačių kraiko dėžutę, atlikite tik kelis paprastus veiksmus, kad nuimtumėte gaublį, filtro ekraną ir kraiko lovą, kad galėtumėte išvalyti. Tai nepaprastai patogu. Visiškai automatizuota sąranka ir dezodoranto sprendimas taip pat padeda sumažinti reikiamo valymo dažnumą ir sutaupyti brangaus laiko, energijos ir pinigų.

Šios kačių kraiko dėžutės gaublyje yra dezodoranto dėžutė, o papildomai pakuotėje yra 3 dezodorantų talpos.

Gamintojas garantuoja, kad visi šie komponentai buvo išbandyti ir įrodyta, kad tai yra nekenksmingas dezodoruojantis tirpalas katėms.

„JIGOO P300“ - augintinių 11in1 priežiūros rinkinys

  • Su siuntimu tik 84,99€
  • Kuponas - Qr5vadNX
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Fantastiškai gausus rinkinys: siurblys su daugybe skirtingų antgalių leis augintinius sušukuoti, apkirpti, nuvalyti ir kitaip sutvarkyti jų kailį, kad augintinis būtų maksimaliai švarus; tuo pačiu visi tie nešvarumai ir šeriai bus tvarkingai susiurbti į siurblio 4 litrų atliekų dėžutę, tad ir namai išliks švarūs; palaikomi 3 siurbimo režimai; patogi naudoti 1,35 m ilgio anksti žarna, prie kurios ir tvirtinami visi antgaliai; palaikoma ir džiovintuvo funkcija - pučiamas 40℃ temperatūros oras; maitinamas nuo 220V el. tinklo; 300W galios; 4,22 metro ilgio maitinimo laidas; tylus darbas ir kt. privalumai.

„Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

  • Su siuntimu tik 279€
  • Kuponas - GMXFreoXPlus
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija
  • dovanų atliekų surinkimo maišeliai, šepetėliai, filtrai ir kt.

Tai yra labai įdomus ir ypatingai geros kainos robotas dulkių siurblys, kuris pasižymi naujausiais techniniais sprendimais.

„Narwal Freo X Plus“ išsiskiria net 7800Pa siurbimo slėgiu, kas yra vienas aukščių rodiklių visoje rinkoje. Tai reiškia, kad šis robotas pakels ir stambias atliekas, labai gerai išvalys kiliminę dangą, giliuosius sluoksnius.

Puiku ir tai, kad „Narwal Freo X Plus“ aprūpintas SGS laboratorijos sertifikuotu specialaus dizaino šepečiu, kuris 100 proc. išvengia plaukų ir šerių apsivėlimo. Nuostabus techninis sprendimas.

Taip pat robotas palaiko grindų plovimą ir tas plovimo priedas yra automatiškai pakeliamas, kai robotas privažiuoja kiliminę dangą. Nuo jos nuvažiavęs nuleidžia plovimo priedą ir toliau plauna grindis. Puiki savybė, kuria gali pasigirti retas robotas. Ir įprastai su tokiomis savybėmis jie kainuoja bent du kartus brangiau, nei „Narwal Freo X Plus“.

Robotas aprūpintas gausa jutiklių, tarp kurių jau paminėti kiliminės dangos aptikimo, yra aukščio ir kliūčių aptikimo jutikliai, taip pat čia randame naujausią lazerinę navigacijos sistemą, tad galime būti užtikrinti, kad robotas po namus judės kuo lengviausiai, nupieš žemėlapius (palaiko kelių aukštų), juos išsaugos, puikiai orientuosis ir APP suteiks gausą papildomų galimybių.

Dar vienas įdomus techninis sprendimas, kad „Narwal Freo X Plus“ turi 1 litro talpos unikalų atliekų maišelį (su HEPA filtru), kurios užtenka bent 7 savaitėms.

Gamintojo patentuota ir įdiegta technologija leidžia suspausti atliekas ir taip ilgą laiką tiesiog pamiršti atliekų ištuštinimą. Žemiau pateiktame vaizdo įraše galite matyti, kaip tai veikia, ir kitas šio siurblio galimybes.

„Ultenic MC1“ - 5000Pa, su automatine atliekų dėžute, save išsiplauna ir kt.

  • Su siuntimu tik 609,99€
  • Kuponas - AL32M6R4
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Įspūdingas robotas visomis prasmėmis: su visiškai automatizuota stotele - pati išsiurbia sausas atliekas, išplauna plaušines ir jas išdžiovina; stotelėje yra 3 l talpa sausoms atliekoms ir dvi talpos po 4 litrus švariam ir nešvariam vandeniui; dvigubas besisukančių plaušinių dizainas, puikus grindų šveitimo efektas; 5000Pa siurbimo slėgis; 50W galia; HEPA 11 filtras; 350 ml sausų atliekų konteineris; 5200mAh įkrauna baterija, vienu įkrovimu 180 min.; įdiegta gausybė jutiklių ir pažangiausia lazerinė navigacijos sistema; APP su gausa funkcijų: no-go zonos, tvarkaraščių sudarymas, siurbimo ir plovimo pasirinkimas kiekvienam kambariui, palaiko ir kelių aukštų žemėlapius ir kt.; palaikomi Google ir Amazon balso asistentai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()