[EU+Kuponai] Tik nuo 5,82€! Iki 500 metrų šviečiantys galingi žibintuvėliai, jump starteriai, endoskopai, pompos, trimeriai ir kėdės (Video)  ()

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

2) 1280W trimeris, su baterija, įkrovikliu ir peiliais

3) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

4) „NEWTRAL Pro“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

5) „BIKIGHT X501“ - dvigubų šviestukų žibintuvėlis, šviečia iki 500 metrų

6) Puikios kainos endoskopas (5 metrų)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

  • Su siuntimu tik nuo 15,62€
  • Kuponas - BG999081
  • Galioja iki 2024-08-31
  • Kinijos sandėliai su saugiu Special Economic Shipping siuntimu

Puikus daiktas: galima rinktis laidinį (maitinimas nuo automobilio pridegiklio) ar belaidį variantą; pompa, išorinė baterija ir LED žibintuvėlis viename; pilnas komplektas su antgaliais ir įkrovimo laidu; 60W galios; 45l/min; 2 * 2000mAh baterijos; tokios talpos pūsti ratams užtenka iki 30 min.; ryškus ekranėlis; pasirenkami vienetai; automatinis slėgio aptikimas, pūtimo, temperatūros, perkrovos ir kt. parametrų kontrolė; automatinis išsijungimas pasiekus reikiamą slėgį; patogūs valdymo mygtukai; 17 * 7 * 5 cm dydžio ir kt.

1280W trimeris, su baterija, įkrovikliu ir peiliais

  • Su siuntimu tik 29,96€
  • Kuponas - BGd1d918
  • Galioja iki 2024-08-31
  • Čekijos sandėliai

Nerealiai geros kainos rinkinukas ir dar iš Čekijos sandėlio, tad greitas pristatymas: 1280W galios; su 12V, 48VF, 3900mAh baterija, galima darbuotis iki 4 val.; reguliuojamo ilgio strypas: 100-130 cm; tvirto plastiko rankenos, esančios ant strypo reguliuojamas kampas; valdymo gaidukas su papildomu užraktu nuo netyčinio paleidimo, apsaugos ir smalsius vaikus; skirtingi peiliai įvairioms darbo sąlygoms, labai lengvai keičiami; pakreipiamo kampo pjovimo galvutė; su apsaugomis, žolės nukreipimu ir kt.

„POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

  • Su siuntimu tik 46,11€
  • Kuponas - BGffaed2
  • Galioja iki 2024-07-31
  • Kinijos sandėliai su saugiu Special Economic Shipping siuntimu

Nuostabi kaina ir kokybė: 20000mAh; iki 2500A maks.; 12V, tinka iki 8 litrų benzininėms ir 6 litrų dyzelinėms transporto priemonėms; dvi USB išėjimo ir vieną USB-C įvesties jungtys; visos po 5V/2A; dirba nuo -20 iki +60 laipsnių temperatūroje; įdiegta 10 apsaugų; atsparus smūgiams, drėgmei ir dulkėms; integruoti LED žibintuvėliai su 3 švietimo režimais: įprastas, SOS ir stroboskopo; LCD informacinis ekranėlis ir kt.

„NEWTRAL Pro“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

  • Su siuntimu tik 331,74€
  • Kuponas - BG08ce3e
  • Galioja iki 2024-07-31
  • Čekijos sandėliai

Šio gamintojo modeliai yra unikalūs tarp visų kitų, nes turi patentuotą specialų apatinės stuburo dalies fiksavimo mechanizmą, užtikrinantį, kad apatinė nugaros dalis automatiškai gaus nuolatinę atramą skirtingose ​​sėdėjimo pozose. 

Atramos stiprumą ir intensyvumą galima reguliuoti pagal individualius poreikius, o apatinę nugaros dalį prireikus galima užfiksuoti.

Pro modelyje jau gauname ir tai, kad papildomą fiksavimą ir reguliavimą turime sprando srityje, kas suteikia dar daugiau galimybių prisiderinti kėdę prie savo asmeninių poreikių.

Ši ergonomiška biuro kėdė su reguliuojamu atlošu leidžia reguliuoti atlošo aukštį aukštyn ir žemyn, kad atitiktų daugumos žmonių ūgio poreikius. Sėdėjimo padėtį galite reguliuoti 4 fiksavimo padėtyse, o sinchroninio pakreipimo mechanizmas leidžia reguliuoti kampą 5 padėtyse.

Ergonominė kėdė automatiškai prisitaiko prie jūsų nugaros judesių ir siūlo nuolatinę atramą, taip pat skatina natūralų S formos stuburo išlinkimą. Tyrimai rodo, kad tinkama juosmens atrama sumažina juosmens disko spaudimą iki 50 %.

Šias kėdes patvirtina tokie ekspertai kaip Iris Sokol, amerikiečių ergonomistė; Dr. Kevinas Morganas, žymus chiropraktikas; ir Matt Penney PT, DPT, ATC iš Advanced Sports Therapy. Tai skatina atsipalaidavusią, neutralią nugaros padėtį, efektyviai sušvelninant ir užkertant kelią traumoms, atsiradusioms dėl netinkamos laikysenos, išskiriant ją iš kitų kėdžių.

Kėdėje yra ir sulankstoma pėdų atrama.

„NEWTRAL“ kuria ergonomiškas kėdes, atitinkančias įvairius poreikius. Su 4D porankiais, padalinta įtempimo zona, didelio tankio kempinės pagalvėlė ir reguliuojamo aukščio bei gylio sėdynė užtikrina individualų komfortą ilgai sėdint. Tinka žmonėms nuo 160 cm iki 192 cm ūgio. Atlaiko iki 150 kg apkrovas.

Aprūpinta 4 klasės SGS sertifikuotu dujiniu keltuvu ir gali pasigirti BIFMA bei EN1335 sertifikatais, užtikrinančiais patvarumą ir patikimumą. Aiškios instrukcijos ir reikalingi įrankiai palengvina surinkimą kiekvienam.

„BIKIGHT X501“ - dvigubų šviestukų žibintuvėlis, šviečia iki 500 metrų

  • Su siuntimu tik nuo 5,82€
  • Išpardavimo pasiūlymas
  • Galioja iki 2024-07-23
  • Kinijos sandėliai su saugiu Priority Direct Mail siuntimu

Fantastiškai gera kaina: dabar galite iškart įsigyti ir du vienetus; šone COB šviestukai; priekyje LED-P500; šviečia net iki 500 metrų atstumu; daug skirtingų švietimo režimų pasirinkimų; integruota greitai įkraunama ličio jonų baterija; vienu įkrovimu švies 3-10 val., priklausomai nuo režimo; ant korpuso baterijos indikatoriai; atsparus vandeniui ir smūgiams.

Puikios kainos endoskopas (5 metrų)

  • Su siuntimu tik 15,52€
  • Kuponas - BGf7b32a
  • Galioja iki 2024-07-31
  • Kinijos sandėliai su saugiu EU Priority Line siuntimu

Puikus daiktas greitai ir patogiai pasižiūrėti, kas nutiko su namų prietaisas, vėdinimo sistemomis, vandentiekiu, ar skalbimo mašina, galima patogiai patikrinti ir automobilio variklio skyrių ir kitas vietas, kur tik to prireikia.

Šis aparatas nereikalauja nei APP, nei WiFi, nei telefono. Tiesiog pasiėmėte ir naudojate. 5 metrų ilgio standžiame laido gale yra 8mm objektyvas su LED'ais, tad galėsite pasiekti išties tolimas vietas ir visą aiškų vaizdą matysite įrenginio 2,4 colio IPS HD ekrane.

IP67 atsparumas vandeniui; įkraunamas per USB jungtį; valdymo mygtukai ant korpuso.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()